Chapter 9

562 80 0
                                    

-

Holly

-

H περιεργη ησυχια παραμενει στο δωματιο.Ολες καθομαστε κατω στα κρεβατια μας και δνε κανουμε τιποτα.Θα ειμαστε μονες σημερα,ο Harry θα λειεπει για δουλειες...Λοιπον , λογικα θα δολοφωνοι αθωα κοριτσια , αλλα τελος παντων , τουλαχιστον εχει φυγει , γιατι οι πιο ωραιες στιγμες ελευθεριας ειναι οταν ο Harry φευγει.Αυτο και τα κοριτσια που εχω για φιλες.

"Θα επρεπε να κανουμε κατι"η Evie ανακοινωνει , σπαζωντας την ησυχια.

"Σαν τι;"η Lola ρωταει , απο την αλλη ακρη του δωματιου.

"Να κανουμε κανενα σπορ;ή δεν ξερω να παιξουμε κανα επιτραπεζιο;"Με το που η προταση " να κανουμε κανενα σπορ" βγαινει απο τα χειλη της Evie , ενθουσιαζομαι.Δεν εχω γυμναστιε καθολου παο την στιγμη που με απηγαγε ο Harry.Με στεναχωρει αυτο γιατι , λατρευα τα αθληματα.Ολοι με ηξεραν σαν "τον αθλητικο" τυπο κοριτσιου.Οποτε οταν προτεινε η Evie να κανουμε καποιο σπορ , κατευθιαν συμφωνησα.

"Ας κανουμε καποιο σπορ"λεω , χαρουμενη. Μια μιξη απο "ναι" και βογκιτα γεμιζουν τον αερα.

"Μπορουμε να παιξουμε μπαλα εξω;"η Sarah προτεινει.Ολες συμφωνουμε , εκτος παο την Lola και την Liz, λογικα τα πιο τεμπελικα κοριτσι απου εχω γνωρησει ποτε μου.

|Εξω|

"Που κραταει ο Harry τα καταληλα "εξαρτηματα" για τα θληματα;" ρωταω ,ψαχνωντας.

"Εχει καν αθλητικο εξοπλισμο ο Harry;"η Dakota λεει.

Eυτυχως η Macy βρισκει μια μπαλα ποδοσφαιρου , πισω απο εναν θαμνο.

"Ωραια , εχουμε την μαπαλα, ας παιξουμε"H Macy λεει , τρεχοντας προς το μερος μας.

-

Ειμαστε δυο ομαδες των τριων:η Macy , H juliet και εγω και η Dakota , η Sarah και η Evie.H Liz και η Lola επεμεναν να "κρατουν το σκορ" , χρεισημοποιοντας το σαν δικαωλογια γι ανα μην παιξουν.

Ειμαστε ισοπαλια και οποιος βαλει γκολ κερδιζει , και εγω με τα κοριτσια πραγματικα τρεχουμε προσπαθωντας να βαλουμε το γκολ.Καταλιγω να εχω την μπαλα στα ποδια μου , την οποια πασαρω στην Juliet και βαζει το γκολ.

Ολες γελαμε και χαιρομαστε την στιγμη της νικης μας που εχουμε στο κουκλοσπιτο.Κολαω πεντε με την Macy η οποια κανει τον "νικητηριο χορο" .Την αγαπαε την Macy.

H Juliet τρεχει προς το μεροςμου φωναζοντας 3 φορες "νικησαμε" ενθουσιασμενα.Προσπαθει να με αγκαλαιζει αλλα την σπροχνω.Αν και σημερα ηταν πολυ ωραια και γελασαμε με την Juliet , παυλα δολοφωνο ,Δεν προκειτε να την αγκαλιασω.Τα ματια της Juliet γεμιζουν με δακρια.Και τρεχει μεσα.

"Τι συναιβει με την Juliet;" η Dakota λεει, καθως βαζει το χερι της γυρω παο τον ωμο μου και ολα τα κοριτσια ερχονται να μαθουν τι συναιβει.

"Και τι δεν συμβαινει με την Juliet"H Lola λεει , στρυφογυριζοντας τα ματια της.

"Δεν ξερω , επιστρεφω σε λιγο"λεω και τρεχω μεσα στο σπιτι για να βρω την Juliet.

|Στο δωματιο|

Τρεχω σοτ δωματιο που περιμενω να δω την Juliet μεσα:το δωματιο.Και εχω δικιο.Στο κρεβατι της καθεται μια Juliet που σπαραζει στο κλαμα.Πηγαινω διπλα της και καθομαι , βαζωντας το χερι μου γυρω παο τον ωμο της για να της συμπαρασταθω.

"Juliet;"

"Μην μου μιλας!"η Juliet φωναζει , θυμος ξεχιλιζει απο μεσα της.Εκπλησομαι που βλεπω την Juliet ετσι , ποτε δεν ειναι θυμωμενη.

"Εισαι καλα;" ρωταω την Juliet αγνοωντας την προηγουμενη αγενη της δηλωση.

"Δειχνω σαν να ειμαι καλα; Ολα εσεις τα κοριτσια με μισειτε για κανεναν λογο" λεει η Juliet κοιτωντας κατω.

"Δεν σε μισου-"

"Ναι με μισειτε. Με αγνοεις ολη την εβδομαδα"

"Juliet..." αφου το λεω αυτο σιωπη επικρατει αναμεσα μας. Αλλα μετα απο μερικα λεπτα η Juliet σπαει την σιωπη.

"Με εμπιτευεσαι;" λεει η Juliet εκπλησωντας με. Δεν ξερω τι να της απαντησω. Δεν ξερω καν αν την εμπιστευομαι. Δεν μιλαω, απλως καθομαι εκει παιζοντας με τα δαχτυλα μου.

"Holly!" η Juliet πιανει ευγενικα τα χερια μου και με κανει να την κοιταξω. "Με εμπιστευεσαι;" απλως κοιταω μεσα στα μεγαλα, καφε, υγρα ματια της Juliet χωρις να απανταω.

"Ησουν πολυ καλη φιλη Holly. Σε ευχαριστω που με προδωσες." Λεει η Juliet αι βγαινει απο το δωματιο.

Δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω απογοητευμενη και καταθληπτικη. Η Juliet εχει πληγωθει απο ολα οσα συμβαινουν. Πριν να το καταλαβω δακρυα αρχιζουν να τρεχουν απο τα ματια μου. Κι αν η Juliet ειναι αθωα;

Δεν ηξερα απο την πρωτη στιγμη που γνωρισα την Juliet οτι θα γινοματασν τοσο κολλητες φιλες και εγω θα το χαλουσα με προδοσια. Απλως δεν ηξερα οτι θα τελειωνε ετσι. Απλα δεν ηξερα οτι θα κατεληγα να... την χασω.

the dollhouse | h.s. - Greek TranslationWhere stories live. Discover now