13. KAPITOLA

25 3 1
                                    

Ahojte ...
Keďže nestíhate čítať tak každú časť budem písať tak 4-7 dní.

Išli sme po ceste ( kdo by chodil po chodníku :) až sme došli ku škole. Jeremi tam stál a "nenápadne" :) na mňa s Jakom čumel.

Mme to bolo viete kde :D ... išli sme okolo neho "naschvál" a len tak ako nejaká panička som mu zakývala a povedala: "ahoj :)" a žmurkla som naňho. Keď sme vošli do školy tak na nás neviem prečo všetci čumeli jak na nejaké hviezdy ktoré vyhrali 3-krát X FACTORA :) (nijaká iná súťaž ma teraz nenapadla ale nesúďte ma) pri lavičkách som uvidela Miu sa rozprávať s tou babou čo sa bozkávala s Jeremim. Bolo mi to dosť zvláštne že sa s ňou Mia baví! Keďže ona sama mi povedala, že ich pri tom dome videla a teraz sa bavia keď ju Mia predomnou úplne ponížila? VEĽMI PODOZRIVÉ ... :)

Prišla som k nej a spýtala sa jej: "ahoj ideš do triedy?" Mia dosť znervóznela a rýchlo mi odpovedala:"ahoj jasné mô-môžme" začala koktať. Pobrali sme sa do triedy a ja som sa jej opatrne opýtala:" prečo si sa bavila s tou babou, ktorá sa bozkávala s Jeremim?" Mia, si myslím sa naštvala ale aj tak odpovedala:"noo vieš to je také čo by si nemusela vedieť ;)."

Naštvala som sa a to poriadne.

--------------------------------------------------------

Skončila škola ( JUPIIII ) :DDDD

Mia sa čudovala že nejdem s ňou ale mohlo jej to prísť že už niečo tuším z toho čo má s tou babou.

Z MIINYCH MYŠLIENOK:

JA NECHCEM POVEDAŤ ELLE ŽE SOM ESHLINA- tá baba čo sa bozkávala s Jeremim KAMOŠKA LEBO VIEM ŽE TO S JEREMIM BRALA VEĽMI ZLE.

VIEM ŽE KEĎ TO RAZ ZISTÍ TAK SA VEĽMI POHÁDAME ALE TUŠÍM ŽE UŽ POLOVICU Z TOHTO VIE KEĎŽE JE DOSŤ MÚDRA ;) :)

MÔJ POHĽAD ( ELLIN ) :DDD

Keď som došla domov bežala som hore aby som sa nestretla s otcom keďže ráno na mňa hučal kvôli tomu že už idem dokonca aj do školy. Samozrejme to by nebol on keby si ma všimol a pri tom povedal tú jednu z jeho tých ironických poznámok:" no čo princezná, to sa so mnou ani nepozdravíš keď dojdeš zo školy?" Vyzeral ako napitý :D ale vážne.

Len som mu odvrkla:"okey sorry ale ráno ma čakal Jake pred domom a nechcela som ho tam dlho nechať ;) . Prepáč ale mám vela úloh ale potom si môžme pokecať s Keilov pri večeri keďže dnes dojde z tej cesty a MAMA konečne vypadne. YES! :) "

Otec na mňa iba zazrel ale mne to bolo jedno :DDD

--------------------------------------------------------

Už som "KONEČNE" :) naučená a písala mi Mia. Tak úplne vpohode mi napísala:" ahoj, čo robíš, ako sa máš a atď."

Len som jej napísala:" nebudem sa baviť s takou ktorá mi pokazila pekné chodenie s 2. najkrajším chalanom na škole a kamoší sa s tou ktorá mi ho prebrala!"

Dnes mám ísť s Jakom do tej reštiky a je 13:16 takže mám skoro 45 minút dokým dojde Jake.

Obliekla som si modré šaty a k tomu čierne lodičky. Urobila som si drdol na ktorom použijete tú penovú gumičku a dala si špirálu, linku a slabo červený rúž, zobrala som si ešte biele "SAKO" a čiernu kabelku ktorú si prehodíš cez rameno a dala som si do nej: rúž, mobil, kľúče, žuvačky, peňaženku.

Bolo 13:47 tak som zišla dole a sadla si na gauč. Zapla som si ešte mobil a našla si 4 správy od Mii: dobre nebudem ti klamať, kamoším sa s ňou, ale nič nemám spoločné s tým že vám pokazila vaše "PEKNÉ" chodenie a prosím nehnevaj sa na mňa.

Rýchlo som jej napísala:" Mia neviem či ti mám veriť, prestávam ti veriť a pripadám si že ďalšieho človeka som stratila a to teba a mám už iba 1- Jaka. Idem s ním teraz von- do Reštiky. Nebudem to nejako vela riešiť myslím to čo sa stalo s tou babou ale prosím ťa prestaň sa s ňou baviť viem že toto zaznie detinsky ale ospravedlň sa mi a ja ešte porozmýšlam či môžme byť BFF ale zachráni ti to aspoň to že sa s tebou budem baviť. Ahoj :("

Tak toto je na dnes všetko :) viem že je to také zamotané ale inak sa to vysvetliť nedá a myslím že predsa len keď sa začítate sa to dá ;) keďže vôbec nemám ešte pri 1. časti ani 100 videní tak ďalšie zatial nezverejňujem aj keď to mám už napísané :DD prosím ak máte kamošov/kamošky povedzte im nech si stiahnu Wattpad a ak majú nech si túto knihu nájdu a prečítajú lebo to začína byť veľmi napínavé :P aspoň podľa mňa :)

❤ THIS IS NOT ME ❤Where stories live. Discover now