Ugh, he's not drunk!

1.2K 73 0
                                    

Ez durva lett. Viszont meg vagyok dícsérve, mert a hétvégén napi két részt is hoztam, ami a lusta formámhoz képest szupeeer! Szóval be proud of me. Ha meg nem jó, akkor sajnálom:( Szerintem jók lettek, nekem tetszenek, izgulok pedig már a kövi is megvan, holnap érkezik
Kisseeeees,
-Vivi

-Remélem elég perverz a mosolyom-vigyorgott még mindig. Hah tudjátok hogy megijedtem?!!1!!!!!!1

-Igen, kicsit meg is ijedtem, fejezd be-kérleltem, ő meg megenyhült.

-Nyugi, nem vagyok részeg-tárta szét a karjait ölelés gyanánt, de ekkor fekvőhelyzetben a könyökén elvesztette az egyensúlyát, és eldőlt. Te jó ég..

-Aha, látom-térdeltem mellé, majd elfintorodtam.-Meg érzem! Fúj, mennyit ittál?!-akadtam ki a háta mögé nézve. Négy sörösüveg. Gratulálok, ó, te érett 16éves gyerek!

-Nem sokat-fogta a fejét amit az előbbi egyensúlyhiánynál nyilván bevert.

-Aha persze-ráztam a fejem.-A többie..-k? A k-ra nem maradt időm, mert megláttam, vagyis megéreztem hogy Louis boldogan felránt a térdelésből, és vígan ugrálni kezd. Mi vvvvaan? Ha ilyen a buli többet nem jövök, nekem ez nagyon idegen, ez durva, és Louis..hát totálisan jól nézett ki.

A haja össze-vissza állt, a szeme az alkoholtól üveges volt és csillogott, és a sötétnek köszönhetően veszélyesen farmerkék volt. Egy tök laza pólóban meg farmerban volt, és úgy nézett ki mintha beleesett volna valami vízbe, ugyanis a pólója tökre a hasára tapadt, és..

-Miért nem szórakozol Emeliaa?-kérdezte a fejemet a két keze közé fogva.

-Most érkeztem, de..te..büdös vagy-közöltem vele. Úgysem fog rá emlékezni ha mázlim van, ha meg nincs, akkor..hát szívás.

-Tudom drágám, belelöktek a vizesárokba.-érthető a vizes pólója. Aha!

-Oké, akkor ne ölelgess-toltam el magamtól. Fúúúj és bleeee.. ki tudja mi vagy ki szart bele abba az árokba?

-De én szeretlek, mintha a kishugom lennél-biggyesztette le az ajkait.

Sírni fogok! Ha valaki nem visz el innen, és mégegy részeg barátom letámad a szeretetrohamával, leguggolok bőgni.

-Héhéhé, mi van?-ugrott hirtelen elém Sophia. Végre!

-Mindenki részeg.

-Nagy feltalálás Sherlock, gyere velem-fogta meg a kezem, majd Louisnak intve elhúzott. A zene rohadt hangos volt, nem tudom hogy nem hallottam idefelé. Ráadásul vagy kétszázan ugráltak és üvöltöttek, de Sophia mintha egész életében ezt csinálta volna, tolakodott, és valahol pár méterre az erdő szélétől megállt egy fa tövénél.-Majdnem sírtál, mi történt?

-Túl sok! Niall perverzen vigyorog, Louis meg szeretetrohamot kapott, én meg majdnem pánikrohamot!-hadartam, Sophia arcáról pedig tükröződött, hogy nem teljesen érti a problémámat, úgyhogy kiegészítettem.-Félek!

-Ó! Ne félj. Nem szoktak eldurvulni a dolgok. Plusz Niallből nem nézek ki semmi rosszat-nyugtatott a hátamat simogatva.

-És..Louis?-kérdeztem meglepetten.

-Hát ha tényleg azt mondta hogy szeret, ő sem csinál semmit. De azon kívül minden csaj kerüli. Nem megbízható ilyenkor..

-Kiszámíthatatlan. Értem, de akkor is!-indultam vissza.

-Mit fogsz csinálni?-futott utánam. Csak mentem amerre láttam.

-Elviszem Niallt, mert a haverjait elnézve senki sem fogja-vontam fel a szemöldököm.

-Liam nem ihat-rázta a fejét.

-Liamnek ott van három másik részeg srác-vontam vállat.

-Kettő-csúszott ki a száján. Megálltam, és akkor tudtam..-Harry nem szokott egyedül aludni..de ne gondolj rosszra! Csak..a saját házadba vidd a szöszit-harapta be a száját. Biccentettem.

Keresni kezdtem a szőke fejet, és meg is találtam. Zayn guggolt felette, és röhögve magyarázott neki. Zayn, te is?! Gondoltam.

-Emike!-nyújtotta felém a karját Niall. Önkénytelenül is elnevettem magam a becenéven, majd viszonoztan a karnyújtást, és megpróbáltam felhúzni. Sikertelenül.

-Együttműködést kérek, Niall!-álltam felé terpeszben, és a kezeimet nyújtottam felé. Sóhajtva megfogta őket, és nehezen talpraállt miközben húztam. Nehéz szülés volt..

-Hova viszel?-kerekedtek el a szemei.

-A házamba-morogtam. Jobban belegondolva semmi kedvem nem volt egy részeg srácot cipelni, de megesett rajta a szívem. Vagy csak szökni akartam. Eközben levett egy sört az egyik kertiasztalról, és magával hozta. Inni akart belőle, mikor kivettem a kezéből.

-Add visszaaa!-legyezett.

-Nem adom! Eleget ittál! Maradj már nyugton, és gyere a saját lábaidon!-néztem rá szigorúan.

-Oké-adta meg magát, még fel is tette a kezét hozzá.

Némán sétáltunk, majd bementünk a házba, ahol még senki nem volt. Bementem a fürdőbe, megnéztem magam a tükörben, megijedtem, és kissé szabályozandó pulzussal mentem vissza Niallhez.

-Ki ne öntsd azt a sört!-mutatott az üvegre, ami még mindig a kezemben volt. Hatalmasat kellett a levegőbe szippantanom, hogy ne kiabáljak rá, végül megkérdeztem.

-Mit csináljak vele, drágám?

-Ha nem adod ide, akkor nem tudsz vele mit csinálni-vont vállat. Nem? Beleittam. Meglepődve nézett.

-De tudok-kacsintottam rá, ő pedig nevetve feküdt végig az ágyamban.

-Oké, álmos lettem jóéjt picurkám-takarózott be. Na. Nem!

Kimentem a fürdőszobába keresni valamit, majd meg is találtam. Egy pohàr vízzel tértem vissza Niallhez, amivel le is öntöttem. Természetesen az ágyam is olyan lett, de megérte. Miközben szitkozódva felállt, és félig kijózanodott, én nevetve megittam a zöld üveg tartalmát, úgyhogy leraktam az asztalra, és visszafordultam a szöszihez.

-Ez nem volt szép! Akkor is itt alszom, te pedig velem alszol, és így én póló nélkül-közölte. Neeeeeeem! Meghalok ha leveszi a pólóját! Csak azt ne!

-A.a-ráztam a fejem szaporán, ő pedig ahj..levette a pólóját. Oké, ilyen és ehhez hasonló élményt nem kívánnék még. Majdnemhogy megállt a szívem.

Szó nélkül, hatalmasakat pislogva bementem a fürdőbe, felvettem a pizsim, majd befeküdtem az ágyamba.

-Jóéjt-motyogtam nyakig magamra húzva a takarót. Pár másodperc múlva a paplan felemelkedett, egy izmos mellkas pedig nekem nyomódott.

-Jóéjt Emike-kuncogott Niall, én meg elvörösödve aludtam el.

Started with The Camp|h.s.Where stories live. Discover now