16. MİRZA♡VİLDAN

26.1K 1K 205
                                    

Multimedia =Mirza&Vildan

Canlarım farklı bir bölümle karşınızdayım eheheh birazda Mirza efendiyi tanıyalım ya.

Mirza'dan

Aksam Akif abim yengemle eve döndüklerinde acaba bizde bir gün böyle olurmuyuz diye düşünmeden edemedim. Aklım, fikrim, rüyalarım, hayallerim hep O olmuştu. Hep adı güzelim, değerlim olmuştu hayatım.

Abim yengemide peşinde sürükleyip götürürken bende bacımlara dönüp "Hade şevbaş(iyi geceler) gençler bende yatıyorum" diyerek iki parmağını şakağıma dayayıp asker selamı vererek çıktım odama.

Başımı yastığa koyduğum gibi O'nun başıda göğsümde ki yerini aldı. Vildan'ım cennet kokulum. Bir insan birine hiç sarılmadığı halde O'na sarılmayı özler miydi? Ben öyleydim işte. Hiç dokunamamış, hiç sarılamamış ama o anları deli gibi özleyendim ben.

Ama artık böyle olmayacaktı bir haftadan beridir sürekli yoluna çıkıyor ama cesaret edip karşısına dikilipte "seni seviyorum" diyemiyordum ama artık yeter 'yarın kesin söyleyeceğim' diyerek gözlerimi cennetime açarken kapattım.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sabahın ilk ışıklarıyla kalkarken derinden bir nefes alıp çıktım yataktan. Odada ki banyonun yolunu alırken benim oğlana bakıp sırıtarak "rüya güzeldi değil mi?" Derken bir yandan da suyu açtım. Yine rüyalarımı süsledi çiçeğim, yine hiç dokunamadığım dudaklarını kana kana öptüm.

Birgün mutlaka bu rüyalarım da gerçek olacaktı ve bunun ilk adımını bugün atacaktım. Şarkı söyleye söyleye banyomu yaparken "tövbe Bismillah boy abdesti alırken şarkı da nereden çıktı?" Diyerek Susup banyoya devam ettim.

Banyodan çıktığımda saat sekizi oniki geçiyordu hızla üzerime siyah V yaka tişört, altına siyah pantolon ve siyah spor ayakkabı üzerime de spor lacivert kareli bir ceket alıp çıktım odadan.

Aşağıya indiğimde ev ahalisinin çoğunun uyanmış olduğunu gördüğümde herkese selam verip "Rojbaş(Günaydın)güzel ailem" dedim annemin yanına oturup yanağından öperken. Evde herkes iyiydi hoştu da bir şu Şirin cadısı fenaydı işte. Ah baba ah ben ne deyim sana güya gençlik aşkıymış bari bunu bize deme, hadi dedin!! kendin evlendikten sonra bile olsa aldın aşkını oğullarını ne demeye sevmediği kişilerle evlendirirsin. Örnek önce Sermiyan abimle Berfin yengem sonra Akif abimle Rojgül.

Neyse ya ben Vildan'ımla evleneceğim abilerim gibi boyun bükemem hiç kusura bakmasınlar. Düşüncesi bile güzel güzelimin vay be 'aşk' sen adamı deli divane edermişsin gerçekten, sana tutulmayanlar bilemezmiş seni.

Nevruz kahvaltının hazır olduğunu söylediğinde annemin yanından kalkıp üst katta ki salona çıkıp hazır olan kahvaltı sofrasına oturdum. Babam iki abim ikide benden küçük kardeşlerim hep beraber kahvaltı yaparken gözüm Akif abime takıldı kahvaltı yapmıyor ve cok düşünceli görünüyordu. Çok üzülüyorum bu adamın haline be. İnsan seviyorum dediği kız tarafından sırtından bıçaklanırsa kötü olurdu elbet.

Bu durumu geçen aylarda ben, Civan ve abim beraber birşey içmeye gittiğimizde söylemişti sonrada "Bak senin ağzın gevşek birinden duyarsam senden bilirim" diyerek tehdit etmişti.

Çayımı içerken doğru dürüst yemek yemeyen Akif abim, babamdan müsade isteyip kalkarken "müsadenle keko(bir daha anlatmam banane(: )benimde işlerim var" diyerek iznini bekledim. Başını sallayıp "öğleden sonra şirkette olmayı unutma" dediğinde "Tamam" diyerek kalkıp Akif abimin peşinden avluya indim. O gitmeden konuşsam iyi olacaktı.

ROJGÜL "Bir BERDEL Bedeli"Where stories live. Discover now