-7 op goed geluk

76 4 2
                                    

Selena probeert nog een keer om Louis te bereiken, maar geen van de jongens neemt op, ze had het nummer van Louis van Liam gekregen en Harry's nummer had ze al, ze is geheel in de stress omdat de beide jongens nergens te bekennen zijn. Hoe gek ze het ook vind, ze vond beide jongens heel aardig, vooral Louis, waar ze eerder nooit mee gepraat had vond ze nu wel heel erg aardig, Harry was altijd al een schatje met zijn lieve krullen en groene ogen, maar nooit had ze aan hem gedacht als in haar vriendje, en dat is ook iets wat ze nooit zou doen. "We moeten ze vinden Taylor" Taylor kijkt op van haar nagels "hmhm, wat vind je van deze nagellak? Hij is nieuw" Selena kijkt boos naar Taylor en zoekt dan Harry's adres op "ik ga" "waarheen?" Taylor kijkt verbaasd naar haar vriendin "naar Harry's huis, ik moet het weten Taylor" "je bent niet eens bevriend met hun, het is niet zo dat je kans maakt bij een van die jongens, waarom ga je niet hangen met Justin? Hij is tenslotte niet verdwenen" Selena rolt haar ogen en loopt de school uit, ze had toch geen lessen meer.

"Harry wakker worden" Harry gaapt en schrikt als hij recht in twee blauwe ogen kijkt "Jezus Louis ik krijg een hartstilstand van je, hey je ziet er beter uit" Harry kan niet ontkennen dat Louis niet nog steeds veel te dun is en die wallen zijn ook nog lang niet weg, maar ze zijn minder, en dat is een hele grote stap in de goede richting. "Staar me niet zo aan, ik word nog onzeker van je" Louis grinnikt en Harry kijkt weg "lief van je om dat te zeggen, maar ik weet dat ik er niet top uitzie" "waarom ben je zo dun?" Louis schud zijn hoofd "dat is niet iets om je druk om te maken" zegt Louis die van Harry afklimt "misschien dat we bij daglicht de weg terug kunnen vinden?" "Welke kant zullen we nu eens op gaan?" Vraagt Harry met een lach "zullen we omdraaien? Als ik doorri-" Louis word onderbroken door een piep "wat is dat?" Vraagt Harry als Louis geschrokken op het display kijkt "we gaan niet omdraaien we gaan bidden dat er een stad aan die kant is, de benzine is bijna op" Harry kreunt "ook dat nog" "je moet toegeven dat hij het best lang gehouden heeft" Harry schud zijn hoofd "maar niet lang genoeg, okay we gaan dus die kant op" hij wist voor zich en Louis knikt "begin jij te bidden dan start ik de auto" Harry vouwt zijn handen terwijl Louis op het gaspedaal drukt "op goed geluk"

"mevrouw Styles?" Een vrouw die dezelfde ogen als Harry heeft kijkt Selena vriendelijk aan en dat ondanks dat Selena uit onwetendheid haar net nog bij de achternaam van haar ex-man heeft genoemd, daar heeft ze al vaker last mee gehad en moeite heeft ze er niet mee, zij en Des zijn op goede hand tenslotte. in haar ogen is duidelijk te zien dat ze zich ongerust maakt, haar zoon is al de hele nacht zoek, en ondanks dat hij 'al' zestien is, is hij ook nog steeds Anne's kleine jongen. Ze heeft uit wanhoop zelfs Des gebeld, maar nee, Harry was ook niet bij zijn vader. "Weet u misschien waar Harry is?" Vraagt Selena, niet wetend dat Anne zich dezelfde vraag al stelt sinds gisteravond, toen het wel heel laat werd. "Nee meisje, ik hoopte dat jij me meer over hem kon vertellen" ze zucht alle hoop uit haar lichaam en glimlacht dan zwak naar Selena "hij is waarschijnlijk met Louis Tomlinson" zegt Selena, niet wetend of Anne deze informatie al heeft of niet, maar aan Anne's blik te zien is deze informatie volkomen nieuw "Louis Tomlinson zei je? Kom even binnen meisje, mijn naam is Anne" "Selena Gomez" stelt Selena zich voor "wie is deze Louis? Is hij een.. Kidnapper?" Selena giechelt "het beeld dat u nu hebt, en dat dan omgekeerd, Louis is een super lieve jongen uit de vierde, hij is altijd heel aardig voor iedereen, maar hij was verliefd op Taylor Swift en Harry wou haar ook wel dus maakte ze een weddenschap, alleen toen ik met de twee in het ziekenhuis was voor Niall, heb ik dingen gezien die mij wel duidelijk maakte dat de twee geen ruzie hebben, ze zijn vrienden" Anne laat alle informatie binnenstromen, een beetje overdonderd kijkt ze naar Selena "wat doet Niall is het ziekenhuis? Wacht dat doet er ook niet toe, wil je thee?" Selena schud haar hoofd "nee bedankt, u hoeft u vast geen zorgen te maken, Louis weet altijd precies wat hij doet"

"ik weet absoluut niet meer wat ik aan het doen ben!" Roept Louis hysterisch terwijl hij probeert zo hard als mogelijk te rijden "je bent de benzine aan het verspillen" "nee ik wil gewoon een stukje door kunnen rijden als we de benzine op hebben" "waarom rij je dan zo hard?" "Dan rollen we toch door?" "O god, je weet echt niet meer wat je aan het doen bent" Louis schud zijn hoofd "het spijt me ontzettend Harry, ik wou je gewoon thuisbrengen" "het is niet jou fout Lou" Louis laat zijn hoofd even zakken en Harry zweert dat de wallen onder Louis' ogen dikker zijn geworden toen hij zijn hoofd weer optilde, de medelijden die hij voor deze jongen voelt is groter dan zijn angst om nooit meer thuis te komen, als hij dan sterft in the middle of nowhere, dan sterft hij daar in ieder geval samen met Louis.

"de politie is al ingeschakeld" vertelt Selena aan Taylor, maar die is absoluut niet geïnteresseerd, haar nagels hebben inmiddels een fel rode kleur en haar haar zit in een 'messy bun' voor Selena is die bun een beetje té messy, maar dat durft ze niet te zeggen. Ze schud haar hoofd "waarom luister je nooit naar me?" "Omdat je je niet zo druk moet maken om die twee jongens, of om Niall, daar mag je ook niet meer aan denken, jij moet goed nadenken over wat je Justin aangedaan hebt" Selena rolt haar ogen "Justin is het niet waard en als jij hem zo zielig vind, dan neem jij toch verkering met hem?" Taylor kijkt Selena met grote ogen aan, nog nooit heeft haar vriendin zo gemeen tegen haar gedaan, ze kijkt haar gekwetst aan en schud dan haar hoofd. "Je ziet niet wat je doet, je maakt hem kapot Gomez, je moet hem terugnemen of hij gaat eraan onderdoor! Of wou je liever een zelfmoord op je geweten hebben?" Selena schrikt van die woorden, zelfmoord? Dan begint ze te lachen, Justin en zelfmoord, ja hoor "Taylor, ik ben hier weg" ze verlaat het huis van Taylor en loopt naar het huis van Louis, ze moet ook even met die ouders praten.

"Louis?" "Ja Harry?" "Waarom gaan we zo langzaam Louis?" "Omdat de benzine op is Harry" Harry slaat zijn hoofd tegen het raam en Louis zijn hoofd op het stuur "we zijn verdwaald, ik wed dat er hier nooit een kip komt" "over kippen gesproken, luister eens" Louis luistert maar hoort niets "ik hoor niets" "NEE DAT IS HET PROBLEEM, WE GAAN HIER DOOD" Louis schrikt van Harry's uitbarsting "ik weet zeker dat jou ouders de politie hebben gebeld" mompelt Louis "wat moeten we nu doen Lou? Ik wil naar huis" niets is er meer over van de stoere Harry van nog geen vierentwintig uur geleden, een hoopje ellende is het nu, hij is bang dat hij zijn moeder nooit meer ziet, zijn zus en zijn vader. Hij mist ze vreselijk en de toekomst ziet er niet al te best uit voor hem. "Je denkt veel te depressief" mompelt Louis, verbaasd dat die woorden zijn mond verlaten, hij was tenslotte degene die al meerdere keren als depressief opgeschreven was. Mensen hadden altijd medelijden met hem, maar tegenwoordig maakt het ze allemaal niet meer uit en Louis had niet voor iets beters kunnen wensen, mensen lopen langs hem heen, niet merkend dat hij niets meer eet, mensen lopen bijna door hem heen, niet merkend hoeveel pijn hij heeft. En dat is hoe het hoort te zijn, zo was het tenslotte altijd geweest voor Louis. Het was zíjn schuld geweest. Het was inmiddels zeven jaar geleden dat zijn moeder daar zo lag, dat zijn moeder haar leven voor het zijne had verkozen, was het maar andersom geweest, was Louis maar dood geweest, dat is tenslotte hoe zijn stiefvader het gewild zou hebben.

"Louis waar denk je aan?" "Nergens aan" Louis haat het dat hij zich zo zwak voelt, hij voelt zich alsof hij ieder moment opnieuw in huilen uit kan barsten, maar hij is klaar met huilen, hij is klaar met zich zwak op te stellen tegenover Harry, maar er is iets aan de jongen naast hem dat Louis laat denken dat Harry het niet erg vind als hij huilt. En hij haat het. "Je denkt wel ergens aan" "goed dat, ik denk aan wie we als eerste op moeten eten" Harry's ogen worden groot en hij grinnikt "ik denk ik, want aan jou zit niet zoveel vlees" Louis lacht maar Harry lijkt serieus "ah kom op Harry, ik heb meer dan genoeg vlees" "maak je een grapje? Ik kan je botten tellen!" Louis voelt de gespannen sfeer die plots in de auto hangt, de stilstaande auto. "Ik. Ben. Niet. Dun" sist Louis, en hij is klaar met alle mensen die het hem de hele tijd proberen te vertellen. Hij is niet dun.. Mensen moeten stoppen met te liegen, zo zijn ze toch niet opgevoed?

"Mevrouw Tomlinson?" De vrouw schud haar hoofd "jij bent zeker een vriendin van Louis?" Selena knikt, de vrouw lijkt niet op Louis, niet eens een klein beetje. "Ik ben Louis' moeder niet, ik ben een vriendin van zijn stiefvader" Selena bloost "Louis heeft geen moeder meisje" De vrouw glimlacht beleefd "nu we het toch over Louis hebben, weet u waar hij is?" Selena heeft haar vingers gekruist in de hoop van wel, maar de vrouw schud haar hoofd "ik had het er net met zijn stiefvader over, maar sinds Louis achttien is, is het onze zorg niet meer, hij woont hier niet meer" Selena heeft onmiddellijk door dat deze vrouw geen zin heeft in een gesprek dus bedankt ze haar en loopt ze weer weg "ik snap wel waarom Louis daar weg wou" mompelt ze nog.

"moeten we nu iets van een vuur maken?" "Een vuur? Harry ben je gek?" "En dan rooksignalen" "ik wens dat Liam hier is ik wens dat Liam hier is ik we-" "Louis stop daarmee, je hebt mij en daar moet je dankbaar voor zijn" "voor jou? Jij wilt rooksignalen maken en je weet niet eens hoe!" "Ik weet weer andere dingen" "zoals?" "hoe ik een meisje versier, Taylor bijvoorbeeld" Louis houd zijn lippen stijf op elkaar en Harry denkt dat hij al gewonnen heeft, maar Louis is niet van plan om Harry het zo makkelijk te maken, hij geeft niets meer om Taylor, hij geeft alleen nog maar om Harry, maar dat kan helemaal niet. Hij valt niet op jongens. "We zullen zien, ik ben tenslotte ouder.. En.. Ik heb een auto" "je maakt een grapje, je wou haar hart winnen met een auto?" "jep" "je hebt niet eens benzine in die mooie auto van jou" "daar kan ik niets aan doen" "je had moeten tanken!" "oh wow ben jij Einsteins zoon of wat? Please hou je kop dicht en bedenk een goed plan" Harry bromt wat en kijkt dan opstandig voor zich uit, hij heeft geen zin meer om hier te zitten.

"Louis ik ga lopen"

How did we end up here? / a dutch Larry Stylinson FanfictionWhere stories live. Discover now