Fenrisúlfur

234 12 1
                                    


Traya's Persvektiv

Jag hade berättat för alla om planen. Dem gick på det. Oskar tvekade mycket. Han ville inte förlora barnen. Men han visste att det var för deras bästa. Vi hade ätit middag för ungefär en timme sedan. Vi satt oss på sofforna i vardagsrummet. 

-När ska jag fly härifrån med barnen?

Frågade Aria. Jag började tänka igenom det. Efter ett tag kom jag på när.

-Idag. Desto snabbare ni flyr härifrån desto bättre. Du tar med bilen. Det finns hus nycklar i bilen, den tillhör en lägenhet i Stockholm. Adressen står på en lapp i bilen. Det finns en väska full med pengar som kommer räcka ungefär 10 år. Jag kan hjälpa dig nu att packa allt.

Sa jag. Aria nickade och vi gick upp till övervåningen. Vi packade ner filtar, kläder, skor, ytterkläder osv. När vi hade packat ner allt så bar jag väskorna ner. Aria bar mina barn och gick efter mig. Jag öppnade dörren och hjälpte henne att lägga väskorna i bilen. Jag tittade på mina barn. Dem var vakna. Jag pussade deras panna. När jag skulle gå tillbaka kände jag något dra på mitt halsband. Jag stannade till. Det var min dotter som drog på mitt halsband. Jag tog av den och la den inom hennes handduk som var lindat runt henne. Jag kände hur en tår föll ner från min kind. 

-Ta hand om dem.

Sa jag till Aria. 

-Jag lovar.

Sa Aria. Hon la barnen på varsin barnstol i bilen. Jag kramade Aria. Hon och jag började prata lite. Hon sa till mig att hon kommer vara som en mamma till dem och alltid vara vid deras sida. Jag hörde ljud från skogen. Dem börja närma sig varje sekund. Det var hastiga steg. 

Rådet..

-Gå in i bilen nu, dem kommer! Kör iväg så snabbt du kan!

Viskade jag. Aria gick in i bilen och körde med full fart bort från huset. Jag gick direkt in i huset och stängde dörren noggrant och försiktigt.

-Dem kommer.

Viskade jag. Jag viskade eftersom om jag prata med en hög ton skulle dem höra bättre för dem har så bra hörsel. Rådet var ju alla övernaturliga varelser. Men Rådet var uppdelad. Det fanns Varulvarnas råd som bara meddelade Varulvar och sen var det så för alla övernaturliga varelser. 

Något slet upp dörren och gick in. Det var ledaren. 

-Var är tvillingarna!

Morrade han.

-Dem dog i förlossningen!

Sa jag modigt och försökte behålla samma form av hjärtslag annars skulle han märka att jag dog. 

-Dem var här, jag känner lukten!

Sa han.

-Då har du något fel med ditt lukt sinne.

Sa Alex. Fenrisúlfur som var ledaren morrade mot Alex.

-Ynkliga varg. Dina föräldrar borde ruttna i helvete. Det borde jag säga till Loke.

Sa Fenrisúlfur. Jag blev förbannad.

-Loke använder dig bara som en slav. Det enda du gör är att vakta dörren till helvete.Helveteshund är du!

Sa Alex. Fenrisúlfur började morra av ilska. 

-Om ni inte ger barnen dör ni!

Sa Fenrisúlfur ilsket.

-Du bryter mot lagen genom att hota oss med döden fast du har inte rätt att göra det.

Sa jag. Fenrisúlfur tittade förbannad mot mig.

-Du har inte lätt att leva, Traya!

Sa Fenrisúlfur.

-Fenrisúlfur, hon är Varulven som håller samman er Varulvar och hon är symbolen till frihet.

Sa Alex. Fenrisúlfur visste att Alex hade rätt men han kunde inte tåla det.

-NEJ!

Morrade Fenrisúlfur. Han ströp mig och drog mig upp mot väggen. Han lät sina klor växa ut och stoppa in i dem i min mage. Han grävde djupare och djupare. Jag såg dem andra Varulvarna från Rådet attackera Häxorna,Trollkarlarna och Alex. Jag morrade så högt jag kunde så dem andra fick hålla för sina öron. Det rann blod från Fenrisúlfur's både öron för han höll inte över dem. Han drog sina fingrar upp till mitt hjärta men han stannade halvvägs tror jag...

För jag kommer inte ihåg mer för allt blev mörkt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fakta:

Fenrisulven, Fenrir, Vángandr eller Hróðvitnir var namnet på en väldig varg i nordisk mytologi. Han var son till Loke och en jätte som hette Angerboda. Hans syskon var Midgårdsormen, Hel, Sleipner och Narfe.  

.........................................................................................................................................

Hej hej!

PS.Bilden är på Fenrisúlfur

Jag har inte haft tid att uppdatera sistone, förlåt! Men idag kommer jag skriva några kapitel till. Några kommer komma upp idag och några imorgon. 

Ha en bra dag! <3

Kom ihåg att KOMMENTERA, RÖSTA och FÖLJA! <3

The Rare WerewolfWhere stories live. Discover now