32.

3.4K 222 35
                                    

*гледна точка на Джули*

-Тогава..- погледнах го с кучешки поглед- ще стане ли нещо ако..

-Ако какво?!- попита объркано.

-Ако се целунем пак?!- зададох въпроса си на един дъх..

-М-моля..?!

-Нищо..- отвърнах засрамено и сведох глава, но той постави двата си пръста под брадичката ми и върна погледа ми в предишната му посока..

-Не се срамувай! Не си казала нищо нередно..

-Напротив! Попитах собствения си брат дали мога да го целуна.. Чувствам се ужасно сега..- продумах и лицето ми пламна.

-Е, ние сме доведени брат и сестра.. тоест нямаме кръвна връзка! Следователно не ти се водя точно брат!- отвърна засмивайки се.. Как така нямаме кръвна връзка?! Защо никой не ми е споменал до сега?! Реших да си замълча и да не правя от мухата слон, затова просто се насочих към изхода на стаята, но Кам хвана ръката ми и ме дръпна към себе си, обвивайки тялото ми с ръце.- Притеснява ли те, че не сме истински роднини?!- прошепна в ухото ми.

-Н-неп..- отвърнах, засичайки леко.

-А това?!- попита, след което се наведе и цулуна врата ми, карайки цялото ми тяло да настръхне. Тъкмо щях да отговоря, когато строгият глас на баща ми се чу от долния етаж:

-ЗАКУСКАТА.. СТИГА СТЕ СЕ ИЗЛЕЖАВАЛИ!!

-СЛИЗАМЕ!- извика Кам, пускайки ме. Поех си дълбоко дъх, след което издишах въздуха.. Какво се случи току-що?!

По време на закуската всички се смяха, а аз просто седях и ги гледах неловко.. През повечето време дори не слушах за какво говорят, а мислех за случката по-рано.. Признавам хареса ми, но едва ли ще се случи отново!

-Е, Джул.. Какво мислиш?!- попита Мира, прекъсвайки досегашните ми мисли.

-Хм?!- отвърнах объркано.

-Мислиш ли, че ще се справите сами за седмица?

-Кои ние?!

-Ти и Камерън..

-Ъмм.. Предполагам.. Защо?!

-Аз трябва да изляза извън града..

-А аз ще ходя до баба ти!- прекъсна я татко.- и тъй като предположих, че няма да ти е интересно с мен, реших да предложа на Мира да ви оставим сами..

-Аз не бях съгласна, но той явно ви има доверие!- съобщи шеговито Мира.. или поне се надявам да беше шеговито!

-Значи ще сме сами за седмица?!- попита Камерън.

-Само, ако Джулс е съгласна! Ти си твърде безотговорен!- отговори му Мира, карайки ме да се засмея..

-Съгласна съм!- продумах, след прекратяването на кискането ми.

-Значи е решено.. Замиваме!- съобщи радостно баща ми, след което се извини от масата и замина на работа. Мира последва действията му, но преди да излезе разчисти масата..

Ахх.. сама вкъщи! Е.. почти сама.. Камерън е до мен, но като цяло не ми обръща голямо внимание. Занимава се с нещо на телефона си, а аз гледам някакъв уж смешен филм..

Изправих се от така удобния диван, запътвайки се към кухнята, но ръката на момчето ме спря, като хвана китката ми. Кам ме дръпна и изведнъж се озовах в скута му.. Защооо?!

-Днес не отговори на въпроса ми!- продума и самодоволна усмивка се настани на лицето му.

-Какъв въпрос?!- направих се на ударена *израз е :Дд не знам дали сте го чували*

-дали те притеснява ако правя така..?!- попита и усните му отново намериха пътя си до кожата на врата ми.. Как успя да нацели най-слабото ми място?!

-Н-не..- едвам промълвих.

-Сигурна ли си?!- зададе въпрос отново, след което целуна ключицата ми..

-Н-напълно..

-Ами ако направя така?!- промърмори и постави ръкара си на кръста ми, но под блузата.

-Н-не ме п-притеснява..

-Като гледам как засичаш друго си мисля..- отвърна и с това накара лицето ми да пламне.. Реших все пак да продължа малката му игричка, затова се завъртях и в момента краката ми бяха от двете му страни..

-А теб притеснява ли те, ако правя така?!- прошепнах и игриво захапах ухото му. Щом погледнах към лицето му, забелязах, че беше захапал долната си устна. Засмях се вътрешно, след което започнах да поставям малки целувки от ухото чак до врата му.

-Не се притеснявай да направиш смучка!- съобщи Кам, изкикотвайки се. След като усетих намека му, оставих две-три лилави петна точно до ключицата му, като с тези мои действия накарах кам да изстене.. Мисията изпълнена!

-И аз мога да играя, Камерън!

Знам, знам.. Кратка глава! Следващата ще е по-дълга.. Обещавам!!! Таа.. Какво мислите за тази част?! Твърде бързо ли се случва всичко?! Мислите ли, че трябва да го карат по-леко or nah?! Пишете в коментарите <3

Пс: за новата история.. Все още не мога да реша с кого да е :Дд обмислям да е нещо като imagines, за да мога да пиша за всяко едно от посочените от вас момчета!! Какво мислите?!

ОбиЦам ви <3

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now