Κεφαλαιο 12.

267 21 0
                                    

Ο Χαρρυ και εγω περπαταμε πολυ ωρα και μεχρι στιγμης δεν εχει αφησει το χερι του απο το δικο μου.

"Εισαι καλα;" με ρωταει και εγω γυρναω να τον αντικρισω. Πως του ηρθε αυτο τωρα; Τοση ωρα μαζι ειμαστε.

"Καλα ειμαι γιατι;" τον ρωταω και εκεινος γυρναει να με κοιταξει. Περνει και το αλλο του χερι και με κοιταζει στα ματια. Νιωθω πολυ αβολα με ολο αυτο,αλλα απο την αλλη νιωθω τοσο ωραια. Ειναι τοσο ομορφος και αυτα τα σμαραγδι ματια του με κανουν να πεθαινω. Τα ποδια μου εχουν γινει τοσο αδυναμα που μου ερχετε να πεσω κατω.

"Απλως απο την ωρα που φυγαμε απο το σπιτι σου εισουνα καπως. Και ακουσα φωνες με την μανα σου." Μου λεει και εγω κατεβαζω κατω το κεφαλι μου. Δεν μ'αρεσει να λεω για τις φωνες με την μανα μου,νιωθω αβολα,με την αποψη ντρεπομαι τοσο πολυ για την σχεση που εχω με την μανα μου. Νομιζα πως ολα θα αλλαξουνε αλλα δυστυχως παραμενουνε ιδια τα πραγματα. Περνει τα χερια μου στα χερια του και τα κοιταει. Αμεσως τα τραβαω απο τα χερια του και τα βαζω απο πισω μου.

"Τι εχεις;"με ρωταει και εγω εχω σκιμμενο το κεφαλι μου.

"Μιλα μου Εμμα!" Λεει με την δυνατη βρετανικη βαρια φωνη του.

"Δεν μπορω να σου πω Χαρρυ." Λεω και πηγαινω να κατσω σε ενα παγκακι. Νιωθω τα ποδια μου τοσο αδυναμα,γενικως νιωθω αδυναμη σε μια τετοια συζητηση.

"Γιατι; Δε θα το πω πουθενα" μου λεει και καθεται διπλα μου. "Χαρρυ δεν μπορω να σου πω,καποια αλλη στιγμη,σε παρακαλω πολυ.." του λεω και αναστεναζει.

"Ενταξει,δε θελω να σε πιεσω." Μου λεει και εγω του χαμογελαω. Ειναι τοσο καλος μαζι μου και τον ευχαριστω πολυ. Ειναι πολυ σημαντικο για εμενα να εχω ενα ατομο να ενδιαφερεται για εμενα και να νοιαζεται εστω και ας γνωριζομαστε λιγο καιρο.

"Σε ευχαριστω πολυ.." του λεω και γυρναω το κεφαλι μου απο την αλλη μερια. Βλεπω την ακρη του ματιου μου την Κενταλ και τις φιλες τις μαζι και τους φιλους του Χαρρυ.

"Χαρρυ οι φιλοι σου.." λεω και γυρναει να κοιταξει.

"Σκατα.." λεει και φαινεται καπως νευριασμενος.

"Μπα,μπα,μπα. Για δες ποιοι βγηκανε." Λεει ο Ζαυν και κραταει το χερι μιας κοπελας,που φαινεται πολυ καλη για να ειναι με αυτον. Ειναι πολυ ομορφη και ειναι ξανθια με γαλανα ματια.

"Τι θες Ζαυν;" τον ρωταει ο Χαρρυ και η Κενταλ με κοιταει με ενα περιεργο υφακι που φαινεται να ειναι νευριασμενη. Ο Χαρρυ πηγαινει να χαιρετησει τους υπολοιπους φιλους και η Κενταλ ερχετε προς το μερος μου.

Problems {H.S}Where stories live. Discover now