KURTULUŞ AMACI

29 6 0
                                    

Adaya doğru yolculuğumuz henüz yarım saatlik bir zaman olmuştu. İçimdeki korku beni ele geçirmek üzereydi. Fakat Jason'a olan güvenimde beni rahatlatan bir faktördü.  
   *O sırada Jason*
Sabrımın doruklarındaydım artık. Bu olamazdı yani o ada bizi bitiren bir yer  olmamalıydı. Abim konusuna da gelince artık ona abi bile demek istemiyordum. Tüm yeni doğan vampirlerini topladım  ve  oraya doğru bir yol aldık. Mastik adası kolay bir yer değildir. Yani oradan çıkmak çok kolay değildir. Ve tabiki bunu Lacy de biliyor. Beni bitiren de buydu zaten
(Lacy)
Adaya girdiğimizde artık herşeyin bitme noktasına geldiğini anlamıştım. Son kez de olsa Jason 'ı görmek isterdim. Son kez sarılmak veya onunla sonsuzluğa kavuşmak isterdim. "Evet! Burada toplanma amacımızın açık ve net olduğunu görebiliyorum. Fakat formalite icabı açıklama yapmam gerekir dimi Bayan SELLY WINGSTON." diye bağırarak ve sinsi görünümlü adam konuşunca korkum kat be kat artmıştı. Bunu belli etmemek için baya bi çaba harcıyordum. "Sevgili Lacy iyisindir umarım?" diye bir soru sorunca o sinsi adam o an kafasını koparma isteği bende dolup taştı. "İyiyim bay sinsi adam" diyince sinsi adam iğrenç bir kahkaha attı ve devamında da" Sinsi adam ha?" dedi şaşırmış ve bi o kadarda alaycı tavırla." Neyseki benim hakkımda bir şeyi çözmüşsün. Akıllı bir kız olduğunu duymuştum aslında. ....ımmm.. düşündüm de güçlerini bana mı direk nakil etsek ha olmaz mı Bayan Selly Wingston?" "Olabilir KARL. Fakat biraz daha oyalanmak istiyorum. Sonuçta ciddi anlamda bir hazine duruyor karşımızda dimi Walcon?"diye histerik bir sesi vardı kadının. Heralde burayı yöneten bu kadın yardımcı olarakda şu sinsi adamdı. Ha pardon ismi Karl'dı. "Tabi Hanımefendimiz, karşınızda bulunan kız benim kardeşimi tuzağına çeken birisidir. Yani akıllı veya  hazine konusunda sonuna kadar haklı durumdasınız efendim."dedi hain gaddar Walcon resmi bir duruş sergileyerek. Bir dakika bu salak herif neden bahsediyor böyle. Ne tuzağı ne çekmesi. "Neyden bahsediyorsun sen be? Ne tuzağı ben Jason 'ı seviyorum ayrıca o da beni seviyor!"diye bağırdım. İçimdeki bu adama olan nefret gittikçe artıyordu. Bunu nasıl düşünürdü benim Jason 'ı nasıl bir tuzağa düşürme gibi bir düşümcem olabilirdi. Bu adam kafayı yemişti heralde. "Bu konu baya derin Lacy. Kardeşime olan tutumun burada pekte iyi karşılanmıyor. Ve bu durumda kardeşimin tehlike altına girmesine sebep olamam!"diye aynı şekilde o da bana bağırınca işler çığrığından çıktı. Walcon a doğru adım atacak olduğum an lanet adamlar beni tuttu. Bende mecburen laflarımla adama olan nefretimi belli etmeye çalıştım. "Bu o kadar saçma ki sen berbat bi abisin. Jason'nın durumundan haberin varmı senin. O beni seviyo diyorum anlamıyormusun beni. Bir vampir için sevmek çok büyük ve kutsaldır. Ona olan sevgimide ayrıca biliyor.  Ve olacak durum seni ilgilendirir.Bay adi Walcon!"ani çıkışım herkesi şaşırtmıştı. Fakat bu beni ilgilendirmiyordu. Sevmek bir  vampir için zordur. Bizim ilk görevimiz hayatta kalma mücadelesidir. Ve biz; Jason ve ben hem kendimizi hem de  birbirimizi korumamız gerekir. "Bu saçma kavganıza bir son verin. Aksi taktirde bulunacağınız yer sevebileceğiniz bir yerde olmayacak!"diye bağırdı Bayan Sally. Buradan ve bu durumdan kurtulmam gerektiğini umarım Jason çoktan farketmiştir. Ve aynı zaman da harekete de geçmiştir. Aksi taktirde buradan sağ çıkmam imkansız olacak.
       *Jason*
Adaya geldiğimizde kolay giremeyeceğimiz için bi şeyler düşünmüştük. "Jason, hazırsan artık başlayalım. Aksi taktirde herşey için geç olabilir." "Tamam Zack." 
Adanın korunması için en az yirmi koruma vardır. Tabi bu sadece adanın kapısı olduğunu bilmiyorduk. Elimde bulunan kırmızı şişe içindeki panzehire baktım. Bu zehir bizim için ilk adım olacaktı. Zack püskürtmemiz için benden zehiri aldı ve hazırlamaya başladı. Erkenden hazırlasaydık etkilenen kişi biz olacaktık. Belli zaman sonra etrafa yayılıyor ve etrafta vampirler  için kötü bir durum ortaya çıkarıyor. Zack in işi bitince bana doğru geldi ve elime bıraktı. Aynı zamanda  birde yanında koruyucu eldiven vermeyide unutmadı. Ve artık Lacy inin buradan biran önce  çıkarılması için ilk adım atılmasına hiçbir sebep kalmadı. Bekle Lacy....biraz daha bekle...

ACI KAN  (DÜZENLEMEDE)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant