BAŞLIK BULAMADIM;D

3.1K 236 5
                                    

Multide batu var
Bir insan sevmediği hatta nefret ettiği birisine nasıl hemen aşık olabilir yada sadece hayatını kurtardığı için nasıl evlenme sözü verebilir.çok garip olduğumu biliyorum.batuyla sarılırken tadını çıkartmayıp bunları düşündüğümüde.

Batuya daha sıkı sarılıp kalbimin bu hızlı atışını biraz daha yavaşlatmaya çalıştım ama olmadı aksine daha çok hızlandı.

Batunun gevşiyen kasları yeniden kasılınca korktum.yoksa bana çok mu kızgındı.biliyorum aptallık ettim en başta özür dilemem gerekirdi ama şimdi özür dinledim oda beni affetmemişti tabi.

Batu beline sardığım kollarını yavaşça çekmesiyle ayrılıp ona bakmaya başladım.gözlerinflden sinirli olduğu anlaşılıyordu.gözleri kırmızı ve kasları çatıktı,dudağıysa düz bir şekil almıştı.o halini gördükten sonra yeniden özür dileyecektim ki.

Batu
-sen aptal mısın?

Evet aptalım özür dilerim lütfen beni affet diyecekken

Batu
-gizlice çıkmışsın evden.seni kaç defa aradım cevap vermedin.

Derin bir nefes alıp devam etti.

Batu
-yıldızı,iremi galanda aradım oralarda da değildin.annemi aradım eve geldiğini duydum ve iki sa-

Batunun sözünü kesmiş dudaklarını dudaklarıyla buluştumuştum.kalbim bir bebek kalbinden daha hızlı attığına emindim.

Ellerimi batunun ensesine sardıktan sonra kendimi serbest bırakmıştım.ama hala batudan bir tepkime yoktu.ya şoktaydı yada gerçekten bana çok kızgındı.birinci şıkın olmasını dilerken ikinci sıkın olduğunu biliyordum.ama bırakmadım.

Sonunda oda öpmeye başlamıştı bende hafif bir gülümseme yapıp devam ettim.

Batu da ellerini belime sarıp beni iyice kendine çekti ve sertçe öpmeye başladı.kalbim daha hızlı atamayacağını anlayınca biraz yavaşladı ve bende sarılırken yapamadığım anın tadını çıkartmayı simdi yapıyordum.

***************

Batu beni çok korkutmuştu dudaklarımız ayrıldığında bende bunu başlatmanı bekliyordum benden kurtulamayacaksın.demişti.ve beni korlutmuştu.şimdiyse eve geldik ve korkum iki kat hatta üç kat arttı.

Batu
-gel benimle

Batu kolunu tutup merdivenlerden yukarı doğru çıktık.tam tahmin ettiğim gibi yatak odasına gelmiştik.batu kapıyı kapatıp üstüme doğru yürürken gömleğinin düğmelerini çıkartıyordu.bende gözlerimi kapatıp bağırdım.

Ben
-dur batu hazır değilim bekle!

Batu meşhur gülüşünü attıktan sonra

Batu
-ben hazırım.

Gömleğini tam çıkartıp yanıma gelmiş beni yatağa atmıştı.ilk defa böyle. Bir şey yaşadığım için çok korluyordum batu iyice kudurmuştu.

Tövbe estağfirullahhhh ya rabbiiiimmm!

Batuda tam yanıma yatacakken telefonunun sesiyle duraksadı.

Ayyyy canım telefonuuuummm

Hemen telefonu açıp

Annemle konuşmaya başladım.

-efendim anne
-kızım çabuk buraya gel.
-neden anne ne oldu?
-annanenle babaannen yine kavga ediyorlar.
-NE?!

annanemle babaannemin kavgaları tam bir faciaydı en son ikiside hastanelik olmuştu.tamam atışmalarını izlerken eyleniyo olabilirim ama sonu hiç iyi olmuyordu.

Yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum.

Biliyorum kısa oldu anca bu kadar yazabildim.

KÜÇÜKLÜK SÖZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin