Hf.35

1.4K 86 8
                                    

Ik adem de frisse lucht in. Marouan slaapt nog en ik heb besloten een ontbijtje voor hem te maken omdat hij me gister zo verwent heeft. We zijn Naar een spa geweest waar we uitgebreid gemasseerd zijn. Ik loop een klein Frans winkeltje in en voel m'n telefoon in m'n zak piepen en trillen. Vlug pak ik hem uit m'n zak en zie dat ik een sms'je heb.

Ilias: binnenkort zijn we samen heb geduld prinsesje xx

Mijn hart slaat op hol bij het lezen van die woorden. Ik kom terug bij Ilias maar ik wil niet weg bij marouan.... Marouan houd van me, ik kan hem toch njet in de steek laten? Maar Ilias dan, ik heb hem beloofd bij hem terug te komen. Vlug sms ik Ilias terug:

Dina: kan niet wachten mis je xx

Ik druk op verzeten en vlug reken ik de broodjes af in de winkel. Ik loop de winkel uit richting huis. Hopelijk slaapt Marouan nog. In de verte zie ik het huisje al liggen.

Ik open de voordeur en dan zie ik iets wat ik nooit had willen zien. Het meisje 'leyla' staat voor marouan en heeft haar armen ok hem heen gewikkeld. Marouan stribbelt niet tegen en heeft z'n sterke armen om haar middel. Blijkbaar hebben ze niet door dat ik hier sta. Dus ik kuch. Verschrikt draaid marouan zich om. Dina..het is njet wat het lijkt. Zegt hij dan en vlug haalt hij z'n armen van leyla af die op haar beurt verbaast kijkt. Wie...wie..is dit. Stotter ik. Marouan heeft geen antwoord en ik herhaal mijn vraag schreeuwend met tranen over m'n wangen. Ik wil Ilias snik in zo zacht dat marouan het niet eens hoort.

Ik zit op aan tafel met marouan tegenover me. Dina ik leg het je allemaal uit echt waar. Zegt marouan. Ewaa begin dan met praten! Roep ik boos. Ze stond voor de deur en haar moeder is net overleden. Ze is m'n ex maar ze stond hier zi gebroken voor de deur huilend en in paniek. Moest ik haar laten staan dan ? Ik heb haar binnen gelaten en een kop thee gegeven, daarna toen ik zei dat ze moest vertrekken smeekte ze om en knuffel. En precies op dat moment kwam jij binnen. Ik knik en diep in m'n hart vind ik het lief dat hij haar getroost heeft, maar hij heeft mij. Ik ben gewoon bang om je kwijt te raken. Huil ik dan. Marouan staat op en knuffelt me. Jij en ik voor altijd fluisterd hij in m'n oor. Ik knik maar weet dat aks Ilias me komt halen ik waarschijnlijk met hem mee ga. Ilias en ik voor altijd.

blind vertrouwenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu