Ájulásig kirándulás

1.5K 81 1
                                    

Umm hát ez sem lett valami 'minőségi', de ahhoz képest hogy késő este és korán reggel kavartam össze, nem rossz. Amúúgy kinek hogy megy a sulej? Szívás, tudom, nem írtál alá semmit mikor megszülettél, hogy beleegyeznél ebbe a suli dologba..én ezzel érveltem..nem jött be:/
Jó sulit mára mindenkinek! Éljen a nulladik óra❤
Puszaaa
-V

Hogyan is mondják? Új nap, új remények. Inkább új nap, új sebek. Már nem lelki sebek, nem vagyok depis. Csak miután felkeltem, felöltöztem, és elkezdtem reggelizni menni, rohadtul nem számítottam a fű közepén a gödörre, úgyhogy beleléptem, és elzakóztam, de természetesen a térdem megismerkedett egy darabka sziklával, az orrom pedig a csúszós fűvel. Nagyszerű. Imádom. Mivel a sárga kendő a kezemen pihengetett, egy csomó srác jött oda felsegíteni, amit mondjuk örömmel fogadtam, de tudtam hogy csak azért csinálják mert lány vagyok. Amúgy utánam se fordulnának, csak értitek. Ha nincs ló jó a szamár is, így van ez, csak nem szeretek szamár lenni.

A nap hátralevő részében kirándultunk. Bementünk az erdőbe, Lottie pedig végig beszélt hozzám. Néha Louis is odajött, és megnézte Lottiet, aztán arrébbállt, majd vissza, és ezt vagy nyolcvanszor.

-Harold vigyél a hátadon-szólalt meg Lottie. Harold..? Harry? Elmentem Lotts szerettelek gbye! Nem mentem el, vagyis el akartam, de nem mentem. Egy pillanatra nézett csak rám, mégis vagy tíz percnek tűnt. Tetőtől talpig végigmért, aztán Lottiera mosolygott.

-Csak azért mert kék kendőm van, nem én vagyok az egyetlen csicskád.

-De én téged akarlak hogy vigyél-vont vállat Lotts.

-Mer'?

-Liam erős, neki nem kell edzeni, Niallt nem bántom mert szeretem, Zayn félti a haját, Louis a bátyám, te meg Harry-sorolta Lottie. Harry vállat rántott, és nem is törődve a lánnyal visszafordult. Lottie rám nézett, morgott valami olyasmit hogy "Szemtelen Bodri", majd nekifutott, és Harry hátára pattant.

Érdekes harc kezdődött a szőke őrült 10éves, és Harry között. Mindig furcsának találtam, hogy Lottie mennyivel fiatalabb, mégis bátrabb mint bármelyik 15éves. Sokkal érettebb, és szebb mint kéne lennie. De mégis..

-Jaj jaj jaj..csak nem Harryt szemelted ki?-kacsintott rám Sophia. Honnan. Került. Ide.

-Harryt?-néztem Sophra, majd Harryre. Éppen ledobta magáról Lottiet, a sor megállt, Gemma pedig megadta neki az első figyelmeztetést.-Nem vagyok oda a rosszfiúkért-fintorodtam el a "Ha mégegy ilyen lesz mész a büntiházba egy hétre!" mondatot.

-Pedig sokat érdeklődik irántad-vigyorgott szélesen.

-Ez remek Soph, te nem vagy fáradt..?-kérdeztem hirtelen. Kezdett hányingerem lenni. Mikor ettem utoljára? Lehet hogy az a baj. De a túrázás még egy óra. Feladom, elájulok.

-H..hallod, Emelia el ne ájulj!-kerekedtek el Soph szemei, majd Liam nevét sikította, aki pedig gyorsan hátrarohant hozzánk, és megtartott mikor elhagytak a lábaim.
Hm. Liam tényleg erős. Nem is ájultam el igazán. Hallok sokmindent. Nem mindent, de eleget ahhoz, hogy tudjam, nem a saját házamban vagyok, és nem egyedül. Nem, nem is Sophhal. Ez kanszag. Fiúszoba? Fúj. Hogy nézhet ki?!

-Ébredj fel, különben vénásan adagolom a kólát. Tudod hogy leesett a cukrod?-hallottam a hangot. Amit úgy érzem még sokat fogok.

-Csssss Niall..csak aludni akarok-fordultam el.

-Nők-háborgott mikor éreztem a kezeit. Felültetett, majd elégedetten nézett. Az orrom alá nyomott egy üveg kólát.-Igyál.

-Felébredt?-lépett be..Zayn. Meglátta hogy ülök, és elmosolyodott.-Heló szia Zayn vagyok, mizu? Niall kijönnél kicsit?-biccentett a veranda felé. Niall bólintott, majd kiment. Mi lehet ilyen fontos?

Started with The Camp|h.s.Where stories live. Discover now