41.

4.8K 251 102
                                    


*два месеца по-късно*

*неутрален разказвач*

Слънцето изгря и лъчите му проникнаха през тънките завеси в стаята на Джул. Тя и Кам още спяха. Бяха се прегърнали. Той беше обгърнал момичето си с ръце и я беше притиснал към себе си, сякаш щеше да я загуби. А тя спокойно лежеше на гърдите му и слушаше равномерните удари на сърцето му. Бяха сладки. Бяха щастливи. Бяха заедно.

Кам се събуди първи и се зарадва, че първото нещо, което зърнаха очите му, беше малкото тяло на момичето му, което спокойно спеше там, необезпокоявана от тежестта на живота. Притисна я силно към себе си, попивайки горещината на голата и' плът.

Загледа се в косите ѝ, тези меки коси, през които хиляди пъти бе прокарвал пръсти. После хвърли поглед на затворените ѝ очи, които не бе виждал само няколко часа, а вече му липсваха. Тъжеше за наситения им цвят и нюансите им. Прокара ръка по меката и' кожа, изрисува гърбът и' с пръсти, проследявайки извивките му. Всичко в това момиче му харесваше. От добре изваяните и' устни, та чак до перфектните и' гърди. Харесваше изпъкналите и' ключици, но повече му харесваше яростно да ги целува и да оставя петна по тях. Обожаваше краката и', който бяха не много дълги, но не и много къси. Беше влюбен в тръпчинките, които само той можеше да окачи на лицето и', и в перфектната и' усмивка. Обожаваше хубавия и' смях и хумора и'. Обичаше това момиче, обичаше всяка частица в нея.

Джулия отвори красивите си очи и започна да оглежда обстановката. Нежна усмивка затанцува на лицето и' щом срещна влюбения поглед на приятеля си.. Странно е как до преди няколко месеца бяха роднини, а в момента пишеха собствена история! Кой да повярва, че връзката им ще се развие в толкова положителна страна и, че напрактика имаха възможността да се задържат заедно по-дълго от собствените им родители.. Като погледнем от различен ъгъл ще осъзнаем, че ако купона, на който се срещнаха, не се беше състоял никога нямаше да се появи онази малка искрица, поддържаща вечния огън на любовта им..

-Добро утро..- продума сънено, но все така жизнерадостно девойката, след което започна да прави кръгчета по голите гърди на момчето.

-Добро утре, бебе..- отвърна влюбено Камерън, галейки златистите и' коси. Харесваше му да държи момичето на мечтите си в прегръдките си.. да я целува, да я гали, да прави любов с нея!- Какво ти се прави днес?!- попита със същия нежен тон.

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now