Hf.40

1.5K 75 4
                                    

Klote hond wacht maar ik maak je af. Jullie gaat kapot, dooooood hoor je me a kehba? Ik slacht je met m'n eigen handen. Jij speelt met vuur. Angstig ga ik in een hoekje van de kamer staan. Met flinke passen komt hij op me af gelopen met een gigantisch mes in z'n handen. Daar gaat ie dan. Doei dina. Is het laatste wat ik hoor. En dan, het mes raakt mijn keel en gaat er dwars door heen. Ik val in een zwart gat. Ik zie niks en ben bang. Veel geschreeuw en gehuil. Ik val dieper en dieper. Ik zie licht. Opgelucht kijk ik op me heen. Ik zie m'n moeder naast me. Dina meisje we zijn samen voor altijd. Zegt ze En ze trekt me aan m'n hand mee naar een ruimte vol geschreeuw en gehuil. Oorverdovend niet normaal. Ik weiger en stribbel tegen. Angst. Ik wil niet mama. Schreeuw ik huilend. Ze trekt me mee en ik voel handen in m'n rug die me naar binnen duwen. Ik ben in de ruimte en zie overal vuur, bloed, en angstige ogen. De hel...

Ik schrik wakker met een bezweet voorhoofd. Ik begin hard te huilen, als een klein kind waarvan de lolly is afgepakt. Ilias word wakker en slaat een arm om me heen. Ik tril van angst en heb moeite met ademen. Ik gil en voel m'n hartslag gaat veel te snel gaan. In paniek sla ik wild om me heen. Ik spring op uit het bed en ren de trap af. Ik hoor zware stappen achter me aan lopen en voel dan 2 sterke vertrouwde armen om me heen. Ik huil en gil. Niks helpt hij laat me niet los. Hij trekt me voorzichtig mee naar de badkamer. Ilias laat het bad vollopen en trekt m'n kleren uit. Ik ben zo erg in paniek dat ik niet normaal kan nadenken. Ik hijg en gil nog steeds. Mijn lichaam trilt zo erg en m'n hart klopt zo hard dat ik bang ben dat ik elk moment neer val. Huilend stap ik het bad in. Ilias borsteld m'n krullende haar en wast ze met zeep. Tranen stromen over m'n wangen bij het denken aan de droom. Misschien was dit een teken? Een teken van Allah dat ik goed moet leven als ik niet wil dat m'n droom werkelijkheid word. Met opgetrokken benen blijf ik in het bad zitten. Ilias is bezig met de zeep uit m'n haar te wassen. Als hij klaar is wast hij m'n hele lichaam met een washandje. Voorzichtig tilt hij me op en droogt me af. Ik kan niet nadenken. Hij kleed me aan en legt me dan op het bed. Ik voel dat hij naast me komt liggen en me tegen zich aan drukt. Hij slaat z'n armen om me heen en ik laat m'n hoofd rusten op z'n borstkast.

Ilias...ik kan niet slapen. Fluister ik zo zacht ik kan. Ik hoop dat hij wakker is. Gelukkig, hij opend z'n ogen en kijkt me met een meelevendeblik aan. Tv kijken dan maar prinsesje? Vraagt hij. Ik knik en ga recht op zitten in het grote bed. Hij volgt m'n voorbeeld en ik laat m'n hoofd op z'n schouder rusten.

Het is 3:46... Ik houd van je.  Fluister ik tegen Ilias die inmiddels al in slaap gevallen is. Ik zet de tv uit en ga naast hem liggen. Voorzichtig val ik in slaap.

Een zachte hand gaat door m'n krullen heen. Gapend open ik m'n ogen en het is Ilias die met m'n haar speelt. Had ook niet anders verwacht eigelijk. Ik sla moe m'n arm om hem heen. Ik heb weinig slaap gehad deze nacht. Meteen komen de beelden ban m'n nachtmerrie omhoog. Ik schiet rechtop. Ik wil niet meer slapen nu hijg ik angstig. Verbaast gaat Ilias ook recht op zitten.

'Ontbijten dan maar?' Probeer ik vrolijk te zeggen. Hij knikt en stapt het bed uit. Ik was m'n gezicht in de badkamer en loop de trap af. Een heerlijke geur van verse eigen komt me te gemoet. Ik pak glazen en dek de tafel. Als Ilias klaar is met z'n misvormde eitjes komt hij naast me zitten. Waar ging je droom over? Vraagt hij dan. Hij probeert begripvol te klinken maar ik herken toch de nieuwsgierigheid in z'n stem. Ik ken hem door en door. De hel. Snik ik dan. Ilias knik, erg? Ik knik en Ilias legt z'n hand op de mijne. Heerlijk dat gevoel. Bijna net zo heerlijk als z'n misvormde eitjes die toch wel lekker smaken moet ik bekennen.

blind vertrouwenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu