Κεφαλαιο 4.

294 29 0
                                    

"Λοιπον σκεφτομαι να σε παω να παρεις σορτσακια,τζιν,μπλουζιτσες και μαγιο!" Μου λεει η μανα μου. Δεν ενθουσιαζομαι και τοσο και της ριχνω ενα μικρο χαμογελο.

"Λοιπον τι λες;" με ρωταει.

"Δεν εχω θεμα,οτι θες εσυ!" Της λεω και σηκωνομαι να βαλω το πιατο μου στο νεροχυτη,νοστιμο ητανε.

"Ωραια! Το σπιτι πρεπει να το ετοιμασω σημερα! Θα ερθουνε να το δουνε αυτες τις μερες,οποτε για τρεις μερες περιπου θα εισαι μονη σου στο Λονδινο. Δεν πιστευω να εχεις θεμα;"
Τρεις μερες μονη μου; Αυτο ακουγεται τελειο!

"Οχιι! Θα μενουμε σε μονοκατοικια ή σε διαμερισμα;" την ρωταω.

"Για αρχη θα μενουμε σε ενα διαμερισμα. Το εχω βρει,ειναι σε καλη τιμη. Καθε μηνα θα πληρωνω 500$." Μου λεει.

"Αν μας βολεψει δε χρειαζεται να παμε να μεινουμε σε μονοκατοικια! Μπορουμε να βρουμε ενα διαμερισμα που να ειναι διοροφο. Οι δυο μας ειμαστε εξαλλου!" Της λεω.

"Ναι το ξερω αλλα εχω βρει μια μονοκατοικια που ειναι πιο μικρη απο αυτη εδω περα και ειναι πιο ωραια! Εξαλλου ξερεις πως δεν με βολευουν τα διαμερισματα." Μου λεει. Ναι ενταξει ουτε και εμενα με βολευουνε αλλα ειμαστε οι δυο μας και ειναι υπερβολικο να μενουμε σε μονοκατοικια,αν ειναι αδερφια δεν θα ειχα θεμα.

"Ωραιαα ωραιαα. Το γραφειο ειναι ετοιμο;" την ρωταω.

"Δεν ειναι ακριβως δικο μου,ηθελα να στο πω. Δουλευω σε δικηγορικο γραφειο και πραγματικα τα λεφτα που μου δινουνε ειναι οι δουλειες που κανω τωρα. Περνω 3.500$ καθε μηνα. Ειναι πραγματικα παρα πολυ καλα."

"Τελειαα! Το σπιτι ποσο θα το πουλησεις;" την ρωταω.

"Δεν ξερω ακομη,σκεφτομαι! Θα ρωτησω και τους ανθρωπους που θα δουν το σπιτι ποσο θα εδινα!"

"Ωραιαα ωραιαα! Λοιπον παω να κατσω λιγο πανω και οταν ειναι να φυγουμε πες μου." Της λεω και πηγαινω προς το δωματιο μου. Νυσταζω τοσο πολυ! Πραγματικα σκεφτομαι το Λονδινο και φοβαμαι. Φοβαμαι πως θα ειναι ολα χειροτερα και θα ειμαι παλι ενα αποτυχημενο χαζο κοριτσι χωρις φιλους και να ασκειται καθημερινα bullying. Δεν το αντεχω πλεον ολο αυτο,φοβαμαι να βγω εξω,νομιζω πως ολη η Γη περιστρεφεται πανω μου. Δεν το μπορω ολο αυτο.

Καθομαι στο κινητο μου και κοιταζω το instagram μου και το twitter μου!

"Εμμα κατεβα ειναι ωρα να φυγουμε"
Φωναζει η μανα μου απο κατω. Περνω την τσαντα μου,το πορτοφολι μου και το κινητο μου.

Problems {H.S}Where stories live. Discover now