"Megjelent a banda"

4.8K 285 1
                                    

Mivel már tíz perce botorkáltam az oszladozó tömeg között a barátaimat keresve sikertelenül, így megfogtam magam, és kimentem a bejárat elé. Persze, hogy mindenki ott volt, kivéve Szabrit.

- Szabri nincs veled? -lépett hozzám Márk.

- Nem, kidobták a biztonságiak. -túrtam a hajamba.

- Honnan tudod? Láttad? Hova vitték? -na, hupsz. Mégsem mondhatom azt, hogy Delontól tudom.

- Igen, de elvesztem a tömegben, és nem találtam meg. -improztam.

- Gyerekeeeek! -hallottunk egy ismerős hangot, és mind oda fordultunk.

- Hál' isten. -suttogta Márk megkönnyebbülten.

- Találkoztam Delonnal! - visongta, mire mindenki felkapta a fejét.

- Szopatsz? -rökönyödött meg Andi.

- A-a. -csóválta a fejét, mint egy ötéves. - Megmondtam, hogy találkozni fogok vele, és így is lett. -na, kíváncsi vagyok, Szabri barátosném mit fog kiszínezni a sztoriján, mivel ugye én már tudom, mi az igazság, de neki ezt nem kell tudni.

- Mesélj már! -sürgették a többiek.

- Nos, ugye belógtam a színpad mögé, ahol egy ki-bebaszott nagy sátor volt! Szerencsére nem kaptak el, és be tudtam surranni. -magyarázta nagy átéléssel, én meg csak mosolyogva figyeltem. - Aztán megláttam a férjem, és jövendőbeli gyermekeim apját. Nem tehettem mást, rávetettem magam, és megcsókoltam. És hiába tagadná, igenis visszacsókolt, még ha csak kis ideig is, mert a hülye kopók lerángattak róla. - biggyesztette le a száját. - Delon persze utánuk szólt, hogy ne vigyenek ki, de már kidobtak. -tudtam, hogy hazudni fog :D A többiek persze ették a szavait, én meg csak magam elé bambultam mosolyogva. - Veled meg mi van? -bökött oldalba Szabri.

- Semmi. -kaptam fel a fejem.

- Épp azt mesélem, hogy találkoztam Delonnal!

- Igen, Szabri, figyeltem. -mosolyogtam rá.

- Furcsa vagy te nekem. -húzta össze a szemöldökét, én meg csak nevetve a hajamba túrtam.

Hazafelé menet mindenki be volt zsongva. Még a koncert hatása alatt álltunk, és úgy meséltük el a másiknak, mintha ott se lett volna. " És amikor mind egyszerre énekeltük a refrént?" vagy " Emlékeztek, mikor Delon olyan szexisen felugrott a gitárral, és megrázta a haját!!!" Nos, igen... Végül aztán a buszról leszállva, mind szétszéledtünk. Szabrival ketten battyogtunk hazafelé hozzánk.

- El kéne menni bulizni. -filózott Szabri.

- Ugyan már, le vagyunk égve. -mondtam zsebre tett kézzel, miközben egy kavicsot rugdostam.

- A város másik oldalán van egy kurva jó hely.

- A város másik oldala a luxus gazdagoknak van.

- Pontosan! Gondolj bele, milyen bulizóhely lehet ott! -mondta csillogó szemmel, mire csak mosolyogtam. -Hallottam egy helyről. Azt mondják eszméletlen. A nyáron el kell oda jutnunk.

- Hát akkor spórolhatunk egész nyáron. -léptem fel a lépcsőre, majd a kulcsot a zárba téve kinyitottam az ajtót. Ledobtuk a cipőket, majd feltankoltunk némi ennivalóval, és felmentünk a szobámba. Kipakoltunk mindent az ágyra, és enni kezdtünk. Aztán Szabri kiment a teraszra rágyújtani, és ha bár én nem dohányzom, kiültem vele. Csak ültünk egymás mellett, a lábunkat lelógatva. Jó idő volt, teljesen tiszta volt az ég, a csillagok gyönyörűek voltak.

THE HIGH ROAD~Ég Veled RocksztárWhere stories live. Discover now