Κεφαλαιο 7.

263 25 0
                                    

Αφου επεσα νωρις για υπνο ακουγα την μανα μου να μιλαει στο τηλεφωνο. Δεν εχουμε καλη ηχομωνοση στο σπιτι οποτε μου ειναι ευκολο να ακουσω τι λεει. Δυστυχως την ωρα που σηκωνομαι να ακουσω τι λεει η πορτα του δωματιου μου ανοιγει. Κατυεθειαν καθομαι κατω ωστε να μην καταλαβει η μανα μου οτι κρυφακουγα.

"Δεν κοιμασαι;" προφανως για να με βλεπει ξυπνια δεν κοιμαμαι.

"Προφανως,οχι!" Της λεω.

"Λοιπον πεσε κοιμησου,μολις τηλεφωνησα τωρα με το αεροδρομιο για τα εισητηρια μας να τα αλλαξουμε και να φυγουμε νωρις ωστε να εχουμε ολη την μερα στο Λονδινο." Μου λεει. Δηλαδη ποσο νωρις;

"Νωρις τι εννοεις;"

"Γυρω στις 8.30" λεει. Πιο νωρις την αλλη φορα δεν γινετε;

"Καλα.." της λεω και περνω το σεντοντι κατω απο τα ποδια μου και το απλωνω πανω μου.

"Τηλεφωνησα και με την κλινικη,ξερεις εκει που θα πηγαινεις και θα κανεις εξετασεις και τετοια,ειπανε πως θα πηγαινεις δυο φορες την εβδομαδα και οχι καθε μερα οπως εδω." Μου λεει. Τρομερο,οι μερες μειωθηκανε.

"Τελεια!" Λεω και στρυφογυριζω τα ματια μου.

"Εμμα για εσενα το κανω. Ξερεις ποσο νοιαζομαι για εσενα. Βλεπεις η κατασταση με εμας,εξελισεται στο καλυτερο. Γιατι να μην πηγαινεις να κανεις μερικους φιλους; Και ας εχουνε προβλημα τα πιο πολλα παιδια. Θα σου κανει καλο να ερθεις σε επαφη με αλλα παιδια της ηλικιας σου και να σου πουν διαφορα για το Λονδινο και να σε ξεναγησουνε" Μου λεει. Δεν θα με πεισει ετσι.

"Σχολειο βρηκες;" Την ρωταω.

"Βρηκα ενα,αλλα δεν ξερω αν σ'αρεσει." Μου απανταει και καθεται στο κρεβατι.

"Λοιπον μολις παμε εκει θα ψαξουμε ενα να βρουμε. Καλο να ειναι ομως και οχι σαν αυτο εδω περα" Της λεω και κουνιεμαι λιγο απο την θεση μου.

"Ναι,ναι"

"Μαμα θα παντρευοσουν για δευτερη φορα;" Την ρωταω. Δεν ξερω πως μου ηρθε αυτο αλλα ηθελα να την ρωτησω καιρο.

"Εμ..ναι,ισως. Βασικα δεν ξερω,πως σου ηρθε τωρα αυτο;" με ρωταει.

"Δεν ξερω,ηθελα να το ρωτησω ναι το ρωτησα. Απαντα μου τωρα."

"Αν εκανα μια σχεση στο Λονδινο και εβλεπα πως πηγαινε καλα,ναι ισως θα εκανα και δευτερο γαμο,ισως και οχι. Δεν εχω παλι το κουραγιο να ειμαι δεσμευμενη. Θα πρεπει να κανουμε ενα δικο μας παιδι,θα εχει και αυτος λογικα ενα παιδι,οποτε θα μου ειναι λιγο δυσκολο."

Problems {H.S}Where stories live. Discover now