Små Varulvar

226 16 1
                                    

Aria's Persvektiv

Jag sa till dem att hämta varm vatten, sax och handdukar. När Elise som är en av häxorna hämtade allt så sa jag till killarna att gå ut från rummet och några av tjejena. Jag hade nu Elise och Felicia inne i rummet. Såklart Traya med. Jag såg att en av tvillingarnas huvud börja synas. Jag sa till Traya att anstränga sig.

-Andas in och ut försiktigt.

Sa Elise till Traya som börja göra det. Efter ett tag kom första barnet ut. Jag höll barnet upp och ner och slog den på rumpan så den skulle börja andas i egen hand genom att gråta. Jag klippte av navelröret på bebisen och gav barnet till Felicia som la barnet in i vattnet och börja tvätta barnet. Nu var det bara ett barn kvar. 

-Kom igen Traya! Ansträng dig!

Sa jag till Traya som börja anstränga sig. Barnets huvud började synas. 

-Kom igen Traya!

Sa jag igen. Hon ansträngde sig mer och efter ett tag kom barnet ut. Jag klippte navelröret och gav barnet till Felicia. Traya andades ut. Vi tvättade barnen och la en handduk runt omkring dem.

-Du har fått en dotter och en son. 

Sa Elise som gav tvillingarna till Traya som tog dem i sin famn och log mot dem. Jag gick ut ur rummet och gick ner till nedre våningen. De gick runt i cirklar av att de var så oroliga.

-Du har fått en dotter och en son.

Sa jag till Oskar som tittade på mig storögd av lycka. Han log mot mig.

-Får jag gå upp?

Sa Oskar.

-Visst, ni alla kan gå upp!

Sa jag. Den första som rusa upp i trappan var nog Alex. Jag vet inte varför men han verkade vara riktigt glad även om fast han inte ville att Traya och Oskar skulle behålla barnen. Jag gick direkt efter dem och när alla var i rummet och tittade på tvillingarna så märkte Traya något som fick oss alla chockade.


The Rare WerewolfTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang