17.

4.5K 249 14
                                    

Преди да почна с главата искам да кажа, че тази песен е просто велика!!!

...........................................................

Минаха няколко дни, от както с Кам си говорим. Все още ми се повдига като го видя, но нали живеем в една къща.. поне трябва да се държим добре един с друг. Кани ме да излизам с него и приятелите му, но някак си винаги намирам начин да се измъкна. Не искам да прекарвам малкото си свободно време с човек като него!

Седях си във ваната и слушах Kat Dahlia- I think I'm in love *песента горе ^^*, когато телефона ми извибрира и името на Камерън се появи на екрана. Бях в дилема да вдигна или не, но нали вече си общуваме.. натиснах зелената слушалка и допрях устройството до ухото си:

<разговор>

-Кажи, Камерън..- казах направо

-Какво правиш?

-Във ваната съм.. с какво мога да ти помогна?! - отвърнах на въпроса му и в отговор не получих нищо. Единственото нещо, което се чу през слушалката, беше преглъщането на Камерън. - Ехоо.. тук ли си?! - попитах макар и да знаех, че много му се искаше да е във ваната с мен.

-Ще ми се да съм при теб.. - проговори и буквално усещах самодоволната му усмивка през слушалката. Започна да ме дразни, защото продължаваше да се държи по същия неприятен начин, дори и след случката.. наричам го 'случката', защото не искам да си припомням онази нощ. Мислех, че е променен, но не..

-Не си и помисляй за нещо такова!- казах през зъби, но Кам усети раздразнението ми. - Казвай какво искаш, защото имам работа!

-Добре де, добре.. първо съжалявам, че пак се държа като идиот, ама като ми казваш такива неща, ми се иска да..

-Камерън! Сприи.. - извиках през слушалката, прекъсвайки го.

-Опс.. както и да е.. Баща ти ми каза, че тази вечер сме сами и, ако не искаш да си само с мен, може да си викнеш някоя приятелка.. - съобщи и започна да чака отговора ми.

-Амм.. ще видя дали някоя е свободна. Сега ще затварям, че ще излизам от ваната.. и ще се разходя и стаята си.. гола.- отвърнах. Стараех се да го дразня максимално и за сега ми се получаваше..

-Значи искаш да не си представям как те *покашля се* , ама ме дразниш по телефона..

-Чао, Кам! - промърморих и затворих телефона.

<край на разговора>

Всъщност наистина трябваше да изляза, защото водата беше станала студена. Увих се в една бяла кърпа и притичках до стаята си. Облякох бялото си дантелено бельо и широка мъжка тениска, предполагам на татко. Скочих върху леглото и започнах да разглеждам социалните мрежи.

Все още бях облечена само по тениска и бельо ( сутиен и бикини ), а всички си бяха вкъщи. Като цяло свикнахме един с друг, затова не им пречеше да се разхождам така. Имаше само един малък проблем.. Камерън. През цялото време ме зяпаше и повярвайте.. това ми харесваше. Макар и да го мразя правех всичко възможно, за да го изкарам извън нерви. И да.. жена със предизвикателно дантелено бельо би възбудила всеки мъж!

Изпратихме родителите си, след което аз се излегнах на дивана в хола и пуснах телевизора.

-Амм.. Ще имаш ли приятелка тази вечер?!- попита момчето.

-Неп.. Всички са заети.

-Бърка ли да поканя момчетата?- отново зададе въпрос.

-Предполагам не.- отвърнах набързо и отново насочих вниманието си към телевизора.

На вратата се позвъня, но Кам не отвори. Звънна се отново и отново.. Изнервих се и някак намерих воля да се изправя от креслото. С бърза крачка стигнах до входната врата и я отворих, а пред мен се показаха три момчета, чиито имена не знаех.. странно, защото аз познавам всички. Кам се появи зад мен и ги покани вътре, аз аз бях супер объркана. Той каза, че ще покани момчетата, но мислех, че ще са тези от училище. Макар и да не ме познаваха, всеки един от тях ме огледа от глава до пети, с което ме накара да настръхна. Защо?! Защото бяха страшно секси!!!

-Таа.. Джул, това са Джак, Джак и Наш.- представи ми ги Камерън.

-Имате еднакви имена?- попитах объркано

-Дап.. За да не се чудиш как да ни казваш, аз съм просто Джак, а другият е Гилински.- обясни русо момче със сини очи. Другият Джак беше с тъмна коса и тъмно кафеви очи, а тялото му .. охх.. Последното момче беше със супер сини очи и тъмна коса. След като ги огледах се запътих към дивана, но те ме спряха:

-Стой с нас!- каза Наш.

-И защо да го правя?! - попитах спокойно, завъртайки се към тях.

-Защото.. - започна, но не можа да измисли нищо, с което ме накара да се изкикотя.

-Именно!- промърморих и се хвърлих на дивана, я те се запътиха към кухнята..

Хехе.. Харесва ли ви как Джули дразни Кам ?! Следващата част, че е качена скоро ^^ пс: благодаря ви за 4k+ четения!!! <3

Wrong Decisions | C.D.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang