SÜRPRİZ

2.7K 213 49
                                    

Selam arkadaşlar yeni bir bölümle karşınızdayım.inşallah beğenirsiniz...

Bu arada cemre357 adlı yazarımızın yayımladığı 'çocuk oyuncağı'adlı kitabına bakarsanız çok sevinicem birlikte yazıyoruz o kitabında.şimdiden teşekkürler.

Dün akşamki büyük ekşınlı kız isteme ve söz kesilmesinden sonra rahatlamıştım.her ne kadar bu tür olayları güzel bulsamda-hem de sevdiğin birisiyle evleniyorsan- heyecanlı ve yorucu oluyordu.tatlı bir kalp çarpıntısı kocaman bir gülümseme ve ellerimin titremeside etrafa hoş bir hava katmıştı.yani batuyla bizim heyecanımıza bakan ekleniyordu o zaman diyebilirdim.

Biliyorum...daha öncede kız isteme olmuş söz kesilmişti ama bu şimdiki çok daha farklıydı ikimizde isteyince işler çok güzel bir an,heyecanlı bir an oluyordu.ve biliyordum ki bunların hepsi yani bu el titremesi falan hepsi tatlı bir duyguydu.Allah herkesi böyle güzel bir duyguyu yaşamayı nasip etsindi.

Tabi dün akşam yaptığım yüzüğü uç kere düşürme kazasını kimse yapmasındı.elim titrediği için üç kere yüzüğümü düşürmüştüm ilk ikisinde hemencecik bulmuştum ama sonuncusunda yarım saat aramıştık.tam ümidi kesip yeniden yüzük almaya gönderirken son anda sehpanın yanında görmüştümde yeniden almaktan kurtulmuştuk.heyecanlanınca böyle sakar oluyordum işte...

Telefonumun çalmasıyla yatağımda yatar vaziyetteyken doğrulup yıldız yazısını okuduktan hemen sonra telefonu açmıştım.

-alo,efendim yıldız?

-reyhan çabuk buraya gelmen gerek.

-neden ne oldu?

Yıldız iki uç saniye kıkırdadıktan sonra heyecanlı bir şekilde konuşmasına devam etmişti.

-reyhan bir kerede sadece soru sormadan dediğini yapsan olmaz mı?

İç çekip konuştum.

-tamam tamam.annem gibi konuşma ne yapmamı istiyorsun?

-şimdi iremide alıp bizim eve geliyorsun.tamam mı canım erkadaşım?

-tamam hadi görüşürüz.

Telefonu kapattıktan sonra babamdan arabanın anahtarını bir ton dil döktükten sonra alıp kıyafetimi ve salımı takıp aşağıya inmiştim.tabiki de ehliyetim vardı ama bir türlü sürmek nasip olmamişti.yani ehliyet aldıktan sonra ilk araba sürüşüm olarak tarihe yazabilirdim bu günü.

Kıyafetlerimi giyerken haber verdiğim iremide alıp yıldızgilin evine gelmiştik.yıldızın bir heyecanla çağırdığı bizi ne yapacağını çok merak ediyordum doğrusu.daha önce hiç alel acele evine çağırdığına şahit olmamıştım.

***********

İremle ben yaklaşık yarım saattir banyo kapısının önünde dört dönüyorduk.yıldız gebelik testi almış ve hep beraber bakalım diye bizi çağırmıştı ama hâlâ çıkmamıştı.sonuç istediği gibi gelmedi mi diye şüphelenmeye başlamıştık.

En sonunda irem kapıyı yumruklayarak konuşmaya başlamıştı.

-ya hadi yıldız çok uzadı çık artık.ağaç olduk burada.hadi lan!

İremin en son cırlamasına karşılık banyo kapısı açılmış,içeriden sirke satan bir surat çıkmıştı.bu surat hepimizin yüzünü düşürürken birden yıldız ikimize birden sarılıp gülmeye başlamıştı.

KÜÇÜKLÜK SÖZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin