45. Little Things

2.2K 141 7
                                    

Celý film jsme se s Harrym nasmáli, teda až na konci ne, když Gatsby umřel, nebylo by vhodné abychom se smáli.

Vyšli jsme z kinosálu a mířili jsme k vchodovým dveřím. Harry mi jako gentleman dveře podržel a já jsem se jen vděčně usmála.

Smích mě opět přešel když jsme vyšly z kina a oslepilo nás hned několik blesků. Zakryla jsem si rukou oči a ignorovala jsem dotěrné poznámky novinářů, kteří opět zjistili, kde jsme.

Harryho ruka se ocitla na mém pasu a přitáhla si mě blíž k jeho tělu. Společně jsme se tak probojovali až k autu kam jsme s prudkým zavřením dveří usedli.

,,Jak to zase zjistili?" Vyhrkla jsem a složila jsem hlavu do dlaní. ,,To netuším." Zavrčel Harry a opatrně vyjel na silnici. ,,Líbil se ti film?" Zeptal se už klidněji a já jsem se zeširoka usmála. ,,Bylo to skvělý." Vydechla jsem.

V klidu jsme dojeli před dům, kde nás naštěstí nepřepadli novináři.

,,Panebože." Vydechla jsem jakmile jsme vstoupily do bytu. Všechen nábytek byl na zemi, včetně dekorací. Prošli jsme celý byt a na lednici jsem našla vzkaz.

Hra začíná, holčičko.

Tiše jsem zalapala po dechu a po mých tvářích steklo pár slz. Holčičko. Tak mi většinou říkal únosce, který.......Vzlykla jsem a uslyšela jsem Harryho kroky za mnou. ,,To ne." Zašeptala jsem vyděšeným hlasem a pevně jsem k sobě semkla víčka. ,,Co se děje?" Zeptal se Harry a položil mi ruku na rameno. Trhla jsem sebou a otočila jsem se. Všiml si mého výrazu a nakrčil obočí.

Přistoupil ke mně a vzal můj obličej do dlaní. ,,Co se stalo, Lay?" Vydechl a palcem setřel jednu slzu.

Ukázala jsem mu papírek se vzkazem a on si ho se zamračeným výrazem přečetl.

Podíval se na mě neurčitým výrazem a mě se spustil další vodopád slz. Pokroutil hlavou a vtáhl mě do pevného objetí.

,,Přijdou si pro mě." Vzlykla jsem mu do hrudi a on mě jen konejšivě pohladil po zádech. ,,Nikdo mi tě brát nebude, o to se postarám." Opáčil a odtáhl se. Zpříma se mi podíval do očí jakoby to tímhle zapečeťoval. ,,Nikdo." Dodal a pohladil mě po tváři, zatímco já jsem se uklidňovala.

,,Nechci aby ti ublížili." Zakroutila jsem hlavou. ,,Neublíží mi." Opáčil a pousmál se. Zhluboka jsem se nadechla a pak vydechla. ,,Nevíš čeho jsou schopní."

,,Tobě ani mně se nic nestane, ano?" Nejistě jsem přikývla. ,,Jdi si dát sprchu, já to tu uklidím." Ukázal na koupelnu a já jsem se vzmohla jen na přikývnutí, se kterým jsem odešla do koupelny.

Zavřela jsem za sebou dveře a přešla jsem k umyvadlu.
Opřela jsem se o něj a sklopila jsem hlavu. Proč se tohle všechno děje?

Vysvlékla jsem se ze šatů a boty jsem odkopla stranou.
Vlasy jsem si stáhla do ledabylého drdolu a vlezla jsem si do sprchy.

Zapla jsem horkou vodu a nechala její kapky spadat na mé ztuhlé tělo. Nanesla jsem na sebe sprchový gel s vůní vanilky a rozetřela jsem ho všude po těle a poté ho spláchla.

Vylezla jsem ze sprchy a obmotala jsem kolem sebe bílý huňatý ručník. V tu chvíli jsem si uvědomila, že tu nemám oblečení na převlečení. Kousla jsem se do rtu a ručník jsem si ještě víc upevnila.

Otevřela jsem dveře a vylezla jsem na chodbu. Rychlými kroky jsem mířila k mému pokoji ale z kuchyně zrovna vyšel Harry. Když si mě všiml tak se zarazil a já taky.

Bodyguard-|HS|Kde žijí příběhy. Začni objevovat