Κεφάλαιο 30ο

875 86 30
                                    

Οι ώρες περνούσαν και είχε πλέον ξημερώσει. Η Γιώτα είχε καταφέρει να ακούσει την πρότασή του, απλώς δεν του απάντησε γιατί ήθελε να σκεφτεί περισσότερο. Δεν ήθελε και πολύ για να αποφασίσει όμως. Ο Παύλος επιτέλους, είχε βγει από την μέση και δεν είχαν να φοβούνται τίποτα πλέον. Άνοιξε τα μάτια της αργά και κοίταξε γύρω. Στα αριστερά της ο Άρης είχε αποκοιμηθεί και χαμογέλασε. Ξαφνικά άκουσε το κινητό της και έσμιξε τα φρύδια της. 《Πότε το είχα πάρει εγώ αυτό;》μονολόγησε και τεντώθηκε για να το πάρει.

Ένας οξύς πόνος διαπέρασε το αναπευστικό της διάφραγμα και έμεινε ακίνητη με κλειστά τα μάτια. Ευτυχώς, μετά από λίγο της πέρασε και ήλπιζε αυτός ο πόνος να ήταν φυσιολογικός. 《Μωρό μου;》άκουσε την φωνή του και γύρισε το κεφάλι της. Τα μάτια του την κοίταξαν με λατρεία. Της χαμογέλασε. Σηκώθηκε όρθιος και τα χείλη του επιτέθηκαν στα δικά της, αχόρταγα. Όταν απομακρύνθηκαν για να πάρουν ανάσα, κράτησε το κεφάλι της μέσα στα χέρια του. 《Αγάπη μου》της είπε γλυκά και χάιδευε τα μάγουλά της με τον αντίχειρά του. 《Γεια..》ψέλλισε εκείνη και του χαμογέλασε αδύναμα. 《Πως είσαι;》την ρώτησε. 《Πονάω λίγο》απάντησε ελαφρά και εκείνος απομακρύνθηκε.

Τα μάτια του έγιναν ένα σκούρο μπλε χρώμα και η αναπνοή του έβγαινε γρήγορη. 《Ο πούστης》είπε μέσα από τα δόντια του και οι μυς του σφίχτηκαν. 《Αγάπη μου, είμαι καλά》τον καθησύχασε. 《Τουλάχιστον είναι νεκρός》συμπλήρωσε και ο Άρης αναστέναξε. Την πλησίασε ξανά. 《Το ξέρω μωρό μου. Πρέπει να ευχαριστούμε τον αδερφό μου》είπε και της χάιδεψε το μπράτσο. 《Μπορείς να του πεις να έρθει;》τον ρώτησε και εκείνος έγνεψε.

Όταν βγήκε από το δωμάτιο, η Γιώτα με γρήγορες κινήσεις και λίγο πόνο κατάφερε να αρπάξει το κινητό της. Το άνοιξε και είδε ότι είχε 3 μηνύματα. Ανασήκωσε τα φρύδια της και όταν πήγε να τα διαβάσει η πόρτα άνοιξε και το χέρι της πήγε κάτω από το σεντόνι καλύπτοντάς το. 《Γεια σου Γιώτα!》είπε ο Μάκης και την πλησίασε χαμογελαστός. 《Γεια σου και σε εσένα Μάκη!》είπε λίγο σφιγμένη.  《Είσαι καλά έτσι;》την ρώτησε και εκείνη έγνεψε. 《Σε ευχαριστώ!》του είπε και αγκαλιάστηκαν. 《Δεν κάνει τίποτα! Έπρεπε..》της είπε και τον έσφιξε λίγο παραπάνω.

《Με συγχωρείτε..》άκουσαν μια άλλη φωνή. 《Πρέπει να βγείτε έξω, για να κάνουμε εξετάσεις στην ασθενή》είπε η νοσοκόμα. Οι δύο άνδρες βγήκαν έξω και αναστέναξαν μαζί. 《Πάλι καλά να λες αδερφέ που είναι καλά!》είπε ο Μάκης και ο Άρης τον κοίταξε. 《Ναι! Τώρα δεν έχουμε κανένα εμπόδιο!》ειπε χαμογελαστός. 《Να σε ρωτήσω..》είπε ο αδερφός του βγάζοντας τον από τις σκέψεις του. 《Έχεις σκεφτεί ποτέ να την παντρευτείς;》τον ρώτησε και ο Άρης έμεινε λίγο σκεπτικός. 《Η αλήθεια είναι πως ναι, αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει》είπε και τον κοίταξε αβέβαιος. 《Δεν νομίζω να αντισταθεί》είπε ο Μάκης και γέλασαν. 《Καλά, ποτέ δεν ξέρεις》είπε λίγο θλιμμένος ο Άρης και κοίταξε το πάτωμα. 《Έχεις αμφιβολίες για την μελλοντική μου νύφη;》τον ρώτησε ο Μάκης. 《Εε μπορεί ναι. Να απλώς, αφού την άφησα τόσο καιρό χωρίς να κάνω κάτι. Δεν ήθελα να τον πλησιάσω και τόσο γιατί θα της έκανε κακό αλλά και πάλι τώρα..το ίδιο είναι》είπε και αναστέναξε.

《Άρη, άκουσέ με. Ξέρω ότι έχεις κάνει μαλακίες πολλές μικρέ αδερφέ αλλά αν πραγματικά σε αγαπάει, και τόσα λάθη ΑΚΟΜΗ να συνεχίσεις να κάνεις, θα δέχεται κάθε φορά να είναι μαζί σου. Για πάντα》του είπε και πρώτη φορά τον άκουγε έτσι. 《Μάλλον έχεις δίκιο》του είπε ο Άρης. 《Όχι μάλλον, έχω δίκιο!》είπε με καμάρι και ο αδερφός του γέλασε. 《Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!》είπε και κοίταξε αλλού γελώντας.

《Δεσποινίς Γιώτα είσαστε έτοιμη! Θα σας κρατήσουμε για άλλη μια νύχτα και αύριο το μεσημέρι μπορείτε να φύγετε.》είπε με χαμόγελο η νοσοκόμα και η Γιώτα έγνεψε. Όταν βγήκε έξω, ξεφύσηξε και πήρε πάλι το κινητό της. Το άνοιξε και άρχισε να διαβάζει τα μηνύματα.

Λίγο αργότερα πήρε τηλέφωνο την φίλη της..《Γιώτα;》ρώτησε. 《Γεια σου Αθηνά!》την χαιρέτησε η Γιώτα. 《Που χάθηκες βρε;; Έφυγες από την δουλειά και μας ξέχασες ε;;》την ρώτησε με παράπονο. 《Αθηνά θα σου τα εξηγήσω όλα αρκεί να έρθεις εδώ》της είπε και σιωπή ακούστηκε από την άλλη γραμμή. 《Που βρίσκεσαι;》την ρώτησε η φίλη της. 《Στο Λονδίνο》της απάντησε και της έδωσε οδηγίες για το πως να φτάσει κοντά της...

********
Χειιιι. Έβαλα κι άλλοο! Αχνεεε. Χδ λοιπόν;; τι λέτε;; τι θα γίνειι;; ωω θεέ μουυυ :3 μπλεξίματαααα.

Χοχο τα λέμε στο επόμενοο!:ρ

Φιλιάα:*
#ΝΤΟΝΑΤΣΑΚΙΑ #ΛΟΒΕΕ♥♡
-Ροδ:3'

Ο Βυθός Των Ματιών Σου.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant