(11 bölüm)Kaza.

108K 3.7K 1.2K
                                    

(medyada Ömerin arabası)

Damladan..

Ömer beni bara götürmek istediğinde direnmeye çalışmıştım, ama beni Akınla tehdit etdi. Akınla kalmaya katlanamıyorum. Şimdiye kadar babam kadar kötü insan olamaz diye düşünürdüm. Akın babamdan da kötü. Kana doymayan bir katil o.

Bara geldiyimizde çok rahatsızdım. Burası hiç bana göre değildi. Havasıda ağırdı. Üstümdekilerle ben ben olmaktan çıkmıştım. İğrenç tek gecelik kadınlara benziyordum.

Ömer beni yalnız bırakıp gitdiğinde koltuğun en kenarına geçip bu lanet yerden gitmek için saniyeler sayıyordum.

Yanıma birinin oturmasıyla ona döndüm. Esmerdi. Siyah gözleriyle tüm vücudumu süzdü. Rahatsızca geri çekilmeye çalıştım. Koltuğun kenarına çarpmamla kaçışım olmadığını anladım. Gözlerini vücudumdan ayırdığında gözlerime odaklandı.

"Güzelmişsin."

Pis pis sırıtarak söylediği sözler beni çok daha fazla korkutuyordu. Ne yapacağım ben? Nasıl kurtulacağım bu adamın elinden?

"Seninle bir az eğlenelim ha?"

Hayır. Allahım nolur yardım et. Bacağımı okşamaya başladı. Elini ittirdim. Hemen ayağa kalkıp kaçmaya çalıştım. Topuklularla yürüyemediğim için hemen yakalandım.

Beni koltuğa yatırıp üstüme çıktı. Onu üstümden itmeye çalışıyordum. Ama ağırlığını üstüme vermişti, kıpırdayamıyorum.

Yüzünü boynuma gömdüyü an biri onu üstümden aldı. Hemen oturur pozisyona geçtim. Başımı kaldırıp adamı üstümden kimin aldığına baktığımda Akındı. Şu anda adam yerde kolunu tutmuş kıvranıyor. Ama bu ne ara oldu? Akın her zamanki gibi kolumdan sertce tutarak beni kaldırdı.

"Kağan, Savaş adamı eski depoya götürün, başına iki adam dikin, ben gelene kadarda kimse elini sürmeyecek!"

Kağan:"Neden eve götürmüyoruz?"

Akın"Kağan! Uzatma. Dediğimi yapın!"

Kağanla, Savaşı yani Ömeri havuza atan adamı daha yeni fark etmişdim.

"Ömer sen bizimle eve geliyorsun!Bunun hesabını vereceksin!!"

Bardan çıkıp arabanın yanına geldik. Arka kapıyı açıp beni içeri firlatdı. Ömer kendi arabasıyla gelecekmiş. Ben Akınla yalnız kalmak istemiyorum. Ama malesef yapacak bir şey yok.

Akın arabayı çok hızlı sürüyordu. Ömerde gelirken hızlı sürmüştü ama Akın daha hızlıydı. Eve geldiğimizde o beni zorla çıkarmadan kendim indim.

Yanıma gelip saçıma yapıştı ve sürükleyerek eve getirdi. Eve girdiğimizde Nazlı beni o halde görür görmez Akına karışmaya çalıştı. Nazlıyı Akın tutmuş ben kendime bir şey yapmıyım diye.

"Akın bey niye yapıyorsunuz bıraksanıza!"

"Bana bak! Zaten sinirliyim, seni testereyle ortan ikiye bölmemi istemiyorsan kes sesini!!!Karışma bana!!"

Yapardı. Eminim yapardı. Nazlı bana baktı. Yardım etmek istiyordu. Ama Akının elinden kimse kurtulamaz. Bunu çok iyi anlamaya başladım artık. Salona geldiğimizde beni koltuğa fırlatdı.

"Hemen değerlendirdin değilmi fırsatı! Hazır bara gelmişim herifin birinin altına girmeden gitmiyeyim diye düşündün dimi lan?!?!!"

Ne? Orada ne halde olduğumu görmüşken bana bunu nasıl söyleye bilir? Ömer içeri girdiğinde Akın sinirle ona döndü.

..Azap.. (Mafya hikayesi) TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin