Κεφάλαιο 20ο

1.1K 113 26
                                    

GiotaAdamopoulou δικό σου:3♥

《Το ονοματάκι σου;》με ρώτησε και ανοιγόκλεισα τα μάτια μου πολλές φορές. 'Τι είπε το τσολί μόλις τώρα;'σκέφτηκα από μέσα μου. 《Δεν χρειάζεται να το ξέρεις》της απάντησα και εκείνη ανασήκωσε το φρύδι της. 'Κοίτα μας και έτσι μωρή στρουθοκάμηλε' χαμογέλασα. Δεν άργησε να εξαφανιστεί όμως, καθώς έβαλε το χέρι της αβίαστα απάνω στον Άρη μου. 'Κρατήστε Τούρκοι τα άρματα και ας είναι και δεμένα' 《Άρη, πάμε να χορέψουμε;》τον ρώτησε ναζιάρικα. 'Που να μουγκαθείς μωρή μαλάκο' 《Βερόνικα όχι》της απάντησε ο Άρης. 'Ευτυχώς γιατί θα σε έβλεπα σε κανένα χαντάκι μωρό μου' Μα που είναι το πρόβλημα;》ρώτησε. 'Χελλοου κοπελιά είμαι και εγώ εδώ' την κοίταξα με μίσος. 《Αν θα ήθελε να χορέψουμε, εγώ θα χόρευα με εκείνον》της είπα επιθετικά και με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια. 《Γιατί ποια είσαι εσύ;》με ρώτησε με υφάκι. 《Αυτή που θα σε βάλει στο τάφο. ΑΙ ΧΑΣΟΥ ΜΩΡΗ》της φώναξα και με κοιτούσε τρομοκρατημένη. 《Άρη φοβάμαι》κρύφτηκε πίσω του. 'Κάνε μας και την αβοήθητη τώρα ηλίθια' ήπια μια γουλιά από την βότκα. 《Βρε μωρό μου, αμάν》μου είπε σιγανά ο Άρης. 《Θα σου έλεγα και εσένα τίποτα τώρα αλλά έχε χάρη!》του είπα θυμωμένη. 《Βερόνικα, δεν μπορώ είμαι εδώ με την κοπέλα μου》της είπε ήρεμα και τον κάρφωσα με τα μάτια μου. 'Έβαλε μυαλό' ..

Μετά από λίγο έφυγε. 《Βρε αγάπη μου. Μην αποπαίρνεις κόσμο》μου είπε και ήπιε μια γουλιά. 《Με δουλεύεις; Στην έπεφτε κανονικότατα!》είπα. Στριφογύρισε τα μάτια του. 《Εγώ φταίω που είμαι σέξυ και με θέλουν όλες;》ρώτησε και χαμογέλασε. Τον κοίταξα ειρωνικά. 《Ξέρω και εγώ ένα αστείο με τον τοτό. Θες να στο πω;》τον ρώτησα χαζοχαρούμενα και μετά σοβάρεψα απότομα. 《Γιατί δεν σου αρέσει το σώμα μου;》με ρώτησε και ανασήκωσε το φρύδι του. 《Δεν είσαι και ο Stephen αλλά..κάτι κάνεις!》του έκλεισα το μάτι. 《Ποιος είναι αυτός;》ρώτησε και παραλίγο να πνιγώ. 《Δεν ξέρεις τον Stephen Amell;》τον ρώτησα. 《Γιατί εκείνος με ξέρει;》είπε ειρωνικά και τον κοίταξα με μισό μάτι. 《Είναι κούκλος》αναστέναξα. 《Εγώ δεν είμαι;》ρώτησε και πέρασε το χέρι του γύρω από την μέση μου. Τον κοίταξα. 《Κάτι κάνεις》του έβγαλα την γλώσσα και μου την δάγκωσε. 《Άρη!》τον μάλωσα και εκείνος γέλασε ελαφρά.

Εκείνη την ώρα έβαλε ένα τραγούδι του Κιάμου.《ΩΠΑ!》φώναξα και τελείωσα το ποτήρι με την βότκα. 《Χορεύουμε;》ρώτησε και χαμογέλασε. 《Εσύ; Χαχ! Άσε την δασκάλα να σου δείξει》είπα και τον έσπρωξα προς τα πίσω. Εκείνος δάγκωσε τα χειλη του και προχώρησα προς την πίστα. Υπήρχαν λίγες κοπέλες που λικνίζονταν και το ίδιο έκανα και εγώ.

Ο Βυθός Των Ματιών Σου.Where stories live. Discover now