Chapter 2 [Monster]

681 22 0
                                    

Okej ovo je već postalo SUPER čudno I sramotno. Samo se tako gegamo ko pingvini I nijedno ni drugo ni reč ne progovara mo. Samo tako u tišini, vodi nas spora muzika. Hajde. Hajde. Promeni pesmu. Daj molim te. Platiću ti koliko god hoćeš. Spasi me od ove neprijatne situacije. I kao da su moje molitve bile uzlišene. Odjednom počinje brza pesma na koju su svi počeli da luduju. Svi naravno sem mene. Harry me je pokušao više puta naterati da plešem ali ne I ne! Užasno sam tvrdoglava.

***
I naravno svi se zabavljaju a ja ponivi sedim za onim istim stolom dok Harry igra sa jedno desetak devojaka. A ja onako smorena ih gledam. Harry se već pogubi tamo negde u masu ljudi I ja skrenem pogled na moje prste I počnem se igrati s njima. Pošto očigledno nemam ništa pametnije da radim ovde.
"Evo izvoli" sklonim pogled sa svojih prstiju I podignem glavu da vidim ko je to. I pa da. Naravno. Žbunje!! Pruža mi neko onako žućkasto piće u nadi da ću ga popiti. E dragi Harry. Zajebao si se malo. Ja dragi moj ne pijem alkohol.
"Um..ne hvala. Ne pijem alkohol" sklonim rukom piće dalje od mene.
"Ma hajde. Samo pijanu ću te moći naterati da plešeš" ima pravo ali neću!
"Hajde molim te." Pravi onu puppy face I počinje me preklinjati.
"Jel ti znaš šta znači ne?"
"Okej" spušta piće pored mene I gubi se negde u masi. A ja tako ne znam šta ću od sebe krećrm da uzmem ono njegovo piće u ruku. Samo malo ću. Samo da ga probam. Znam da ću se kajati I napiti ko..ne znam ni ja šta. Uzimam piće I polako ga pijuckam. Bljak. Hladna tečnost klizi kroz moje grlo. Ali ajde da probamo još malo.

***

Harry's POV

Plešem ko nenormalan sa još par devojaka ali skreće mi pogled Katerina koja se napila ko letva. Uff ovo će biti zabavno. Prilazim njoj dok ona izgleda ko da hoće sad tu da skoči na mene I da divlja.

Katerina's POV

Odvaljena sam potpuno. Ugledam Harry kako mi se smeškajući približava.
"Hej..vidi ti nju" prekidam ga na pola rečenice I hvatam za ruku I odvodim ga medju masu.
"Šta to..?"
"Psst.." prekidam mu rečenicu I stavljam mu prst na usne. Na te njegove pune, crvene usne.
"Psst. Nema priče. Hajde da plešemo!" On se samo nasmeje onako baš pervezno I uskoro se nalazimo oboje kako igramo kao neke gorile u dzungli. I da. Ja bi radije umrla nego poredlia neku osobu sa nečim drugim umesto životinjom. Sva sam skrenula. Ako se ne skinem tamo sada onda.. Toliko sam odvaljena da je to strašno. Eto drago Žbunje. Jer si sad srećan? Ako se skinem gola tu pred svima ti si kriv dragi moj Stylese! Eto razlog zašto ne pijem, jer kad popijem ne znam da stanem. Taman krećem da igram dirty dance sa Harryem kad me on zaustavlja. Ne razumem. Zašto me sad zaustavlja kad mu se na licu toliko vidi da uživa da to nije normalno.
"Hej polako" na njegove reči se smao namrštim. Mrzim ovu verziju sebe. Kao da sam na drogama. Ma da..Harry mi je dao to liće tako da moguće jer uopšte ne ličim na sebe.
"Dodji s mnom u wc" osetim hladni dah na vratu. Okrenem se I nalazim se ispred smaragdno zelenih očiju koje imaju tu neku iskricu u sebi. Tako umiljate..I lepe... I onda se setim Victorijinih reči. Ma ona samo trabunja. Klimnem glavom I nasmešim se. Krenem prema kupatilu kad na ulazu osetim jak bol u ledjima. Kao da me je neko udario svom snagom u ledja. Ubrzo zadobijam još jedan udarac u glavu na koji padam I gubim svest.

***
Jedva otvorih svoje teške kapke I tek onda skotnam koji debil sam bila tamo. Osvrćem se okolo I ugledam da sam u nečijoj sobi I da ležim na nečijem krevetu. Pogled skrenem na sebe I ugledam svoju haljinu svu da tako kažemo razbucanu. Pokušam da ustanem I osetim jak bol u ledjima. Počinjem rukom da se pipam po ledjima I shvatim da 100% imam neku ogromnu modricu. Pa eto šta se desi kad se napijem. Pogled vratim na ogromnu prozračnu sobu. Na samoj sredini sobe nalazi se ogroman bračni krevet odmah tu u uglu je ogroman orman I na drugom kraju sobe je televizor. Soba je obojena u nežno krem-belo boju. Jedva uspevam da se podignem sa tog kreveta I krečem prema velikim belim vratima. Otvaram ih I nailazim na stepenice. Svojim teškim koracima silazim u dnevni boravak I ugledam da neko sedi na fotelji. Nakrivim glavu tek toliko da bih mogla videti ko je to. Sve što vidim je njegova kosa. Odejdnom osoba koja je sedela ustaje. O ne. Jel to žbunje. Za sekund on se nalazi ispred mene. Ostajem u šoku. Niej valjda vampir. Stojim ko ukopana u zemlju.
"Dobro jutro lepotice" obraća ki se na šta ja sklonim pogled sa njega u pod.
"Gde sam to ja?"
"Negde gde te niko neće naći" aha znači kod njega kući sam. Pa dragi moj gledala sam I ja serije.
"Hoću kući!" Jedva izblebetam to suzdržavajući da ga ne ubijem sad
"Epa žao mi je ali ne možeš. Vidiš ja imam neme druge plamove za tebe." Podignem obrve skoro do plafona I ostajem šokirana I pomalo uplašena njegovim rečima. Kako se on meni pridje tako ja napravim 2 koraka unazad I na kraju nalazim se subijena uza zid.
"Šš...šta to radiš?" Upitam ga sa besom u očima pokušavajući da ga odgurnem od sebe ali je previše jak. Samo se zlobno nasmejao.
"Evo ovako ćemo. Od sad ti si moja. Ja ću raditi šta god hoću sa tobom I ti se nećeš protiviti nijendoj mojoj reči jasno?!!" Hah ma kako da ne.
"U tvojim snovima" odjednom onaj sjaj I iskre koje sam videla u njegovim očima nestaju. Sada sve što vidim je mržnja I bes. Okej. Stvarno trebam obuzdati ovaj moj sakrazam.
"Epa ako nećeš da me slušaš sledi ti ovo" odjednom osećam njegov dah na mom vratu I samo...... bol. Jak bol osećam. Zarijo mi je njegove zube u vrat I osećam kao da mi vrat krvari. Počinjem ga udarati po ledjima da prestane.
"Harry..boli" tiho rečem sa bolom. Odvaja se od mene. Ja odmah se hvatam za vrat I pa stvarno krvari pogledam u Harrya kome su usne pune krvi I počinje da ih oblizuje. Malo bolje se zagledam u njegove oči pobogu pa one su crvene. Znam šta ovo znači.
"Ti..ti! Ti si vampir! Zar ne?!" Proderem se na njega
"O bravo za tebe. Dobro si skontala. Ali dušo ne brini. Ja nsiam kao ostali" kako to misli?
"Od sad piću ti krv kad god ja to poželim jasno?" Skrenem pogled u pod držaći se za vrat.
"Jel jasno??" Prodere se na šta samo klimnem glavom sa suzama u očima koje se polako skupljaju ma koliko god ja pokušala da budem jaka.
"I da. Gore levo je tvoja soba. Možeš razgledati bilo koji deo kuće. Dajem ti eto čak I napolje da ideš. Ali. Upozoravam te sad. Budeš li pokušala da pobegneš. Posledice će biti strašne!" Ne mogu više. Toliko ga mrzim! Samo klimnem glavom I krenem prema stepenicama u svoju sobu.
"I da ne brini se. Pobrinuo sam se da tvoja mala drugarica veštica I tvoja porodica da misle sa si na sigurnom. Tako da nema ti spasa. I da ako hoćeš Melissa će se pobrinuti za tvoj vrat. Ona je u kuhinji." Samo ga ignorišem I krečem prema kuhinji.
"Kuhinja je u onom smeru" uff..kako ga samo mrzim . Zakolutam očima I krenem u drugom smeru.

***

Što se tiče vrata. Još je I dobro prošlo ma da mislim da ovde ništa nije dobro. Ulazim u svoju sobu I zaključavam vrata. Ohh. Kako ljubazan gest od mr.Harrya pa mi je dao barem mrvicu privatnosti. E super I šta sad da obučem otvaram orma. Šta?! Pa ovo je sve muška odeća. Uff ma nema veze. Bacam se na krevet sa suzama u očima misleći: zašto ja? Ubrzo sam zaspala od tuge. Pudim se jedva I ličim trenutno ni na šta. Kosa m I je kao kod Samare, a pči su mi preumorne od slinog plakanja. A o haljini ni da ne govorim. Radoznalost se budi u meni I počinjem da njuškam po sobi . Ubrzo shvatam da je ovo zapravo Harryeva soba. Otvaram par nekih fijoki u stolu I nailazim na neku kožnu svesku koja kao da me je prizivala 'otovori mee.. otvori mee..' I naravno ostavarm svesku I ostajem zaprepašćena. Usta mi formiraju oblik "O" zbog prizora. Na prvoj stranici piše: 13 oktobar 1635. Ostajem zaprepašćena. Koliko je on star uopšte? Čekaj. Da li sam ja to upravo našla njegov dnevnik. Na licu mi se formira mali djavolski smešak. Bez razmišljanja se bacam na krevet I nastavim sa čitanjem.

***
Reči koje čitam opisuju Harrya kao potpuno drugu osobu. Pa valjda je I on nekada imao osećanja. Ustajem sa kreveta u namrei da se malo istegnem od ovolikog ležanja I dnevnik pada na pod I ugledam da u njemu imaju neki papiri. Kad sam se protegla uzimam dnevnik I vadim papire I naravno ponovo ostajem zaprepašćena. Jel on to..? Jel on to ozbiljno. U rukama držim crteže sebe. On je to mene crtao. Mada bolje reći uhodio. Još malo kopanja po papirima I naliazim na crteže od sinoću. Nacrtao je čak mene sa onim konjima. I onda nailazim na crtež mene I njega kako zagrljeni plešemo. Okej. Ovo uopšte nije čudno. Ali odjednom mi prodje miaso da on možda čak I ima osećanja. Mada moram da priznam zna on da crta. Pa barem imamo nešto zajedničko. Mislim da je dosta kopanja za danas. Vraćam dnevnik u fioku I pogleda na sat. Wtf? 23:00 kad pre. I na sam pomisao da nisam ništa jela ceo dan dodje mi da skočim sa terase I tako se nekako barem spasim. Odjednom čujem škripu parketa ispred sobe. Letim na krevet I sedam na njega. Odjednom vrata se širom otvoriše. Harry. Naravno.
"šta hoćeš?" Promrmljam.
" pa nisi ništa ceo dan jela. Zabrinut sam I ovo je NAŠA soba I došao sam da ledgnem"
"Ne treba mi niš..čekaj šta?!!!" Dok ja skontam šta je on upravo rekao. Ostajem zabezeknuta. On se samo pervezno smeši. Momentalno ustajem sa kreveta dok Harry polako sikada majcu. Fuck. Shit. Ala ima dobro tela. Mrzim samu sebe.
"Inače ja spavam go" ha?
"Šta??"
"Samo se šalim." Stavlja ruke u znak predaje kao da je on neko nevinašce. Samo ga postreljam pogledom. On se već skinuo u bokserice I uskočio u krevet dok ja tamo sma ostajem zaledjena u ćošku sobe.
"Hajde lezi" e šta sad da mu kažem? Kako da se izvučem.
"Mhm..ovaj nemam u čemu da spavam. Ne mogu u haljini" ma da..da.
"Mhm.. imaš pravo evo tu u ormanu imaš par mojih nekih majca pa obuci." Bravo Katerina. Svaka tebi čast. Baš znaš da zajebeš. Samo klimnem glavom I okrenem se na peti do ormana. Otvaram ga I vadim neku belu njegovu majcu. Polako skidam haljinu okrenuta prema zidu ali još uvek mogu osetiti kako Harry sada zuri u mene ko da će mu oči sad ispasti. Navlačim majcu I prilazim mu. On se malo mrdne kako bih legla. Nek mi Bog u pomoći večeras.

Heloou.
Baš sam se raspisala dns sam imala veliku inspiraciju.
Pa ta daaa!! Šta misli te o ovom delu priče. Ostavite VOTE ako vam se svidja ;)
Ly all♥♥♥

Dark Side Of EverythingTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang