Epilógus

914 58 3
                                    

Okeka na, van kifogasom. Ellustultam. De jon a nyaar, lesz sok idoom, de addig is igyekezni fogok (amugy ne higgyetek nekem soha). Nagyoon belemerultem egy Niallos storyba amin gondolkozom hogy belejavitok es kihagyom a 18+ reszeket mert uh nagyon bena(lol), aztan MAJD egyszer publisholom. De ezen meg gondolkozok. Eleg hosszu es nem is valosagos, kabe ket honapja vannak egyutt de en mar egy evnel tartok szoval ja. Szoval itt egy epilogus, es ezzel befejeztem a Started With The Campet.

ily,

Vivi

*pár évvel későbbb*

Na es itt jon par baki, mert nemtudom hogyan lett Darcy 17, ha Dylan 19 de nezzetek el, es lusta vagyok ilyenkor szamolni ugyhogy ne haragudjatok ram mert szeretlek titeket.

Miután megtudták hogy Harry a táborba járt, és miután megtudták hogy én is odajártam, és miután megtudták hogy ott lettünk először egy pár, és miután a tulajdonos félig a sírban van, Harrynek ajánlották a tábort, mert az népszerűsítené, de Harry átadta nekem, de a fiúkkal ők akarták átnevezni, amin kicsit sem lepődtem meg, így hát megújult a "One Camp". Végülis ki gondolta volna hogy ez lesz a neve. A fiúk turnéznak, de most pont egy kisebb két hónapos szüneten vannak, aminek az első hónapja már eltelt, és Harry körülbelül minent elfelejt mostanában, de segáz.

-Darcy?-kapkodott Harry, majd bement a fürdőszobába, és megnyitotta a vizet.

-Edzésen-mondtam, majd leültem a nappaliba.

-Dylan?-kiabálta hogy én is halljam, én pedig elszörnyedve válaszoltam.

-Hozza a barátnőjét bemutatni. Harry igyekezz! Ezt is elfelejtetted-keltem fel hirtelen, és felmentem átöltözni. Még hallottam hogy azt kérdezi "Mi az hogy ezt is?", de csak vigyorogtam rajta.

Pár perc elteltével hallottam egy ajtócsapódást, úgyhogy leszaladtam. Dylan bemutatta a barátnőjét, akinek a neve Beth, és nagyon aranyos, majd bementek a nappaliba, és leültek. Kinyílt a fürdőajtó, és megláttam Harry lábait, majd a törülközőt a csípőjén. Másodpercekig csak elkalandozva álltam, majd leesett hogy mi történik, és visszatoltam.

-Itt van Dylan barátnője-ráncoltam össze a szemöldökeim.

-Hát..-gondolkozott el, én meg legyintettem, és sóhajtva visszamentem a 'gyerekekhez'.

-Nem mentek el boltba?-kérdeztem hirtelen, ők pedig rám néztek. Beth Dylanre nézett, Dylan rám, én a fürdő felé biccentettem, ő pedig bólintott.-Csak tej kéne-mosolyogtam kedvesen, majd Dylan kezébe nyomtam a pénzt, hogy gyorsan menjenek. Miután kiléptek az ajtón, kinyitottam a fürdőszobaajtót.

-Szép első benyomás lett volna-rázta a fejét Harry, majd felfutott a lépcsőn.

-Szerintem nem bánta volna.

-Dylan?-hőkölt hátra, mire nevetve megráztam a fejem.

-Beth.

-Ki az a Beth?

-A barátnője te hülye-sóhajtottam mélyet, majd a fejemet fogva lementem, ahol Dary éppen levette a cipőjét.-Hát te?-lepődtem meg. Egy órás az edzés. Fél órája hagytam ott.

-Eljöttem.

-Mert?-akadtam ki.

-Mindenki utál-forgatta a szemeit, én meg elgondolkoztam.

-Mert menő szüleid vannak?

-Nem, hanem mert 'nagy az egóm'-utánozta nyávogva a kedves edzőtársait, én meg elhúztam a számat.

-Bocsi, tőlünk örökölted-mondtam, mire felnevetett.

-Erről beszélek. Én túl jó vagyok oda-ment fel, majd hallottam hogy köszön Harrynek, kis idő múlva Harry pedig röhög.

Ezután Beth és Dylan hazaértek, mindenki leült enni, és mindenki alaposan megismert mindenkit, és mindenki boldog volt, és úgy lett vége a délutánnak, hogy Beth elment, Dylan lefáradva lökködte Darcyt a nappaliban, mert ő játszani akart, Darcy pedig a Scream Queens új részét szerette volna megnézni, de ez még nem volt elég, Harry focit akart nézni, mert azt mondta hogy Niall megöli ha nem nézi meg, én pedig csak mereven bámultam őket, és feleslegesnek nyilvánítottam a szobájukban levő tévéket. Úgyhogy én felmentem, és elkezdtem nézni valami filmet, aminek a mai napig nem tudok a címét, sem az értelmét. Azt vettem észre, hogy egyik pillanatról a másikra fociba váltott a szerelmes jelenet, úgyhogy kiakadva néztem Harryre.

-Mivan?-tartotta tőlem távol a távirányítót.-Kitúrtak a saját nappalimból.

-Csodálkozol? Mindig elkényeztetted őket.

-Miért ne? Megérdemelték. Jó jegyeik vannak, Dylan egyetemre fog menni-sorolta.

-De összevesznek a tévén, miközben van a szobájukban is-ráztam a fejem szörnyülködve.

-Az mindegy. Gyere. Focit nézünk-rakta a nyakam alá a karját, majd magához húzott.

Remélem nem gondolta komolyan hogy én is nézni fogom, mert én elaludtam. És álmodni sem tudtam jobb életet.


Started with The Camp|h.s.Where stories live. Discover now