Bråk

231 17 4
                                    


Aria's Persvektiv

Alla i rummet tittade på Traya chockade tills vi hörde ett ljud och stod upp. Vi hjälpte Traya upp och stod framför henne som skydd. Jag vände mig om och tittade på Traya som hade både händerna på sin mage. 

-Traya!

Hördes en manlig röst från nedre våningen. Det var inte en av våra killar. Det var Oskar. Traya puttade oss för att komma ut från rummet som hon gjorde.

-Oskar!

Hörde jag Traya's röst. Jag sprang direkt efter Traya. Hon stanna till när hon såg att Alex var över Oskar och slog han upprepade gånger på ansiktet. Oskar börja blöda från läpparna och näsan. Traya sprang mot dem medan hon höll hennes mage. Hon stannade till och försökte dra Alex bort från Oskar som gick inte så bra. Jag såg att Traya ansträngde sig men tvillingarna i hennes mage hindra henne från många grejer, som detta tillfälle. Jag sprang mot Traya för att ge henne en hjälpande hand. Till slut fick vi Alex bort från Oskar. Men Oskar hade många sår men dem läker genom tiden. Traya satt på sina knän och smekte Oskar's kind. Hon har antagligen saknat honom. Dem var ju ändå gjorde för varandra. 

Oskar's Persvektiv

Jag tittade på Traya. Hon har ändrats riktigt mycket sen jag såg henne sist. Jag tittade på hennes mage som var riktigt stor. Jag log mot henne eftersom jag var glad att barnen levde och att hon gjorde det med. Jag rörde hennes hand och kände stötar. Dem var som fyrverkerier. Då märkte jag att jag älska Traya mer än allt och att jag alltid kommer göra det. Men jag visste att många saker skulle hindra vår kärlek. Vi kan börja med hennes tjuriga bror som attackerade mig. Jag märkte att dem var syskon för både har samma aggressivitet. Men jag slutade tänka på hennes tjuriga bror när jag såg Traya.

Skit i fjärilarna. Jag känner en hel Zoo när jag är med Traya.

Traya's Persvektiv

Jag tittade på Oskar och log. Jag hade aldrig känt mig så trygg förut. Han spred värme och kärlek. 

-Sätt dig.

Sa jag till Oskar och log som en idiot. Jag kunde inte sluta le, jag var så glad över att han var tillbaka. Oskar stod upp och satt sig på en stol. 

-Gillar du det här svinet?

Hörde jag Alex säga med en ilsken röst. Jag vände mig om och gav en 'Kan du hålla käft' blick. Han blev direkt tyst. Jag tittade på Oskar som antagligen blivit irriterad och himlat med ögonen.

-Jag är så glad att du kom tillbaka.

Sa jag till Oskar som tittade på mig och log. Jag log tillbaka.

-Vad är det här, Romeo och Julia eller?


Sa Alex. Han var bara för jobbig.

-Kan du hålla käft?

Sa Oskar och Alex börja gå mot han. Jag gick mellan dem så dem inte kunde bråka. Alex vände sig om och gick några steg bak.

-Var glad över att Traya är här inne. Annars skulle du vara död.

Sa Alex med en mörk röst.

Jag tittade på Oskar som såg förbannad ut.

-Alex gå upp nu.

Sa jag till Alex som tittade på mig ilsket.

-Ger du mig order?

Sa Alex och verkade vara förbannad.

-Gå upp nu!

Sa jag och kände att mina ögon skiftade.

-Humörsvägningar eller? 

Sa Alex. Han tar aldrig saker allvarligt. Jag tittade på han med en ilsken blick. Till slut morrade jag och han gick upp till den övre våningen. På väg upp började han sjunga och dem andra häxorna och trollkarlarna kunde inte sluta skratta.

-This h*es ain't loyal, yeah yeah!

Sjöng han medan han gick upp från trappan. Jag blev bara irriterad för det mesta men jag tyckte det var ändå rätt roligt. 

45 Minuter Senare

Jag och Oskar hade suttit ner och pratat riktigt mycket om våra barn och hur vi skulle överleva allt det här. När vi hade pratat klart och suttit oss ner på en av sofforna med dem andra så pratade vi om vad vi skulle göra när barnen föddes med dem andra. Då fick jag fruktansvärt ont i min mage. Jag skrek av att det gjorde så ont. Tårarna började rinna. Dem andra tittade på mig chockade. Dem visste inte vad som hände. Jag tittade neråt och såg vattnet rinna. Dem andra såg det också.

-Tvillingarna kommer!

Sa Aria. 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kort kapitel. Jag tyckte denna kapitel var sådär men nästa kapitel blir nog bättre. Har lite planer hehe.

Men vad tycker ni om denna kapitel? <3

Ha en bra dag! <3

The Rare WerewolfHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin