Chapter 21

393 63 8
                                    

Holly

-

Ο Harry και εγώ κοιτοιόμαστε ανέκφραστα, μη μπορώντας να πιστέψουμε τι έγινε μόλις τώρα. Φιληθηκαμε. Δε μπορώ να το πιστέψω ούτε εγώ η ίδια. Η ατμόσφαιρα μεταξύ μας αυτή τη στιγμή δεν είναι αμηχανη, περιεργη ή άβολη, είναι....Ζεστή. Σχεδόν αυτό το φιλί ήταν σαν ένα ξαφνικό δώρο από τη συγχωρεση... Ή μπορεί να είναι ένας τρόπος του Harry να με κάνει να σκάσω. Η σιωπή γεμίζει την ατμόσφαιρα όταν ξαφνικά διακόπτει η Lola.

"Harry μπορείς να μας βοηθήσεις με κάτι?" Η Lola ρώτησε τον Harry, με τα χέρια της σταυρωμένα.

"Οο, ο-οκαυ" Ο Harry είπε, μη παίρνοντας τα μάτια του από πάνω μου.

Ο Harry φεύγει με την Lola και μένω μόνη μου, πάλι.

Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά να κάνω στο κελί. Ούτε τηλεόραση, ούτε επιτραπέζια,ούτε μουσική, ούτε βιβλία, ούτε καν τουαλέτα. Αλλά και πάλι, είναι ένα κελί. Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να σκεφτώ ή να μιλήσω. Όλο το κελί είναι με ηχομόνωση επειδή είναι υπόγεια, και ο μόνος ήχος που κάποιος μπορεί να κάνει είναι μόνο ηχώ μέσα από το δωμάτιο για τον οποιοδήποτε είναι εδώ για να ακούσει, και είμαι μόνο εγω, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σκεφτώ είναι το πόσο απίστευτα του Harry ζεστά, κερασενια, απαλά χείλια πίεσαν πάνω στα δικά μου. Πως τα πρόσωπα μας απειχαν ελάχιστα εκατοστά που μπορούσα να αισθανθώ την καυτή ανάσα του να με γαργαλάει. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο με φίλησε. Είπε ότι με μισεί... Αλλά εγώ του είπα ότι τον μισώ, πράγμα που κάνω, φυσικά, αλλά στα αλήθεια με μισεί? Αλλά τι έκανα?

| Μετά από 2 ώρες |

  Είμαι ακόμα στο κελί, καθισμένη σε μια μικρή ξύλινη σανίδα, σκεφτόμενη τα προβλήματα μου, όταν ακούω κάποιον να έρχεται. Δε μπορεί να είναι ο Harry, γιατί οι πατημασιες είναι από τακούνια που περπατάνε στο κρύο τσιμέντο.

Όταν το άτομο φτάνει στα τελευταία σκαλιά, βλέπω ότι είναι η Juliet. Δόξα το θεό. Κάποιος να μου κρατάει παρέα.

"Γεια, Holly" Η Juliet μου είπε.

"Γεια " απαντώ κοιτώντας κάτω"τι κάνεις εδώ;"

"Ο Χάρρυ με έστειλε να δω τι κάνεις"

"Α, λοιπόν, τίποτα,απολύτως τίποτα."

"Αυτό είναι χάλια.Τρώμε βραδινό τώρα."

"Τυχεροί.Εγώ λιμοκτονώ."

"Νιώθω απαίσια"λέει στραβομουτσουνιάζοντας."είμαστε πάνω τρώμε και εσύ εδώ λιμοκτονείς."

the dollhouse | h.s. - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα