Brief 7

3 0 0
                                    

7. Your ex- boyfriend/girlfriend/love/crush

Hoi Tristan,

Naar jou schrijf ik deze brief, omdat wij met een rede uit elkaar zijn gegaan en niet zoals bij Veron; "dat zijn beste vriend (nee Lynn niet Mishi) verliefd was op mij" of bij Mishi; "omdat ik te weinig met hem praatte" nee zo zijn wij niet uit elkaar gegaan. Wij zijn uit elkaar gegaan na 6 jaar, omdat we allebei niet meer verliefd waren en dat ik op iemand anders was.

Jij bleef mij altijd trouw, samen maakten wij plannen, plannen voor later. Zoals 2 apesellers (idk hoe ik het schrijf) een jongen en een meisje. Deze afspraak maakte wij tijdens skiën, want in de winter gingen wij altijd skiën. In de winter gingen wij ook schaatsen, alleen jij stopte daar al snel mee helaas.

Tot en met groep 2 zaten wij samen in de klas, maar daarna ging jij naar een andere school. Dit vond ik heel jammer, maar we zagen elkaar nog wel vaak.

Toen jij naar een andere school ging zei tante Jennifer; "hij gaat niet met een ander meisje hoor daar zorg ik wel voor". Natuurlijk is dit super lief, maar ik heb dat niet beloofd dus ja toen ging het uit. Wel vier jaar later maar ach ja.

Tristan, ik vind jou nog steeds heel lief en ik snap mijn keuze vroeger heel goed, want ik had jou gekozen.

Tris, ik hou nog niet normaal veel van je en ik hoop dat deze band nooit verpest wordt. Ik zou nooit zonder je kunnen.

Ik hoop dat ik je weer vaker ga zien.

Love you!

Xx Yana




















------------
Gister MOEST ik dus mijn bed uit dus ben ik maar gegaan en heb ik dit deel niet af kunnen schrijven. Sorry daarvoor vandaag weer een nieuw deeltje!


Kusies Yana


Vote❤️

Comment💬

30 days letters challengeWhere stories live. Discover now