Brief 5

3 1 1
                                    

5. Your dreams

Hoi dromen,

Meestal maak ik niet veel mee van jullie. Ik ben jullie alweer snel vergeten. Een paar dromen slaan nergens op, maar in een paar dromen kwamen ook overleden dierbaren in. Daarvoor bedank ik je dromen! Dus bedankt. Voor de rest van de dromen. Wordt eens een keer leuk!

Oh ja ik weet niet of jullie dat weleens hebben, maar als ik "dagdroom" dan zie ik dingen voor mij. Soms zijn dit voorspellingen, want dan kom ik op een plek en dan denk ik: 'hey hier ben ik al een keer geweest!' Of dan denk ik: 'heb ik dit niet al een keer meegemaakt?' I know soms is het raar, maar meerdere mensen hebben dit. Is dit dan een gave ofzo?

Dromen, jullie zijn soms ook stout! Jullie sturen mij dan nacht merries maar dat is niet leuk! Jullie moeten gewoon blijven en niet plaats maken voor die stomme nachtmerries!

Ik wil ook dat jullie een beetje inspiratie in mij eruit moeten halen en daar een droom van maken, want dan kan ik 's morgens verhalen schrijven!

Maar alsnog dromen, ik hou van jullie! Dankjewel voor de mooie dromen, want wat zou een leven zijn zonder dromen? Niks! Dus bedankt!

Groetjes de schone slaapster.






-----------
Ik wil mijn bed niet uit! Bc ik heb vreselijke wallen! Of terwijl ik zie er niet uit!!! Nou ja ik ga nu nog niet. Nou ik ga weer met mijn licht blauwe nageltjes verder typen💅🏻.

Kusies Yana


Vote❤️

Comment💬

30 days letters challengeWhere stories live. Discover now