6. KAPITOLA

44 4 1
                                    

Zobudila som sa ale ešte že bola sobota, pomyslela som si že mám pokoj . Mia mi volala či nechcem ísť do obchodov niečo kuknúť ale hneď som jej odpovedala že nie lebo ešte stále som sa z toho s Jeremim nedostala ☺. Ospravedlnila som sa jej a zložila som. Práve išlo v telke Milujem psy . A písal mi na Viberi Jeremi. Písal mi prepáč stále.. ale ja som ho ignorovala. Napísala som mu jedinú vetu: nechaj ma tak nechcem na to už myslieť. A bohužial som si ho blokla. Mala som už aspoň pokoj ☺. Stále mi aspoň nevypisuje nejaké veci: prepáč ale stále nechápem prečo sme sa rozišli. Ach ja to už nevládzem počúvať!

Prezliekla som sa do nových vecí: dala som si čierne tielko a biele kraťase. Obula som si biele Conversky a dala som si lahký modrý svetrík. Zobrala som si tašku- Vans. Ešte som si rýchlo dala špirálu a šla som. Išla som na moje obľúbené miesto- je tam fontána ale nikdo to nepozná lebo je to za stromami ale ja som si tam urobila cestu . Chvála Bohu som tam nezobrala Jeremiho lebo by vedel kde by som určite po našom rozchode bola. Chvílu som si posedela na lavičke a zaspievala som si. Rada totižto spievam ale ešte som vám to nepovedala. Dokonca hrám trocha aj na gitaru. Zložila som aj svoju pesníčku. Tu som si tam zaspievala kedže spev ma celkom uklúdni.

Začalo pršať tak som sa pobrala domov. Cestou som stretla jedného chalana čo je z vedlajšej triedy. Poznáme sa a sme kamoši. Pozdravili sme sa a začali sme sa baviť. Stáli sme v daždi a bolo to trocha romantické. Poznáme sa už asi 5 rokov. Sme najlepší kamoši. Poznáme sa ešte od toho ako som bola na Slovensku. Písali sme si cez chat. Bola som doňho aj zamilovaná ale mal vtedy frajerku. Potom som spoznala Jeremiho a zostala som s ním.

Povedala som Jakovi- ten chalan čo som ho stretla, že sme sa s Jeremim rozišli. Lutoval ma kedže sám videl že som z toho smutná. Sadli sme si a čakali sme na bus ☺. Pritúlil ma k sebe . Boli sme kúsok od seba keď sa stalo nieco nečakané aspoň pre mňa. Dal mi PUSU???!!!

Sedeli sme a bozkávali sme sa . Ani som si to neuvedomila. Akurát išiel okolo Jeremi. Videl nás s Jakom. A nasrane povedal: tak so mnou sa rozídeš kvôli nejakej piiip .. a ty sa tu bozkávaš o deň po našom rozchode s iným? Vieš čo naser si! Povedal mi Jeremi nahnevane.

Ja som naňho skrýkla keď pomaly odchádzal: ja si môžem robiť čo chcem ale za nás rozchod môžeš ty!

Ty si si našiel inú a randil si s ňou! ...
Prišiel autobus a Jake išiel k nám ☺. Otec sa čudoval. Išli sme hore do mojej izby. Cítila som sa trápne .

Išla som si niečo zobrať zo šuflíka a Jake ma chytil zo zadu . Otočila som sa a vášnivo sme sa začali bozkávať . Povedal mi že ma miluje. Ja som mu povedala: prepáč ale niekolko dní budem trocha mimo.

On povedal že to nevadí a spýtal sa ma: budeme spolu chodiť? Milujem ťa od začiatku. A ja som povedala že ÁNO. 

Tak toto je na dnes všetko. Ak ste si to prečítali prosiim pomôžte mi vymyslieť názov mojej pesníčky . Napíšte to do komentu. A pozdravujem moju kamošku Naty pretože je moja asi najväčšia fanúšička. Číta moju knihu aj 3 krát za deň.

❤ THIS IS NOT ME ❤Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum