Brief 1

16 1 2
                                    

1. Your Best Friend

Lieve, allerliefste Lynn,

Ja lekker puh nu ben jij aan de beurt. Pak je tissues maar, dan beginnen we. (Zo dikke ego Yana)

Lieve Lynn, onze vriendschap, zoals je al zei in jou brief, onbeschrijflijk en dat in anderhalf jaar nog maar. Ik hoef niks te zeggen over hoe onze vriendschap begon dat heb jij al gedaan.

Wij kennen elkaar door en door, vertellen ons alles wat ons is overkomen ookal is dit op vakantie of iets waar je je voor schaamt of juist heel verdrietig over bent. Wij kunnen elkaar troosten. We weten hoe het moet bij elkaar.

In de klas zijn wij de stilste maar echt die jongens zouden ons raar aankijken als ze in mijn of jouw huis zijn. Dan lachen we, rollen er tranen over onze wangen -en nee niet door het huilen nee van het lachen- want alles met jou is gezellig.

Jij hebt mij erboven opgeholpen met mijn opa, je weet niet hoe dankbaar ik je daarvoor ben. Als ik huilend voor jou deur zou staan zou jij mij met open armen ontvangen. Zelfs jou ongelofelijk lieve moeder zou dat doen. Ik ben zo dankbaar dat ik jouw vriendin mag zijn. Zo ongelofelijk dankbaar.

Met Fleurtje een film kijken op netflix, Turkse pizza en een dekentje en wij vermaken ons prima. Zelfs logeren is altijd gezellig, lekker kletsen tot een uur of 1 of 2 en dan lig ik soms al te pitten (big Hero 6 ghehehe).

Lekker over lekkere jongens praten is altijd gezellig met jou. Vooral SHAWNIEBOY. Onze love en natuurlijk ook die van Iris en Ilse. Jongens hoeven wij niet, als wij maar met chocola en Ben en Jerry ijs op de bank kunnen zitten om lekkere jongens kunnen zwijmelen met sixpack's die hebben wij hier niet in onze klas. Daar moeten de jongens nog lang voor trainen.

Natuurlijk gaan wij nog een keertje naar Terschelling met zijn drieën om paard te rijden en die afspraak om naar Italië te gaan blijft ook staan. En hey er is nog een leuk adresje voor wintersport krijgen we korting omdat we het hele huis afhuren met allemaal familie.

Lynn, jij bent mijn steun en toeverlaat. Ik kan jou alles vertellen en ik vertrouw jou zo erg. Jij kan mij ook alles vertellen wat je maar wil. Speciaal voor jou zal ik een eindsprint maken ook dit keer, maar weet je? HET HOEFT NIET WANT ALS IK ZO BLIJF STAAN GA IK OVER!!!!!!! Ik ben zo blij. Dat harde werk is het zo waard. Oké Yana, genoeg over school.

Ik hou zo ontzettend veel van jou. Onze vriendschap is zoals je al zei onbeschrijflijk. Onze ruzies zijn altijd maar klein gebleven. Op jou kan ik nooit lang boos blijven.

Ik weet het, het is niet zo lang, maar net zoals in de fil-- oké Yana niet met het liedje mee schrijven. Maar net zoals in een gedicht kort maar krachtig.

Ik wil jou nooit maar dan ook nooit meer kwijt raken. Samen worden wij oud en lelijk. Lekker bitchy kijken, dat gene wat wij het best kunnen, naar mensen die wij niet mogen.

Toedels, kusies, knuffels Yana

-----
Sorry Lynn dat het zo kort is maar jij had al zoveel verteld dus kon ik niet meer zoveel schrijven. Kijk ook even bij de '30 days letters challenge' van lynnetjuhh02

Kusies Yana

Vote❤️

Comment💬

30 days letters challengeKde žijí příběhy. Začni objevovat