Gyöngyhagyma..

3.7K 107 0
                                    

Hellóószia mindenki!
Bizonytalan vagyok amiatt hogy elkezdjem-e írni ezt az izét, mert mindig úgy gondoltam hogy béna vagyok és wordben elég lesz magamnak írni a storykat, de ha unatkozok suliban valamit csinálnom kell. Remélem sokan fogjátok olvasni és nagyon nem szóltok le, jó olvasást
Ui.: Sry ha iszonyatosan rossz az írásom, vagy ha tele van hibákkal, fogjuk a kéttannyelvűre, oks?

Ebben a boltban NINCS gyöngyhagyma. Pedig a gyöngyhagyma fontos, ha tejfölös csirkét akarok sütni, elvégre ki ne kívánná meg a gyöngyhagymát? Remélem levágtátok hogy odavagyok a gyöngyhagymáért. Ezentúl viszont felőlem a polcra is rohadhat! Ha nem látnám a göndör fürtöst a savanyúságos polc előtt ácsorogni, kérdés nélkül leemelnék tizet, így viszont csak kislisszolok a boltból egy doboz fagyival meg egy csomag rágóval.
Ha bele nem akadna a pulcsim..ugh..Harry Styles slusszkulcsába.
-Bocsánaööt-kezdett udvariaskodni, majd elakadt a szava. Nem csodálom, nekem is. Ennyi év után belenézni a zöld íriszeibe áldás volt.
-Semmi-böktem ki, majd gyorsan elszabva a pulcsim egyik szálát suhantam a kocsimhoz.
Mikor beültem a kocsiba és megláttam amint Harry a parkolóban a járművem felé közeledik, lefagytam, és hagytam hogy az agyamat elárassza a milliónyi és még dupla annyi emlék. A tábori emlékek..
2.Ui.: Boldog Szülinapot az egyetlen és pótolhatatlan szerelmemnek(álmaimban), Niallnek!❤❤❤❤❤❤❤

Started with The Camp|h.s.Where stories live. Discover now