17. KAPITOLA

12 2 0
                                    

Ahojky prepáčte že neboli časti asi 2 mesiace ale nejako som na to zabudla.

Keď u nás Jeremi prespal tak som mu potom ráno povedala: Jeremy vieš no ja som v noci premýšľala rozhodla som sa že s tebou znovu chcem byť. Jeremi odpovedal že je veľmi rád ale že by chcel aby o tom bol oboznámený aj Jake. Ja som mu povedala že on včera chcel aby sme ho tam videli ako je tam s Eshlou takže je rozhodnutý zabudnúť na mňa.

Navyše ešte som vám nepovedala že dnes mám narodeniny 17 rokov. Keďže sme s Jeremim zase spolu tak sme hneď aj to oslávili.

Jeremi mi dal našu spoločnú fotku keď sme boli ešte minule spolu. Otec mi kúpil tortu a Keila mi namaľovala obraz torty a za ňou som bola ja a Jeremi spolu.

Večer sme išli všetci 4 na večeru.

Moja 17 dopadla super.

Sme s Jeremim zase spolu a mám 17 jupí 😂😂

Ja ho naozaj milujem a aj on mňa.

Večer mi ešte asi o 00:30 napísala Mia : Ella ja som to tak nechcela povedať ja Eshlou nenávidím ona mi povedala že Jeremiho vydierala a teba klamala a podvádzala a uvedomila som si že ona je sviňa. Viem že je to odomňa svinstvo že stále menom najlepšie kamošky ale teba mam naozaj rada prosím odpusť mi. Ja som jej ihneď odpísala že aj ja ju mám rada a že sme zase BFF a oznámila som jej aj že sme s Jeremim zase spolu a že Jake chodí s Eshlou a Jake má tiež klamal ale aj tak som s ním aspoň kamarátka.

Dúfam že sa vám táto časť páčila a vidíme sa nabudúce zatiaľ ahoj.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 22, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

❤ THIS IS NOT ME ❤Where stories live. Discover now