42. Roztomilý Pár

2.4K 160 10
                                    

Elis-109 & jenomBarunka je věnován dnešní díl za povzbuzující komentáře❤ Srdíčka❤-H

L A Y L E

Probudila jsem se s příjemným pocitem, který se prohluboval tím, že mě Harry držel kolem pasu.

Zamrkala jsem a prohrábla jsem si vlasy. Pokusila jsem se zvednout ale Harryho silná paže si mě přitáhla zpátky. Otočila jsem se k němu čelem a dívala jsem se jak spí. Asi to byl reflex.

Nahla jsem se k němu a políbila jsem ho na rty. Cítila jsem jak se usmál a polibek mi oplatil.

Odtáhla jsem se a on otevřel oči. ,,Dobré ráno." Řekl s náznakem ranního chrapláku. Při tom zvuku jsem si zkousla spodní ret a opřela jsem se lokty o matraci.

,,Dobrý." Opětovala jsem mu pozdrav a pousmála jsem se.
Posadila jsem se úplně a ze sedu jsem se zvedla z postele. Zjistila jsem, že nemám kalhoty ale jen svoje černé, krajkované spodní prádlo a tričko.

Ucítila jsem dotek na mém zápěstí, Harryho ruka mě zatahal zpátky a jelikož jsem neudržela rovnováhu, spadla jsem mu přímo na hruď.

Vyjekla jsem a on se uchechtl. ,,Hele ty!" Vyhrkla jsem a jemně ho bouchla do hrudi. ,,Ještě nevstávej." Zamručel a posadil se, tudíž jsem mu nyní seděla na klíně.

,,Ale já musím." Pozvedla jsem prst. ,,Našla jsem si místo a dneska chci jít na pracovní pohovor." Pousmála jsem se. ,,Proč si mi o tom nic neřekla?" Zamračil se a já jsem se uchechtla.

,,Vždyť to není důležitý." Položila jsem mu dlaň na tvář a jemně ho políbila. ,,Je to jen pohovor." Dodala jsem do polibku.

,,I tak jsi mi o tom mohla říct." Hlesl poraženecky a odtáhl se. ,,Kde to je?" Zeptal se a ruce přemístil na mé boky. ,,Je to malá kavárna, myslím, že ta kde jsme byli i s Anne."

,,Zavezu tě tam, ale teď buď ještě chvíly tady." Zamumlal a já jsem se uchechtla. Jeho rty se přesunuli na můj krk a začali jemně sát. Zaklonila jsem hlavu a slastně jsem vydechla.

,,Neříkej mi, že si mě značkuješ." Zamumlala jsem přes třesoucí se hlas, protože krk byl moje největší slabina. Odtáhl se a přisál se na mé rty.

Jeho ruce zabloudily pod mé tričko na záda. Neuvědomila jsem si to dokud nenarazil na mé jizvy. Prudce jsem se odtáhla a tím i Harryho ruce zmizeli dosahu mých zad.

,,Děje se něco?" Zeptal se s nechápavým výrazem ve tváři. Sklopila jsem hlavu a několkrát jsem se nadechla.

,,Už bych se měla chystat." Hlesla jsem a pomalu jsem z něj slezla. Na zemi jsem našla své černé džíny a tak jsem si je rychlým pohybem natáhla. Dostala jsem až ke dveřím, kde mě zastavil Harryho hlas.

,,Udělal jsem něco špatně?" Vydechl a já se na něj otočila. Stál za mnou se zklamaným výrazem ve tváři. Pousmála jsem se a došla jsem až k němu. Dala jsem mu pusu na líčko. ,,Nic si neudělal špatně."

S těmito slovy jsem odešla z pokoje. Zamířila jsem do koupelny a tam jsem provedla ranní hygienu. Vyšla jsem zpátky na chodbu, kde jsem narazila na Gemmu.

,,Gemm? Co tu děláš?" Zeptala jsem se překvapeně, když jsem ji viděla jak se tahá s kufrem ke dveřím. ,,Bohužel, mi zavolali z Austrálie a já se musím vrátit už dneska." Vydechla a zřejmě těžký kufr položila do předsíně.

,,Co se tady děje?" Do chodby vstoupil již oblečený Harry. ,,Musím odletět dřív, je to naléhavé." Pokrčila rameny a zavazovala si tkaničky u bot. ,,Dobře odvezu tě." Nabídl jí a ona poděkovala. Společně pak odjeli na letiště, samozřejmě jsem se s Gemmou ještě rozloučila.

Bodyguard-|HS|Kde žijí příběhy. Začni objevovat