24.

3.5K 230 28
                                    

Честит рожден ден на Damiat ! Пожелавам и' всичко най-хубаво и посвещавам главата на нея <3
______________________________________

Събудих се от приятната миризма, излъчвана от косата на Джул, което ме подсети.. не може да ме види така! Смрадта, което идваше от тялото ми беше отвратителна.. трябва ми душ! Да точно така.. ще се изкъпя и чак тогава ще събудя момичето! Все пак трябва да съм на ниво, ако искам да си я върна.. Изправих се внимателно, внимавайки да не я събудя, след което грабнах вчерашната кърпа и се насочих към банята..

*Гледна точка на Джули*

Сънувах прекрасен сън за еднорози, когато някакъв телефон изпищя.. не е моят, не е и на Кам, защото неговия е в мен.. Чии е тогава?! Надигнах се, след което поставих краката си на мекия мокет в стаята и започнах да се оглеждам.. Тогава го видях! Сребрист Iphone, лежащ на тоалетката.. каква гадна мелодия за съобщенията.. Любопитството ми надделя и затова реших да надникна.. все пак няма какво да стане, нали?!

Притичках до масичката и грабнах телефона, след което отключих дисплея и осъзнах.. нямаше парола! (thanks god) Натиснах иконката на съобщенията и започнах да чета:

Ками..

Да повторим днес!

Какво?!- отвърнах, но после се осъзнах.. мамка му! Мислено си удрях главата в стената, но след секунди момичето с име Жанет отговори:

Какво?! Да повторим какво?!

Ти сериозно ли?!

Как ще забравиш вчера?!

Мислех, че ти харесва между краката ми! :(

Каквооо?! Моля?! Я пак?! Тъкмо си мислех, че взаимоотношенията ми с Кам се оправят, когато някоя курвичка ми сервира това.. Една единствена сълза се спусна по бузата ми, но това не беше гадното.. гадното беше, че сърцето ме болеше.. буквално дъхът ми се секна! Върнах телефона на мястото му, след което седнах на земята, облягайки се на леглото, и просто започнах да плача.. Макар и да не харесвах Камерън се чувствах предадена.. Защо по дяволите се чувствам предадена?! Та ние дори не сме заедно..

Чух, че водата спря да тече, а сега най-малко исках да видя лицето на Камерън, затова се преоблякох на бързо в клин и суитшърт и се насочих към вратата на стаята, но уви.. тъкмо като обувах кеца си Камерън излезе само по кърпа и нежна усмивка се появи на лицето му.. щом ме видя изражението му се промени и бързо дойде до мен, като постави ръката си на кръста ми. Отблъснах я и тръгнах към вратата на стаята, когато момчето каза:

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now