5. KAPITOLA

59 5 1
                                    

Tak zazvonil ten otravný budík čiže sa skončil môj sen . Išla som si umyť zuby a obliekla som sa. Ráno sa mi vôbec nechce jesť tak som si zobrala iba Croisant zo skrinky aby som mala aspoň niečo na desiatu.

Išla som na zastávku a čakala som na bus. Stretla som tam Jeremiho a prišiel ku mne. Ja som len smutne sklonila hlavu a oprela som sa. Naklonil sa ku mne že mi chcel dať pusu ale odtiahla som sa od neho.  Nemala som náladu sa s ním baviť a už vôbec sa s ním pobozkať.

Nakoniec  mi povedal : ,, prepáč mi to ale nechcem aby sme sa hádali".
Spýtal sa ma neiste: ,, ty sa snáď chceš hádať ?" "Samozrejme že nie. Ale stále nemôžem uveriť čo si mi urobil som z toho sklamaná". povedala som. Prišiel bus a išla som smutná dnu. Sedela tam Sarah. Poznám ju zo školy ☺. Rozprávali sme sa ako sa jej darí keďže  neni v našej triede čo je trocha smola keďže je fajn.

Autobus zastal a utekala som aby som sa nestretla s ...
Prišla som do triedy a nachystala som sa. Nemala som čo robiť tak som sa pozerala čo je nové na Facebooku na mobile. Našla som tam obrázok čo tam dala nejaká baba a bol s ňou Jeremi a dávali si PUSU?!!

Utekala som za ním do triedy a ukázala som mu to a povedala som mu: "čo má znamenať toto?!!! Už som na teba nebola nahnevaná ale som znova! Ja už neviem čo mám robiť keď ti chcem veriť. Všetko mi potvrdzuje že ti veriť nemám. Bolo by lepšie ak si dáme odstup. Berme to tak že nejsme spolu. A prosím ťa o jediné-daj mi pokoj! Nechcem si to pripomínať. Ani mi to nemusíš vysvetlovať úplne mi toto stačí. Čau!"

Odišla som nazúrená z triedy a ako som došla do našej triedy povedala som všetko Mii. Povedala že to bude určite takto lepšie.

Skončila škola a išla som domov SAMA keďže som bola úplne bez seba. Došla som domov a povedala som to otcovi. Nebol rád že sme sa rozišli. Ale pomyslela som si že napokon to pochopí . Išla som sa učiť. Zbalila som sa a z izby som vôbec nevyšla. Nejedla som od 14:00 a bolo 22:00 ale nechcela som ísť dole, nie že by som bola naštvaná na otca ale nemám náladu . Osprchovala som sa a umyla si zuby. O 23:00 som išla spať.

Toto je na dnes všetko . Dúfam že sa vám to páčilo . Prosiiim píšte komenty zatiaľ som žiadny nedostala tak rýchlo nech viem aý ten príbeh vlastne je .

❤ THIS IS NOT ME ❤Место, где живут истории. Откройте их для себя