İNSAN

42 5 0
                                    

Elime aldığım panzehirle birlikte biraz ilerledim. İçimdeki korku herşey için geç kalmam. "Jason,biz ileriden gidelim sen de arkanızdan gel. Biz onları oyalarken sende Lacy i kurtarırsın" dediğinde sadece endişelenen tarafın ben olmadığını anlamıştım. Onlarda da aynı korku vardı. "Pekala elimizi çabuk tutalım. Herşey için geç olsun istemiyorum."
*****
(O sırada Lacy)

Kafama geçirilen saçma bir alet canımı fena halde acıtıyordu. Karl bu aletin benim güçlerimin Kallari nehrinde daha güvende ılacağını söyledi. Yani hiçbir güç o nehirde özelliğini kaybetmeyecekmiş.
Selly e baktığımda halinden memnun ve biran önce herşeyin olup bitmesini ister gibi bir hali vardı. Onu incelrme fırsatı bulamamıştım. Çokta önemli değildi zaten benim için." Hadi Karl başlat artık işlemleri!"diye bağırdı Selly. Gözleri bir anda büyüdü.Ve kırmızının en ağır en can alıcı rengini aldılar. Gerçekten ürkütücü bir havası vardı. Artık tamamen bitmişti. Canımı yakan şey Jason ı görememkti. Ona sarılamamk, hayallerimizi gerçekleştirememekti. Yavaş yavaş nehirin derinliklerine doğru battığımı dizlerimin su olmasından anlamıştım. Her ne olacaksa biran önce olsun ve bitsin.
*********
(Jason)
Nehirin yanına kadar gelmiştik. Adanın kapısındaki korumaları halletmiştik fakat sadece omlar olmadığını sonradan farketmiştik. Neyse ki elimizde bulunan panzehir yetmişti hepsini alt etmeye. Kafamı kaldırdığımda sarışın ,kıp kırmızı gözlerle bana bakan bir kadını görmemle şok oldum. İleriye doru atılıp tısladım.Aynı tepkiyi kadında verdi.Kadına panzehiri püskürttüm. Biraz durduktan sonra yere yığıldı. Bunu fırsat bilip hemen nehire doğru koştum. Arkama baktığımda Zack in bir adamla boğuştunu gördüm.(Karl)
*******

(Lacy)
Agzımın içine nehirin berbat suyu gelince gözlerimi kapattım. Tamamen bitti diye düşünürken kolumdan tutulup çekildim. Sert bir şekilde çekildiğimde sert bir göğse kafam değdi ve o muhteşem koku burnumu doldurdu, jason'un kokusuydu. Gülümsedim .Kurtarmıştı beni . Yine ve yine...
********
(Jason)
Lacy kucağıma aldığımda; saçlarına dokunduğumda elime yapışkan birşey deydi. "Lacy "diye kulağına fısıldadığımda "ımmm" diye bir mırıltı çıkardı . "Saçların yapış yapış"diye söylediğimde tellaşlanıp ellerini saçlarına sürdü. "Hayır olamaz! Güçlerim!"diye bağırdığında korktuğum şey başına gelmişti. Lacy güçlerini kaybetmişti. "Sakin ol! Lacy."diye direttiğimde bir nevi kriz geçiriyordu. Beni duymuyordu ve saçlarını yoluyordu. Kollarından tutup sarstım "kendine gel Lacy!"diye bağırdım tekrar buşekilde oşmayacağını amladım ve onu kucaklayıp adanın çıkışına doğru koşmaya başladım. Kucağımda tepinsede artık onu zapt edebiliyordum. Sonuçta artık o vampir değildi. Adadan çıktığımızda Zack e adamları da alıp gelmesini söyledim. Biran önce buradan ayrılmamız gerekiyordu. Yoksa işler daha kötü hale gelebilirdi.

Karşıdaki arabamı görünce Lacy nin arabada güvende olabileceğini düşündüm. Kapıları kitledikten sonra adaya geri dönecekken Zack ve diğerleri bana doğru koştuklarını görünce sevinmiştim. "Lacy nerede?"diye sorduğunda Zack arabayı işaret ettim. "Hadi herkes arabalara geçsin acilen buradan gitmemiz gerekiyor!"diye bağırdığımda herkes iki saniye içinde arabalarına bindi. Bende arabaya bindim ve hızla çalıştırıp oradan uzaklaştım.

******************

(Lacy)
Gözlerimi zorlukla açtığımda karnıma büyük bir ağrı saplandı. "Ahhh!" Diye inlediğimde endişeli bi çift gözle karşılaştım "Lacy!iyimisin ?" Diye sorunca Jason ağzıma tuzlu bi tat geldi. Ağlayarak "k-k-karnım a-ağırıyor."dediğimde ağzımdan bir hıçkırık kaçtı. "Tamam canım sakin ol. Burdayım."dedi Jason sakin ses tonuyla. Ama bu benim daha çok ağlamama sebep oluyordu. Jason beni kendine çekti ve sarıldı."Sakin ol bebeğim. Heralde insani özelliklerine sahip oluyosun. Ve ani bir duygu yüklenmesi oldu. Ama atlatıcaz. Beraber yapıcaz bunu. Yanındayım." Şimdi nolucak Jason?" diye sordum üzgün bir ses tonuyla. Jason beni kendinden ayırdı ve yüzüme bakarak "Kaybetiğin güçlerin seni vampirlikten uzaklaştırdı biliyorum. Ama bunlar seni benden alıkoyacak bişey değil. Bu ağır bir tranva bunuda biliyorum ve kaldırması güç bir şeyde ayrıca. Ama bu senin gibi güçlü bir kız için zor olmamalı. Ayrıca bende varım senin yanında. Bu şekilde seni daha rahat koruyabileceğim. Artık seni rahat bırakırlar diye düşünüyorum. Şuan yapacağım ilk şey abim olacak o piçi vampir hayatını zehir etmek. Bunun için sana yemin ederim. Şimdi zorlanacağın bazı konular olucak mesela duyguların,yemek yemen, uyuman vb. insani özelliklere alışman gerekecek. Bunların hepsini birlikte aşıcaz. Sana söz veriyorum."dedi ve sonra saçlarıma öpücük kondurdu. Ağlayarak ona sarıldım. Ve ilk kez insani bir özellik olaraktan omzunda uykuya daldım.

Yeni bir hayata başlayacaktım. Fakat bi farkla insan olarak...

ACI KAN  (DÜZENLEMEDE)Where stories live. Discover now