Mutlu Yıllar / 31 Aralık

312 26 0
                                    

2012'ye girmeden önce hızlı bir güncelleme. Bugün baya karışık bir gündü.  İlk olarak Battersea Güç İstasyonuna, Irene Adler ile buluşmak için götürüldüm. Evet hala yaşıyor. Ölü yada diri, tüm bu her şey onun için bir oyun sanki. Onu Sherlock'a yaşadığını söylemesini istediğimde bunu ilk seferinde reddetti, ben de onu biraz daha zorladım. Sanırsam yapmam gereken doğru şey de buydu. Öbür türlü, sadece Sherlock'un kafasıyla oynayıp duracaktı. Tabii söylemesi yine çok bir şey farkettirmeyecekti aslında çünkü Sherlock beni takip etmiş olduğundan zaten biliyor olacaktı.

Daha sonra Baker Sokağıma geri döndüğümde... Bayan H.'a zarar verdiklerini gördük. Onu daha önce böyle görmemiş olmam aslında her şeyin bizim içimize ne kadar girdiğini dank ettirdi kafama. İnsanlar nerede yaşadağımızı biliyordu. İnsanlar arkadaşlarımızın kim olduğunu biliyordu. Ama Bayan H, bu olanların karşısında çok cesurdu. İstedikleri şeye sahip olduğu için ona yapmadıklarını bırakmamışlardı. Buna rağmen o pes etmedi. İşte, Sherlock Holmes uğruna yaptığımız şeyler be.

Kadın hakkında hiç konuşmuyor, bu arada. Ve yeni yıl planlarımda mecburen iptal oldu. Anlaşıldığı üzere bu yılbaşı da bir bardak viski ve ev arkadaşımla yalnız takılacağız.

Mutlu yıllar.

Yorumlar

Bayan Hudson: Ben iyiyim, gerçekten. Ve bu dizüstü bilgisayar için gerçekten teşekkürler. Eğer sıcak çikolata falan isterseniz bana hemen söyleyin. / 31 Aralık, 23:43

John Watson: Biz iyiyiz, Bayan H. Teşekkürler x / 31 Aralık 23:45

Jacob Sowersby: Mutlu yıllar!! / 1 Ocak, 02:21

Harry Watson: MUTLU YILLAR!!! / 01 Ocak,03:34

John H. Watson'ın Bloğu ❝Türkçe Çeviri❞Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin