Brief 11

4 1 0
                                    

11. A deseased persoon you wish you could talk to

(Ik weet twee mensen dus doe ik dees ook met twee brieven)

Brief 1:

Lieve opa Kroon, opie

Twee jaar geleden, toen heeft u deze wereld verlaten. Nu heeft U geen pijn meer, maar de pijn in ons hart is niet te helen. U kan er niks aan doen opa, het heeft zo moeten zijn.

Zonder U voelen we ons leeg. Zonder uw gejuich als Feyenoord heeft gescoord. Opa we missen u zo erg. Het lijkt als de dag van gister en nee we zullen u nooit vergeten. Uw plek in ons hart is niet weg te geven. U hoeft niet bang te zijn, wij zullen U nooit vergeten. Vergeven? Die fase zijn wij allang voorbij. Maar opa liedjes luisteren die U leuk vindt, zijn moeilijk. Dat liedje dat bij uw crematie, bij aankomst werd gespeeld (let her go) durft oma niet meer te luisteren. Als dat in een winkel wordt gespeeld zo ze letterlijk de winkel uit rennen.

Opa, hoe vaak ik dit al heb gezegd het is en blijft zo, we missen u en houden zielsveel van u.

Kusjes Yana

Brief 2:

Lieve Oma Angel, Omie

Bijna een jaar geleden heeft ook u de wereld verlaten. En oma wat zou ik graag tegen u willen praten. Dingen vertellen die mij zijn overkomen. De laatste dag dat ik u zag lag u in het ziekenhuis, toen heb ik een kraanvogeltje gemaakt. Die dag daarna heeft dat vogeltje u helpen vliegen. Ik heb nog wel afscheid kunnen nemen.

Oma we missen u. U wil niet weten hoe verdrietig Bas was. Wij allemaal waren verdrietig. Misschien vertel ik nu iets wat u al heeft gezien of gehoord? Ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat we van u houden. Hoe u het ook wend of keert het is en blijft zo.

Dikke kussen en een lebber van Japie.

PS: het gaat héél goed met Japie maar hij mist u heel erg.


---------

Dit was de brief. Was hij mooi?

Vandaag had ik gym. BUITEN. Gelukkig was het lekker weer. Volgende week heb ik poolloop. BUITEN. Wish me luck

Tot morgen.

Kusies Yana

Vote❤️

Comment💬

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 17, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

30 days letters challengeWhere stories live. Discover now