Κεφαλαιο 15.

231 22 0
                                    

Η διαδρομη ειναι ησυχη! Η μάνα μου δεν μου έχει μιλήσει και χαίρομαι γι'αυτό. Όπου να ναι φτάνουμε και δεν είμαι έτοιμη ακόμη για το τι θα αντιμετωπίσω μέσα εκεί.
Το χέρι της μάνας μου με σκουντάει ανοιγω τα μάτια μου. Βλέπω πως έχουμε φτάσει. Ξεφυσάω και βγάζω την ζώνη μου. Βγαινω έξω απο το αμάξι και πηγαινω προς την είσοδο.

"Θα έρθεις μαζί μου;" ρωτάω την μητέρα μου.

"Θα έρθω,θα κάτσω απ'εξω όμως!" Μου λέει και προχωράω προς τα μεσα. Η συρώμενη πορτα ανοιγει και μπένω μέσα. Πηγαίνω προς το γραφειο ωστε να πω το όνομα μου και το ραντεβού μου.

"Γεια σας!" Λέω στην γυναικα με τα γυαλια που κάθεται στο γραφείο.

"Γεια σου γλυκια μου!" Μου λέει.

"Έχω μια συνάντηση σήμερα!" Της λέω.

"Το ξέρω αυτό. Είσαι η Emma?"με ρωταει και γνεφω.

"Θα πας σ'αυτην την αιθουσα και θα κατσεις εκει περα,θα ερθουν κιαλλα παιδια,θα γνωριστειτε" μου κάνει και εγω προχωραω προς την αιθουσα που μου είπε. Μπένω μέσα και κάθομαι σε μια καρεκλα. Γυρω γυρω έχουνε βάλει καρεκλες και έχουν σχηματίσει έναν κύκλο. Την ώρα που κάθομαι άλλα πέντε παιδιά εμφανίζονται και κάθονται. Ο καθένας κάθεται σε μια άκρη και δεν μιλάμε.

"Καλησπέρα!" Λέει μια καστανομάλλα κυρια.

"Λοιπον είμαστε όλοι εδω;" ρωταει και κοιταζομαστε.

"Λογικα.." λέει μια κοπελα με σιγανη φωνή.

"Καθιστε να δω!" Λέει και κοιταζει τον καταλογο.

"Λοιπον λείπει άλλο ένα παιδί." Λέει και καθεται κάτω κοιτώντας το ρολοι. Σηκώνεται σε καποια στιγμη και πηγαινει στην πορτα,την ανοιγει και βγαινει έξω. Ύστερα απο πέντε λεπτά ξαναμπένει μέσα.

"Λοιπόν θα περιμενουμε λιγάκι!" Μας λέει. Ευτυχως έχω το κινητο μου ως απασχοληση οποτε δεν έχω νευριασει ακομη. Αν περιμενω άλλο λιγο θα κανώ χαμό.

"Συγγνωμη που αργησα.." λέει μια βαρια φωνη. Σηκώνω το κεφάλι μου και βλεπω τις γνωστες καστανες μπουκλες και τα πρασινα ματια. Είναι ο Harry. Τι κάνει εδω; Ο Harry με κοιταζει και φαινεται σαν να απορει τι κανω εδω.

"Λοιπον Harry καθισε.." του λέει και κάθεται απενταντι μου.

"Σημερα παιδια θα κανουμε μιαναπλη γνωριμια. Θα πουμε τα ονοματα μας και θα πουμε διαφορα πραγματα για εμας.." λέει η κυρια.

Problems {H.S}Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora