Kapitola 13. Hello Olivia!

110 8 0
                                    

Prechádzali sme tou krásnou chodbou, zvuk stekajúcej vody sprevádzal naše kroky. Obdivovala som každý jeden detail, na ktorý sa nám naskytol pohľad, či už to bolo zlaté zdobenie, alebo malé kryštáliky, vysiace z lustrov.

Mike zastavil pred jednými z mnohých tmavých dvier, na ktorých bolo v zlatom rámiku číslo. Galante otvoril, a nás ožiaril kompletný luxus. Mramorový výber stien a taktiež aj zlaté zdobenie ostalo, avšak obrovské šatníky, priestranná kúpeľňa, a ešte väčšia hlavná miestnosť, boli pre nás novinkou. Vtom ma však jeden kúsok interiéru zarazil- manželská posteľ.

Mierne zaskočená, som pozrela na Harryho, ktorý moje zhrozenie ani nepostrehol, a ďalej sa rozprával s Mike-om. Stisla som mu ruku, načo sa na mňa pozrel, a ja som mu naznačila nech si obzrie nábytok "našej" izby. Nechápavo si ju prezeral, zatiaľ čo bezducho prikyvoval na Mike-ove slová. Všimla som si, ako v jednom momente rozšíril oči, ale venoval mi ukľudňujúci pohľad :

"Budem spať na gauči."
Nenápadne šepol.

Takže ja sa tam budem rozvaľovať na 2 matracoch, a on sa bude tlačiť na sedačke? To neznie moc férovo.

"Dobre Mike, vďaka za izbu. Ešte sa vyrovnáme."
Povedal Harry, a rukou mi naznačil, nech prestúpim prah nášho dočasného príbytku.

"Dobrú noc, vám želám."
Boli Mike-ove posledné slová, pred zavretím dverí.

Nečakala som na nič ďalšie, a bežala do sprchy. Ako na mňa dopadali horúce kvapky vody, zmývajúce zo mňa všetku špinu dnešného dňa, sa moje vnútro konečne uvoľnilo na toľko, aby som prestala riešiť starosti. Ukľudnená a vysmiata som vyšla z môjho vodného kráľovstva, s jemným županom na sebe a sladkou vôňou sprevádzajúcou ma.

Hneď pred prahom ma čakal Harry, a rukou mi nečakane zakryl oči.

"Otvor pusu."
Povedal mi nadšene, a ja som vedela, že mi chce dať niečo ochutnať.

"Harry, ale ja som si práve umyla zuby."

"Ale no taaak, Amy."
Hravo odpovedal, a vedela som si predstaviť tie jeho psie očká.

Povzdychla som si, ale nakoniec som ju predsa len otvorila. Hneď, ako som zacítila známu orieškovú chuť spolu so sladkým pečivom, som sa vykašľala na celú ústnu hygienu.

"Ty si doniesol wafle?"
Vzrušene som sa ho spýtala, keď mi odkryl oči.

Pohľad mi spadol na dve, chutne vyzerajúce wafle s nutelou, na plastovom tanieri. Cítila som, ako sa prebúdza môj apetít k jedlu, čo mi pripomenulo, že som dnes okrem raňajok poriadne jedlo nemala.

"Myslel som, že budeš hladná."

Nieje skrátka úžasný?

Presunuli sme sa na posteľ, a s chuťou sa do nich pustili. Nutela bola doslova všade, čo bol výsledok nášho pokusu o kŕmenie toho druhého. Po našom neprestajnom smianí, sa Harry rozhodol, že sa radšej tiež pôjde osprchovať. Nakoniec však ešte vykukol z dverí, držiac niečo v ruke:

"Och a Amy, toto ti posiela Mike."

Hodil mi poskladané oblečenie, pozostávajúce z trička s krátkymi rukávmi, a voľných nohavíc nad kolená. Pochopila som, že toto je moje dnešné pyžamo a neodolala úsmevu, pri všimnutí, ako si nemohol odpustiť vystavenie svojho hotelového loga, na každý jeden kus.

Prince CharmingWhere stories live. Discover now