Brief 2

7 2 1
                                    

2. Your Crush

Lieve, lieve crush

Jou heb ik helaas nog niet gezien, of misschien wel, maar nooit naar je gekeken. Natuurlijk hoop ik dat het net zo gaat als in cliché romance's, maar helaas, ik heet Bol, Yana Bol. En nee, dan gaat dat niet lukken.

Oké natuurlijk heb ik al een paar keer gedacht dat ik je had gevonden, bijvoorbeeld in groep 1 toen ik 6 jaar met Tristan had. Nu inmiddels beste vrienden. En oh ja, toen met Per. Hij was zo knap maar hij zag mij niet staan, hij zag alleen Sophie staan. Toen kwam Veron. En ja toen ben ik vreemdgegaan *grijnst* maar fack iT ik zat net in groep 7. Toen als laatste met Mishi, maar ik "praatte te weinig" volgens hem. Ja verdomme wat wil je? Ik ben f*cking 7 jaar gepest en daarvan 2 jaar door jou! Nu leef ik al 3 mooie, eenzame jaartjes zonder vriend en als ik eerlijk ben, ik mis het! Ik mis het geliefd worden, niet alleen omdat ik aardig ben, maar ja sommige kinderen uit mijn klas *kucht* alle denken nog kleine kinderen te zijn. Ik mis het gewoon en verdomme dat haat ik. Zo moeilijk is het toch niet? Vriendje zoeken en dumpen die handel! Maar helaas zo ben ik niet.

Lieve crush kom please snel. Ook al ben je niet voor altijd, kom please snel. Ik mis het samen zijn met iemand. Nu moet ik verdomme toekijken hoe mensen elkaar bijna inslikken!! En ja! Ik voel mij onzeker. Geen make-up of wel make-up? Kort broekje of lange broek? Broek of rokje? No go of go? Nagels lakken of niet? Scheren of niet? Ja dat zijn er een paar maar er zijn er meer. Veel meer. En ik haat het om dat toe te geven. Ik ben onzeker over mijn dunne benen, over mijn kleding keuze, over mijn haar en over mijn been haar. Want ik kan niet zomaar zeggen dat ik het mooiste meisje op de wereld ben. Nee dat kan ik niet! Als ik in de spiegel kijk walg ik bijna van dat meisje. Daar heb ik jou voor nodig! Dat ik weer normaal in de spiegel kan kijken en blij ben met de Yana die ik ben.

Lieve crush ik hou van jou. Nu al!

Groetjes,

Yana, Yana Bol


-----------
OMG Guys zo sorry voor dit late deel, maar ik had het zo ontzettend druk! Echt miljoen maal sorry! Hoop dat het een leuke brief is.

Kusies Yana

Vote❤️

Comment💬

30 days letters challengeWhere stories live. Discover now