Bölüm 12

95.3K 5K 531
                                    

Zaman dünyadaki en değerli şeydir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Zaman dünyadaki en değerli şeydir.Bazen bir insanı kaybetmenize,bazense kazanmanıza sebep olur.

Aysu nefesinin tutmuş zamanın ona ne getireceğini bekliyordu. Alpay birkaç dakikadır suskunluğunu koruyor, Aysuya bakıyordu.Genç kadın hem utanıyor hemde ona sarılmak istiyordu. Önünde iki yol vardı. Ya Alpay ile el ele çıkacaktı buradan ya da genç adamla el sıkışıp dost kalacaktı. Tabi lafta dost kalacaktı. Bir insan sevdiği birisiyle dost kalamazdı. 

Alpay'ı her gün televizyonda ve iş yerinde görürken nasıl dost kalabilirdi? Aysu buna inanmıyordu. Alpay boğazını temizleyip konuşmaya başladı. Kadın uzun adama bakıp gülümserken Alpay da istem dışı gülümsüyordu.

"Hmm sözlerin beni etkiledi. Aysu şu ana kadar hep ünlüydüm. Bana herkes ünlü olduğum için baktı.Bana hayranlardı.Lakabım çapkın .Bana gelen herkese evet dedim çünkü. Hepsini kabullendim."dedi genç adam.

Genç kadının ümitleri tükendi o anda. Sözlerin gidişatı sonucu belli ediyordu.Onu reddecekti. Bunu duymak istemiyordu. "Dur!Tamam dost kalalım. Beni reddedişini duymak istemiyorum"dedi.

 Alpay keyifli bir kahkaha attı. "Dinlemeyi öğrenmen lazım şaşkın"dedi genç kıza. Sağ yanağında beliren ufak gamze Aysuyu mestetmişti. "Ama seni ilk gördüğümde sen çaresizdin. İkinci görüşümde bana sarıldın. Çok çılgıncaydı. Sen...ünlü olmamı takmıyordun. Benimle istediğin gibi konuşabiliyorsun. Canın istediğinde sarılıyorsun,gülüyorsun. Aslında yakın zamanda bana duygularını itiraf etmeseydin sana zorla itiraf ettirecektim."dedi genç adam gülerek. 

Aysu şaşırdı."Yani sen..."diyebildi. Alpay kapşonunu tekrar takıp kadına doğru hafifçe eğildi."Ben seninle bunu denemek istiyorum."dedi genç adam.Aysu zıplayarak genç adamın boynuna atladı."Bunu hemen söylemeliydin. Ya stresten ölseydim? Ya kalbime yeterli kan pompalanmasa ve kalp krizi geçirseydim? Ya heyecanlanmaktan böbreküstü bezlerim patlasaydı? Çok kötüsün Alpay"dedi Aysu. Genç adam genç kadını bırakmayarak yoluna devam etti.

Birkaç gün sonra Yazgı yeniden İstanbul'a gelmiş Uygar ile buluşmak için hazırlanmaya başlamıştı.Tabi kolay olmamıştı geri gelmesi.Babaannesi tekrar ve tekrar Emir ile buluşması için ısrar etmiş genç kadının başının etini yemişti. Üstelik Aysudan aldığı haberle daha çok gelmek için can atmış arkadaşıyla yüz yüze görüşmesi gerektiğine karar vermişti. 

Yazgı sonunda kaçıp gelmişti. Genç kadın önce işine gidecek, Aysu ile uzun uzun konuşacak ve sonunda Uygar'ın evine geçecekti. Bugünkü planı buydu. Genç kız kumral saçlarını dağınık bir şekilde örüp aynada kendisine baktı. Aysu ile Alpay'a çok şaşırmasa da arkadaşının sevgilisi olduğu için kendini garip hissetmişti. Ancak mutluydu. Yazgı sonunda evden çıkıp iş yerine gitmek için yola koyuldu. Uygarı özlemiş olması normal miydi?

Genç adam topu smaç basıp güldü. "Aferin Uygar" diyen arkadaşıyla el çarptı. Genç adam teknik direktörün mola vermesiyle kendini parkeye attı ve uzandı. Alpay ve diğer arkadaşları da aynı şekilde uzanıp yorgunluklarını belli ettiler. Genç adam hemen akşam olsun istiyordu.Neden zaman geçmek bilmiyordu? Yazgıyı yeğeni ile tanıştırmak, onun  gülüşünü görüp tekrar heyecanlanmak istiyordu. Görüşmeyeli bir hafta bile olmamıştı ancak Uygar böyle düşünüyordu.

Koca AdamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin