15. KAPITOLA

30 3 0
                                    

Venujem: naty733 :)

Tak v škole bolo hrooozne horko tak som si spravila výýýsoký cop :D. Zišla som dole po schodoch a zobrala si len mobil, kľúče, vodu a Longboard. Otvorila som dvere a odrazila sa od Longboardu. Išla som si kúpiť Zmrzku :) do mesta. Keďže milujem vanilkovú a straciatella tak som si ich určite dala :) (táto kombinácia je super ;)

Taaak sadla som si na lavičku a lízala (znie to zle ja viem ale nemyslite si to čo myslíte :D) zmrzlinu. Zrazu ku mne došiel Jeremi ale ja som sa mu otočila chrbtom. Lenže on začal hovoriť: "Ella ja ťa milujem, nejsme spolu 1 týždeň a neviem byť bez teba. Viem že som žiarlil na teba s Jakom ale my sme spolu dlho chodili a milovali sme sa a prepáč mi za to s tou babou ale ona ma vydierala." Len som naňho čumela a povedala som: "Jeremi prepáč ale naše chodenie skončilo, ja ťa už nemilujem a ani nechcem...." Ale asi mi to bolo na prd že som mu to povedala keď mi aj tak dal PUSU! Odťahovala som sa od neho ale chytil ma za riť! :D ja som zakričala: "K**** čo to robíš?!" Zobrala som Longboard a odrazila sa a rýchlo išla na Longboarde domov.

Došla som, hodila Longboard k dverám, vyzula sa, vyzliekla a bežala do izby. Napísala som Mii: " Prepáč mi za tú hádku vtedy, nechcela som, sme zase BFF :)?" a o 6 minút mi odpísala: " Ella nechaj ma na pokoji, je to celé tvoja vina že si sa s ním rozišla nie moja ja s tým nič nemám! Moja BFF je teraz Eshli-tá baba! NAŠE KAMARÁTSTVO SKONČILO! ČAU!" Len som na to divne pozerala. Došlo mi že Mia bola preto minule aj teraz takáto lebo kdo by ich na tej fotke- Jeremiho s Eshlou fotil? Samozrejme že Mia! Došlo mi tak isto že Jeremi neklame a je to Miina chyba že sme sa rozišli.

Išla som dole a videla som že otec je doma a plakala som čiže sa ma hneď pýtal čo sa stalo a blá blá blá. Povedala som mu: "tati toto sa už nedá :( Mia mi pokazila chodenie s Jeremim! Jeremi mi dal v meste pusu len tak! A ja neviem či chcem Jaka alebo Jeremiho :/ čo mám robiť? " povedala som zúfalo s plačom. Otec odpovedal: " moja Ella, aká si už dospelá :) viem že to máš ťažké ale keď máš problém s chalanmi musíš premýšlať a keď sa nerozhodneš nebudeš s nikým a ohladom Mii, noo neviem ale keď ti toto spravila tak sa odpustiť už nedá ;)"

Pochopila som to a išla za Jeremim domov. Jeho mama ma pustila a Jeremi ma privýtal: "ahoj čo tu robíš?" Ja som povedala s úsmevom: čo nejsi rád :) ?" "Samozrejme že som a veľmi" odpovedal. "Vieš rozmýšlala som a nejsom pevne rozhodnutá ohľadom nášho bývalého chodenia ale poviem to Jakovi a rozhodnem sa medzi vami. Keď to nepôjde nebudem mať nikoho. Prepáč ale budeš to musieť rešpektovať." Odpovedal že jasné a atď ... chcela som mu dať iba pusu na líce lenže ma stiahol a dal mi na pusu. Bozkávali sme sa asi 5 minút. (viem že je to také ako keby som bola nejaká oná čo randí s 2 chalanmi ale ja za to nemôžem) potom som hneď odišla.

Došla som domov a písala Jakovi. Povedala som mu o tom čo sa mi stalo v meste s Jeremim. Viem že by bolo lepšie keby som mu to nepovedala ale musela som.

Taak ďalšia časť nabudúce ;) ďakujem za 100 videní pri 1. KAPITOLE som šťastná :) spolu mám cez  600 videní ... ďiki. Čauki ;)

❤ THIS IS NOT ME ❤Where stories live. Discover now