December 21th.

1K 50 2
                                    

Jade's POV

Ik open mijn ogen en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Harry's voorhoofd rust tegen het mijne, en hij glimlacht. Zijn ademhaling is regelmatig en zacht. Hij slaapt nog.

Achter hem zie ik de tassen op de grond staan. Mijn mondhoeken trekken omhoog, en ik heb het gevoel alsof ze uitscheuren. Buiten sneeuwt het nog steeds, en het is nog niet compleet licht. Onder het gekleurde licht van de kerstboom op mijn nachtkastje, lijkt Harry's gezicht van goud. Ik laat mijn gedachten afdrijven en open mijn ogen.

Hand in hand lopen we door de straten. De witte sneeuwvlokjes die uit de hemel op de grond vallen, bedekken de stad met een witte deken. Ik weet dat "vrienden" niet hand in hand door de stad zou moeten lopen, maar op dit moment maakt het me eigenlijk niet zoveel uit. Ik kan de warmte van Harry's hand door mijn handschoenen voelen. Mijn hand lijkt zo klein vergeleken met die van hem...

Ik trek zijn beanie verder over zijn oren, en glimlach, 'Beter zo...'

Zijn rechter mondhoek trekt omhoog en hij glimlacht naar me. Dit voelt goed. Dit voelt zoals een paar weken geleden, toen ik hem kon knuffelen en we niet raar op zouden kijken. Ik duw mezelf iets dichter tegen hem aan terwijl we doorlopen, en knijp in zijn hand. Ik ben zo dankbaar dat ik hem terug heb. Nou ja, niet zovan het hele vriendje, vriendinnetje gedoe, maar hij zijn vrienden niet waar? Gewoon vrienden... Misschien is dat niet helemaal precies wat ik wil, maar als het is wat hij wilt, dan ben ik allang blij dat ik bij hem kan zijn.

We lopen winkels in en winkels uit. Het budget is 50 euro . Eerst dacht ik dat ik voor iedereen een klein cadeautje zou moeten kopen, zoals Secret Santa, wat ik altijd met mijn eigen familie deed, maar Harry vertelde me dat je een naam krijgt, en daarvoor cadeautjes koopt, en blijkbaar heeft ook iemand mijn naam getrokken.

Ik had Louis en Harry had Danielle, maar aangezien ik geen flauw idee had wat ik voor Louis zou moeten kopen, behalve een CD van The Fray, en Harry niet wist wat hij voor Dani moest halen, hebben we gewisseld. 

Uiteindelijk heb ik een sjaal, en handschoenen, een sweater en een ring voor Danielle gekocht en voor Louis een oude muziekspeler en een stapel CD's

Toen ik naar huis wilde gaan, besloot Harry me nog mee te nemen naar een één of ander chic restaurant, waar een band genaamd Dry Out Words covers zongen.

Aan het eind van de avond, onder het toetje, vroeg Harry me opeens of we het weer zullen proberen samen, als in een relatie en natuurlijk zei ik ja!

  Harry drukt zijn lippen op de mijn en strijkt een pluk haar naar achter.

Ik gaap en rek me uit. Ik moet weer in slaap gevallen zijn na ik wakker werd...

'Waar droomde je over?' fluistert hij als ik mijn ogen open.

'Gisteravond...'

Hij glimlacht en drukt een kus op mijn voorhoofd. Hij slaat zijn armen om me heen en ik kruip dicht tegen hem aan. Zijn hart klopt sneller dan normaal en ik zucht. Dit voelt als thuis. In Harry's armen...

*

Het ontbijt verliep goed, na mijn mening. Harry had beloofd me niet teveel in de gaten te houden, omdat ik daarvan ongemakkelijk word en het gevoel krijg alsof ik iets fout ga doen. En hij kwam zijn beloofde na. Een soort van... Ik at een kom yoghurt, groene thee en een appel. En ik was trots op mezelf. Eerst had hij voorgesteld om te koken, maar dat wees ik af. Ik denk niet dat ik dat ging trekken. Ik had muziek opgezet en de volume knop op max gedraaid, zodat ik me niet zo erg concentreerde op wat ik at, en ik überhaupt geen kans had om in me hoofd iets uit te rekenen, aangezien ik meezong met de muziek en naar Harry's lach luisterde. 

Remember December? [ƠƝЄ ƊƖƦЄƇƬƖƠƝ Christmas AU]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu