32 ♛ Mavi ve Dev

6.1K 738 59
                                    

♛ 32

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

♛ 32. Bölüm ♛

MAVİ VE DEV

Buz Diyarı, Kuvars

Kar Kraliçesi uzun zamandır ilk defa gülümsüyordu. Soğuk ve zalim görünüyordu. Taht odasındaki maiyeti yanından ayrıldığında kristallerden yapılmış tacını başından çıkardı. Buz Ejderhası'nın Temsilcisi Zanen'i beklerken mavi gözleri gümüşe parıldıyordu. Kar kristali sembollü, buzlarla kaplı beyaz kapı açılırken tahtından kalktı.

Zanen, Kar Kraliçesi'ne başıyla kısa bir selam verdikten sonra konuşmaya başladı. İnce buz devinin yürüyüşü ve davranışları, tıpkı sözleri gibi temkinliydi. "Ne istiyorsun, kraliçem?"

"Kristal Gölge." diye açıkladı Salirhenia.

Zanen'in mavi renkli gözleri endişe ve korkuyla parıldadı. "Lütfen, kraliçem."

"Ne diyorsam onu yap, Zanen. Hayalet'e de haber ver. Gidecekleri yeri biliyorum."

"Lütfen-"

"Kapa çeneni, Temsilci!" diye bağırdı Kar Kraliçesi. "Sadece ne diyorsam onu yap ve ikisini de buraya çağır."

"Nasıl istersen." diye yanıt verdi Temsilci ve başka bir şey söylemeden oradan ayrıldı.

Kar Kraliçesi, diğer kraliçeler gibi değildi. Geleceği düşünürdü. Gelecekte başına dert açacak insanları ortadan kaldırmayı düşünürdü.

Kar Kraliçesi bunu yapardı.


Kristal Saray'dan ayrılmamıştı. Buz Kristallerini yakınında tutuyordu. Üstün güçleri olan kar yaratıkları, onları uyandıran kraliçenin isteklerini yapmak için can atıyordu.

Kristallerin liderlerinden biri, henüz bir dev boyunda olan buz ejderiydi. Kar Kraliçesi ona Aeltheria ismini vermişti. Aeltheria onu bekliyordu. Konuşabilseydi Kar Kraliçesi'ne minnettarlığını ve hırsını dile getirirdi. Aeltheria'nın konuşmaya ihtiyacı yoktu. Buzlarla kaplı mavi renk pulları giderek daha çok kar kristalleri ile kaplanıyordu. Aeltheria'nın ağzından çıkan alev bile buzlarla kaplıydı. Soğuk alev denilirdi buna, beyaz ve mavi renkli alev topları.

"Merhaba, Aeltheria." dedi Salirhenia ejdere doğru ilerleyerek. Ejderler, eski ejderhalar kadar devasa büyüklüğe sahip değillerdi, ama alevleri en az onlarınki canlıydı. "Benimle beraber Diyar'a hakim olmayı istiyor musun?"

Ejder, beyaz ve gri renkli gözleriyle kraliçeye baktı. Ardından başını göğe kaldırıp soğuk nefesiyle alev yarattı.


11.03.2016, 21.45

61.563, 6808, 3.2

Düzenlenme Tarihi: 13.08.2016 - 06.10.2018

EJDERHA'NIN ÖFKESİ ♛ Kraliçelerin Savaşı IWhere stories live. Discover now