2.

6.1K 329 4
                                    

Сряда! Денят, в който ще се запозная с потенциалната ми бъдеща майка. Макар и да не исках да се срещна с нея, бях любопитна как изглежда.

Върнах се от училище и реших да си взема душ. Винаги ме караше да се отпусна. Горещите капки, падащи по голата ми кожа, караха мускулите ми да омекват. Когато бях готова, излязох от банята и застанах пред гардероба. Обух дантелените си бикини и сложих сутиен от същата колекция. Тъй като си бях вкъщи, не се притеснявах да се разхождам по бельо.

Стана 18:30 , а аз още бях по бельо. Баща ми се върна от работа и каза че гостите ще дойдат след 30 минути.

-Чакай, Чакай.. Гостите ли каза?!-попитах объркано.

-Да. Мира и синът й.-отвърна спокойно баща ми, след което се захвана с гласенето на масата, а аз се качих в стаята си. Облякох черни дънки с висока талия, скъсани на коленете, и блуза, стигаща до малко над края н дънките, във вишнев цвят. Сресах косата си и я вързах на висока опашка. На вратата се почука и баща ми отвори леко:

-Мира е долу. Може да слизаш, ако си готова. -каза.

-Слизам след минутка..-отвърнах му.

След като се погледнах за последно в огледалото, за да проверя дали всичко е както трябва, слязох долу при тях. Запознах се с добре изглеждащата жена, но не забелязах сина й.

-Ъмм.. Татко ми спомена, че имаш син. Той ще дойде ли?-попитах.

-Разбира се. Просто имаше някаква работа и каза, че ще закъснее, но трябва да е тук всеки момент.-отвърна Мира и след секунда добави- Знаеш ли, че имате малка разлика?! Всъщност е само с няколко месеца по-голям.-след като се изказа, се усмихна леко, а аз отвърнах със същото.

След около 5 минути на вратата се позвъня и баща ми ме помоли да отворя. Запътих се на там, но щом отворих видях...

Оп оп! Какво мислите, че ще се случи? Ако ви е харесала, гласувайте или коментирайте. Интересувам се от мнението ви! Пс. Знам, че майката на Камерън, не се казва Мира. Просто реших да я кръстя така!

Wrong Decisions | C.D.Where stories live. Discover now