Brief 8

5 2 4
                                    

8. Your favourite internet friend

Lieve meerdere mensen,

Ja ook ik heb meerdere insta vriendinnen. Hier op Wattpad heb ik alleen lynnetjuhh02  er zijn ook vriendinnen die ik op insta heb ontmoet zoals xiruuhs en BrittvanderMaas ik ga gwn aan mensen schrijven.

Insta mensen:

Lieve lieve xiruuhs

Jou heb ik ontmoet op insta, jou account was mijn eerst RPG account oké nee dat was die van Lynn. Maar jij reageerde altijd zo lief en toen ging het allemaal zo snel, ik kwam in die groep en ik werd er gelijk bij betrokken. Iedereen was zo aardig en toen kregen onze personages uiteindelijk iets en toen ja toen ehm... Leefde ze nog lang en gelukkig want toen stopte ik. Jeeeeejjjjjj. Oké nee gwn nii. En toen ja toen waren wij vriendinnen en Ir ik mis je zo erg. Hou van jou

Bye bye Yana

Allerliefste Ilse,

Ook jou ken ik van RPG. Samen hebben we veel lol gehad (lebber lebber). Nu zijn we plannen aan het maken om te meeten met die twee gekke kippen. In zo'n korte tijd zulke goede vriendinnen worden is bijzonder net zoals bij Iris. Ik hoop dat we elkaar snel zien.

Kusies Yana.

Lieve BrittvanderMaas

Eerst mochten we elkaar niet, maar toen gingen we samen rpg spelen en toen hadden we heel veel lol. Ook in zo'n korte tijd zijn wij -vindt ik dan- hele goede vriendinnen geworden. Lol ja dat hebben we zeker. Helaas ben ik gestopt dus ik spreek je minder tot bijna nooit. Ik hoop dat we nog een keer gaan meeten! Hou van jou!!

Doeiiiii Yana

Hey lynnetjuhh02

Niet alleen in het normale leven maar ook op Insta en Wattpad zijn wij besties. Helaas fietsen we 's ochtends niet meer samen, omdat ik dan 10 van de 10 keer alleen fiets. Ik heb dus besloten of niet meer mee te fietsen of ja die andere of moet ik nog bedenken. Ik ga niet verder schrijven over jou dat heb ik al in de vorige brief gedaan. Tot morgen op school! 1 tot 5 (8:30 tot 12:45 eigenlijk 1:15 maar dan is het pauze dus dan gaan wij weg)

Ciao Yana.

Sorry voor de andere mensjaas die ik misschien ben vergeten maar ik wist deze meiduh nog uit mijn hoofd sorry!

Groetjes Yana.




----------
Dit was alweer brief 8. Sorry voor het late gepost alleen mijn internet gaat uit om 21:30 dus dan kan ik niks meer. Sorry mijn naam is Korrie! Ik ga morgen verder aan het volgende deel en dat is even denken .... *zoekt het op* 9. Someone you wish you could meet. WoW met dit stuk heeft dit deel ongeveer 450 woorden. Tot de volgende brief

Kusies Yana.





Vote❤️

Comment💬

Ps; willen jullie ook mijn boek 'stay strong' lezen?

Dit was mijn schaamteloze zelf promotie. Nu ga ik echt doei! 

Oh het heeft 480 woorden😂❤️

30 days letters challengeDove le storie prendono vita. Scoprilo ora