9. KAPITOLA

32 4 0
                                    

Tak som späť . Prepáčte že som dlho nepísala ale mala som toho vela.

S Liou chodím na tanečnú už 5. rok a celkom ma to baví ☺. Teraz sedíme v buse a ideme na súťaž na Myjavu. Máme tanec ktorý ani neviem aký má názov . Mám tam aj sólo. Je nás tam asi 15. Naša učiteľka je milá. Volá sa Jede.

Je tam fajn. Chodím tam 3 krát do týždňa. Máme kostými: čierne obtiahnuté kraťase a biele tielko s napísom LOVE DANCE. Je to taký štíl Hip- Hopu + moderného tanca. Baví ma to aj keď máme aspoň podľa mňa dosť ťažkých súperov. Rozhodujem sa že toto je iba moje Hobby. Nechcem sa tým živiť. A teraz by som mala mať viac času na školu. Síce školu nenávidím ako normálne dievča v mojom veku . Pôjdem na vysokú. Musím sa sústrediť ☺. Aj keď ešte neviem za čo chcem byť.

A navyše teraz mám Jaka. Čo keď sa mu nebudem venovať? Samozrejme že teraz s ním aj skypujem aby som sa necítila sama. Síce tu je Lia ale Lia nieje aj tak taká fajn ako Mia. Lia mi príde trocha zvláštna. Na škole sa o nej hovorí že chodí s nejakým chalanom týždeň a dá mu kopačky. Lia ich vie okúzliť tými svojimi blond vlasmi a tyrkysovo zelenými očami. Každý chalan ju chce. Dokonca som počula že niektorých využíva na to aby si užiki večer. Mala už aspoň 30 chalanov. Je to hrozné. Ja taká určite niesom a takto by som chakanov nevyužila.

Nebudem vám hovoriť čo sa dialo na súťaži lebo tam toho bolo veľa.

Som v buse na ceste domov. Snažila som sa a aj som povrtela riťov nech niekoho zaujmem . Ale nie veď mám priateľa. Vyhrali sme 3. miesto. To je celkom fajné.

Došla som domov o 23:00. Otec pozeral futball. Keila bola v pivnici- tam má svoju ART ARENU . Je tam rada. Má nových skoro 20 obazov a zajtra ich má odovzdať- Joshovi- jej šéfovi. Z chladničky som si zobrala mlieko a ceréalie zo skrinky. Sadla som si na kreslo a otec sa ma začsl vypytovať ako bolo. Bol rád že aspoň 3. miesto sme mali, že som tam nešla zbytočne.

Dojedla som a dala som misku do umývačky. Išla som do mojej izby. Zhodila som zo seba veci a vošla do sprchy. Dala som si horúcu vodu. Pustila som si rádio čo je zabudované v sprche a zapla Relaxačné svetlá. Keď som vyšla dala som si pyžamo a obmotala uterák okolo hlavy. Učesala som sa a išla k telke. Nechcelo sa mi ani kukať ale nechala som ju zapnutú. Zapípala mi SMS- ka od Jaka.

Jake: pôjdeme zajtra do parku?

Ja: nooo neviem či nebude chcieť otec niekam ísť ale veď nech ide s Keilov . Nebude lepšie Reštika?

Jake: noo ako chceš . Ale pozývam ja!

Ja: noo ok! Veď ako chceš . Tak teda zajtra o 14:00? Môže byť?

Jake: vieš s otcom idem ešte do mesta niečo chce ale nemusím ísť a dojdem pre teba domov. A môžme ísť. Chceš?

Ja: počkaj za 5 min. ti napíšem lebo otec nevie že spolu chodíme :)

Jake: ok veď ani môj tak im to povedzme .

OCI? skýkla som. Áno? Odpovedal.
Vieš nepovedala som ti o Jakovi. Je to chalan ktorého poznám už od toho ako sme žili na Slovensku. Je to už asi 5 rokov. A stretli sme sa a boli sme " KAMOŠI ". Aaale je z toho už niečo viac. Nevadí ti to?  Povedal: " nie ale dávaj si pozor aby sa nestalo to s Jeremim ". Jasné odvetila som . Bola som veľmi rada že to takto bere.

Hneď som písala SMS-ku Jakovi.

Ja: vpohode a ty?

Jake: aj u mňa vpoho ☺. Tak platí?

Ja: áno .

Jake: tak 14:00 dojdem pre teba. Čakaj ma. Chalani ma volajú von idem ale môžme si písať.

Ja: nie vpohode. Kludne choď a uži si . Pa

Jake: pa a MILUJEM ŤA ♡. PUSA

Ja: aj ja teba ♡. Pa ☆

Bola som rada že na to s Jeremim čo BOLO! už môžem zabudnúť. Som rada že toto od Jaka počujem.

Ale keď som zišla dole videla som asi to najhoršie na svete.

ACH NIE LEN NECH ONA NIE! ...

❤ THIS IS NOT ME ❤Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz